arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παιδιά τελικά αξίζει η αναβάθμιση σε ICS? Ακούω παράπονα ότι έχει πολύ lag και κολήματα. Αύριο θα πάρω το κινητό από επισκευή που το έστειλα στην Sony και θέλω να ξέρω άμα αξίζει να το αναβαθμίσω ή όχι... Πιθανότατα θα το πάρεις πίσω ήδη αναβαθμισμένο οπότε μην κουράζεσαι Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
rhomio Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 οκ με αυτα σε ευχαριστω πολυ. υπαρχει καποια εφαρμογη που να δυναμωνει την εμβελεια του wifi? η κατι που να την κανει πιο σταθερη? Φιλε μου περιπου το ιδιο ψαχνω και εγω, θελω κατι ας πουμε καποιο καλωδιο το οποιο θα συνδεεται με το ρουτερ και η αλλη ακρη να ειναι κατι σαν κεραια την οποια θα την βαζω στο μπαλκονι για να εχω καλυτερο σημα wifi μεσω κινητου οταν ειμαι εξω στην αυλη. εχω ενα προβλημα. αρκετοι φιλοι μου, παραπονουνται οτι οταν πανε να με παρουν τηλεφωνο, ολο τους λεει οτι ειναι κατηλειμμενο. εγω ομως μπορω να τους παρω κανονικα. εχει συμβει και σε καποιον αλλον, περα απο εμενα? ξερετε καποια λυση? Γιατι δεν παιρνεις στον παροχο σου.
tsourakis13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά μπορούμε να βρούμε κάπου μπαταρία περισσότερων mAh εντός ελλάδας? Υ/Γ: Πως στο...καλό το Motorola RAZR έχει μπαταρία 3300mAh? Εντάξει έχει μέγεθος παντόφλας αλλά και άλλα κινητά τέτοιου μεγέθους έχουν περίπου 2000mAh...Μήπως η motorola χρησιμοποιεί κάποιου είδους νέα τεχνολογία..?
rhomio Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά μπορούμε να βρούμε κάπου μπαταρία περισσότερων mAh εντός ελλάδας? Υ/Γ: Πως στο...καλό το Motorola RAZR έχει μπαταρία 3300mAh? Εντάξει έχει μέγεθος παντόφλας αλλά και άλλα κινητά τέτοιου μεγέθους έχουν περίπου 2000mAh...Μήπως η motorola χρησιμοποιεί κάποιου είδους νέα τεχνολογία..? Δες και εδω http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=55729399&tracker=adwords_gr_Mobile&langId=10&gclid=CJG4lZ363K8CFQpj3wodT0quAg#/shopGroupId/55729399
devill0 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Με custom Rom+Kernel 1,8 Ghz SD class 10 [ATTACH]123602[/ATTACH]
rhomio Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 παιδια εαν βαλω αυτη τη καρτα θα ειμαι οκ? Μια χαρα θα εισαι με class 10.
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Και με class 4 μια χαρά θα είστε.Στο x5 pro με 32άρα class 4 την έχω και γεμάτη. [ATTACH]123764[/ATTACH] Sent from my u8800pro using Insomnia
christs Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Και με class 4 μια χαρά θα είστε.Στο x5 pro με 32άρα class 4 την έχω και γεμάτη. [ATTACH]123764[/ATTACH] Sent from my u8800pro using Insomnia σωστος. Μην παιρνετε class 10 για κινητο, γνωμη μου, ειναι υπερβολη. Παρτε class 6 που ειναι η μεση λυση και ειστε οκ!
nikster Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 εχω αναβαθμισει σε ics εδω και 5 μερες και ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι που χθες σε καποια απο τα παιχνιδια που εχω (angry birds space ,angry birds ,tip off ,real football ,can knockdown) η αφη δεν αναγνωριζοται (δηλαδη παταω και δεν γινεται απολυτως τιποτα) ενω μεχρι χθες το πρωι δουλευαν ολα κανονικοτατα τα μονα που δουλευουν ειναι το glow hockey , μπαλα 2012 κατεβασα και αλλο ενα παιχνιδι το bmx boy το οποιο κατα την διαρκεια της πιστας αναγνωριζει ενω οταν σου βγαζει τις επιλογες αν θες να πας στοπ επομενο level η να πας στο κεντρικο μενου δεν το καταλαβαινει!!!!!! Το ξερω οτι ειναι καπως μπερδεμενο αλλα πειτε μου τι μπορω να κανω ???
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το να μην σε δουλεύει πουθενά η αφή το καταλαβαίνω αλλά να σε δουλεύει σε μερικά παιχνίδια και σε μερικά όχι είναι παράξενο.Δοκίμασες reboot η να κάνεις unistall και reinstall στα παιχνίδια που στο κάνει αυτό?Μέχρι τώρα έχω δει 2 xperia mini pro να το κάνουν αυτό αλλά γενικά να μην δουλεύει πουθενά η αφή τρώει σκάλωμα η cpu και δεν αναγνωρίζει την αφή.Ίσως να είναι γενικό πρόβλημα που εμφανίζετε στα xperia τηλέφωνα.Δοκίμασε αυτό που σε είπα άστο και για λίγη ώρα κλειστό και δοκίμασε ξανά.Αν συνεχίζει να στο κάνει πάρε backup και κάνε ένα format με το seus.Αν πάλι δεν λυθεί να το στείλεις εκει που το πήρες εφόσον έχει εγγύηση. Sent from my u8800pro using Insomnia
nikster Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ενω ειχα κανει reboot και πιο πριν τωρα που ξαναεκανα δουλευουν ολα εκτος απο ενα το οποιο και εσβησα πολυ παραξενο... ευχαριστω παντως που ενδιαφερθηκες
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ενω ειχα κανει reboot και πιο πριν τωρα που ξαναεκανα δουλευουν ολα εκτος απο ενα το οποιο και εσβησα πολυ παραξενο... ευχαριστω παντως που ενδιαφερθηκες Απο όταν έκανες αναβάθμιση σε ics έκανες ένα factory reset?Αν όχι κάνε γιατί πολλά προβλήματα λύνονται με αυτό. Sent from my u8800pro using Insomnia
nikster Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εκτος απο το παραπανω δεν εχωεντοπισει αλλο προβλημα αρα λεω αν και οταν δημιουργηθει να κανω και οχι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα