tsourakis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως αξίζει πολύ περισσότερο το Neo V...Το έχω λίγες μέρες και είναι πραγματικά τέλειο...Αλλά σίγουρα CPU/GPU/υποστήριξη/super amoled οθόνη(έχει και αυτή τα αρνητικά της, δηλαδή δεν έχει τόσο καλή ευκρίνεια όπως η οθόνη του neo v που πραγματικά για απλή lcd είναι πολύ καλή) δεν έχει...Δηλαδή αν εξαιρέσεις τα 3(ή 4 για κάποιους...) πρώτα, σε όλα τα άλλα είναι λίγο καλύτερο το neo v...(camera, ηχος, hdmi, επίσημη ICS, κτλ...) "Υ/Γ: Μια παρατήρηση, οι φωτογραφίες στο gallery ΔΕΝ έχουν την πλήρη ανάλυση...θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο file manager για να τις δείτε σε πλήρη ανάλυση...νομίζω πως όλα τα android έτσι είναι(και της αδερφής μου έτσι είναι...) Υ/Γ2: Άμα κατεβάσετε τη φωτεινότητα στο 50-60% θα έχετε αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας Υ/Υ3: Θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα task killer, γιατί πολλές εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό ανοίγουν πολύ συχνά και τρώνε αρκετή ram..."(το έχω ξαναγράψει αυτό και ίσως βοηθήσει )
mariosk89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 το πήρα και εγώ το neo V. απλά καταπληκτικό. η οθόνη του, που λέτε ότι είναι στα αρνητικά, είναι από τα καλύτερα. δεν είναι SUPER AMOLED, αλλά όταν με 200€ αγοράζει Mobile Bravia Engine (πάρα πολύ καλό btw), νομίζω πως το δέχεσαι πολύ απλά.τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του επίσης άψογα. άνετα κόστιζε κάνα 120άρι παραπάνω. 1
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 το πήρα και εγώ το neo V. απλά καταπληκτικό. η οθόνη του, που λέτε ότι είναι στα αρνητικά, είναι από τα καλύτερα. δεν είναι SUPER AMOLED, αλλά όταν με 200€ αγοράζει Mobile Bravia Engine (πάρα πολύ καλό btw), νομίζω πως το δέχεσαι πολύ απλά.τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του επίσης άψογα. άνετα κόστιζε κάνα 120άρι παραπάνω. Καλοδούλευτο... Σύνδεσέ το με WiFi και κάνε check για update. Λογικά θα σου έρθει και notification για την 4.0.2!
barman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ;;;;; Εχει δωσει η Sony Update gia ICS ;;; Στο δικο μου το κινητο δεν εχει γινει κατι τετοιο .
nikoskon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ;;;;; Εχει δωσει η Sony Update gia ICS ;;; Στο δικο μου το κινητο δεν εχει γινει κατι τετοιο . Μην βιάζεσαι... Ήδη ορισμένα Xperia αναβαθμίζονται...
naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μην βιάζεσαι... Ήδη ορισμένα Xperia αναβαθμίζονται... Περνάνε την developer έκδοση. Δεν έχει βγει η κανονική ακόμα. Του χρόνου αυτή.
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Περνάνε την developer έκδοση. Δεν έχει βγει η κανονική ακόμα. Του χρόνου αυτή. Έρχεται ΟΤΑ developer έκδοση;
georginos1989 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Συγκριση neo v Vs nexus S ποιό ειναι πιο καλο;
mariosk89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 βασικά για το 2012 έχουν πει ότι θα βγάλουν αναβαθμίσεις για τα XPERIA σε ICS!
naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Έρχεται ΟΤΑ developer έκδοση; Όχι OTA πρέπει κάπως αλλιώς να την βάλεις. Πάντως είναι developer οπότε εμένα δεν με αφορά!
spurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 σκεφτομαι να το αγορασω σε 1-2 μηνες..θα εχει πεσει καθολου η τιμη του μεχρι τοτε?επισης βλεπω παραπονα για την οθονη του...σε συγκριση με το x8 ειναι πιο στενη?μπορει να αποθηκευσει εφαρμογες στην καρτα μνημης?τελος,πως κανει βιντεοκληση? :Ρ
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σκεφτομαι να το αγορασω σε 1-2 μηνες..θα εχει πεσει καθολου η τιμη του μεχρι τοτε?επισης βλεπω παραπονα για την οθονη του...σε συγκριση με το x8 ειναι πιο στενη?μπορει να αποθηκευσει εφαρμογες στην καρτα μνημης?τελος,πως κανει βιντεοκληση? :Ρ Κανείς δεν ξέρει πότε θα πέσει η τιμή του. Ήδη είναι αρκετά πεσμένη! Δεν νομίζω να είναι πιο στενή η οθόνη του από το χ8. Μπορείς να αποθηκεύσεις εφαρμογές στην sd με εφαρμογή ή άμα γίνεις root. Βίντεοκλήση θα κάνεις μέσω skype ή κάποιου άλλου προγράμματος. Ελπίζω να βοήθησα.
silve Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σκεφτομαι να το αγορασω σε 1-2 μηνες..θα εχει πεσει καθολου η τιμη του μεχρι τοτε?επισης βλεπω παραπονα για την οθονη του...σε συγκριση με το x8 ειναι πιο στενη?μπορει να αποθηκευσει εφαρμογες στην καρτα μνημης?τελος,πως κανει βιντεοκληση? :Ρ Βασικά μέχρι να το βρεις το κινητό, μπορεί να κάνεις και ένα μήνα! Δεν υπάρχουν πολλά αποθέματα... Όσον αφορά την οθόνη πάντως, επειδή το έχω και εγώ το κινητό, σαν μέγεθος (προσωπικά πάντα) με βολεύει πάρα μα πάρα πολύ! Τα υπόλοιπα στα είπε ο @naruto14 από πάνω!
kjtzemis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 και εγω σημερα το εψαχνα...νομιζω οτι για 200 ευρω ειναι πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο κινητο! σημερα το απογευμα θα παω να το παρω γτ εχω μεινει με ενα sonny ericsson ELM με ραγισμενη οθονη και μου σπαει γιατι δεν ειναι κινητο για περιηγηση στο Ιντερνετ, αφηστε που μερικες σελιδες δεν μου της ανοιγει κιολας!! εχουμε παρατηρησει κατι αρνητικο πανω στο κινητο??? Αυτο που κοιταγα στα ιδια λεφτα ειναι το nokia 500 black στο μονο που υπερτερει ειναι η μπαταρια, σε ολα τα αλλα ειναι πιο κατω και εγω χθες το πρωι το πηρα το κινητο ειναι πολυ καλο και αξιζει σιγουρα τα λεφτα του!επεισης φιλε μου και εγω πριν παρω το neo το elm ειχα, και εκεινο δεν μπορω να πω αρκετα καλο κινητο και φθηνο αλλα οπως ειπες για ιντερνετ με τπτ (δεν μπορουσα βρε παιδι μου να δω τα livescores των αγωνων οταν επαιζα στοιχημα ) τωρα το elm το εχω για 2ο κινητο εχω την βοντα μεσα και στο αλλο το whats up σκεφτομαι να το αγορασω σε 1-2 μηνες..θα εχει πεσει καθολου η τιμη του μεχρι τοτε?επισης βλεπω παραπονα για την οθονη του...σε συγκριση με το x8 ειναι πιο στενη?μπορει να αποθηκευσει εφαρμογες στην καρτα μνημης?τελος,πως κανει βιντεοκληση? :Ρ οσων αφορα την οθονη σε σχεση με το x8 επειδη το ειχα (αλλα το εχασα σε μια πτωση απο την σκαλα της πολυκατικοιας ) και επειδη ειμαι ειδη κατοχος του neo V αποσο θυμαμαι την ιδια οθονη εχουνε απλα του neo ειναι πιο μακροστενη! Βασικά μέχρι να το βρεις το κινητό, μπορεί να κάνεις και ένα μήνα! Δεν υπάρχουν πολλά αποθέματα... Όσον αφορά την οθόνη πάντως, επειδή το έχω και εγώ το κινητό, σαν μέγεθος (προσωπικά πάντα) με βολεύει πάρα μα πάρα πολύ! Τα υπόλοιπα στα είπε ο @naruto14 από πάνω! τουλαχιστον εδω στα γιαννενα εγω σε μια βοντα πηγα και το ειχανε!μπορει αυτo να συμβαινει σαλονικα-αθηνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα