Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα το εψαξα και ο μονος τροπος να κλεισεις τον αυτοματο φωτισμο ειναι με root (κατι που δεν θελω να κανω) και ενα προγραμμα απο το market. Αλλα να ρωτησω κατι ο αυτοματος φωτισμος τρωει πολυ μπαταρια ή αντιθετως εξοικονομει μπαταρια? Επισης μπορει καποιος που ξερει να μου εξηγησει τι ειναι το app Juice Defender και αν αξιζει να το βαλω?

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω αυτό το app, τώρα κατά πόσο κάνει δουλειά δε μπορώ να σε βεβαιώσω! Όσο για το άλλο που είπες, πράγματι θέλει root. Όσο για το παγωτό , απ'οτι παρακολουθώ στις Ειδήσεις ξεκίνησαν παίρνουν αρκετές χώρες, Ε λογικά δε θα αργήσουμε, το θέμα είναι να αξίζει, από οτι διάβασα αυτό φοβάμαι πιο πολύ..

Δημοσ.

Καταρχην να πω οτι root σε συσκευε με 62 baseband, ειναι μαλλον αρκετα δυσκολο να γινει. Μετα απο καμποσε μερες με 4.0.3 android μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικη διαχειρηση μπαταριας (εβαλα φυσικα και SetCPU με profile), αλλα δυστηχως εχει καποιο lag σε λειτουργιες. Απο οτι διαβαζω στο xda οι custom roms πανε καλυτερα, αλλα προς το παρον δε θελω να κανω unlock τον bootloader και να χασω την εγγυηση. Απο backup που εχω δοκιμασει το Mybackup pro, ναι μεν μεταφερε τις εφαρμογες αλλα επρεπε να τις σεταρω καθε φορα απο την αρχη.

Δημοσ.

Καταρχην να πω οτι root σε συσκευε με 62 baseband, ειναι μαλλον αρκετα δυσκολο να γινει. Μετα απο καμποσε μερες με 4.0.3 android μπορω να πω οτι εχει εξαιρετικη διαχειρηση μπαταριας (εβαλα φυσικα και SetCPU με profile), αλλα δυστηχως εχει καποιο lag σε λειτουργιες. Απο οτι διαβαζω στο xda οι custom roms πανε καλυτερα, αλλα προς το παρον δε θελω να κανω unlock τον bootloader και να χασω την εγγυηση. Απο backup που εχω δοκιμασει το Mybackup pro, ναι μεν μεταφερε τις εφαρμογες αλλα επρεπε να τις σεταρω καθε φορα απο την αρχη.

Aπ'οτι καταλαβα το Set Cpu ειναι κατι σαν το juice defender? Αν ναι ποιο ειναι καλυτερο αναμεσα στα 2? Επισης οταν λες οτι με το ICS τρωει κολληματα σε καποια προγραμματα, αυτο λετε να λυθει το προβλημα? Δηλαδη βγαζουν ενα νεο λειτουργικο το οποιο δεν το αντεχει το κινητο μας?

Δημοσ.

To SetCPU ειναι ενα software με το οποιο ρυθμιζεις την ταχυτητα του ARM επεξεργαστη, ωστε πχ, σε κατασταση αδρανειας (κλειστη οθονη) να τρεχει στα 128mhz μεχρι τα 368mhz και οχι παραπανω. Το Juice Defender το εχω εγκατεστημενο, ενταξει κανει καποια πραγματα, οπως πχ να κλεινει το Wifi μετα απο καποια ωρα, ωστε να μη τρωει μπαταρια, αλλα νομιζω οτι ισως και η ICS να το κανει μονη της. Κολληματα λεω οτι πατας πχ το icon του τηλεφωνου και μπορει να κανει 2-3secs να ανοιξει το πληκτρολογιο κλπ, ειναι θεμα γενικα το ICS, δυστηχως θελει δυνατο επεξεργαστη και 1gb memory για να πηγαινει αερα το GUI.

Δημοσ.

Δε παιζω παιχνιδια και το κινητο παει ικανοποιητικα...ισως με custom kernel να παει ακομα καλυτερα (+overclocking), εδω με κινητα quad core και παλι βλεπεις (πιο σπανια) hicks up στο ICS.

Δημοσ.

Kαλημερα, να ρωτησω κατι ακομα, αν περασω την ICS και δεν μαρεσει μπορω παλι να γυρισω στην 2.3 που ειμαι τωρα?

Δημοσ.

περασα την ICS σε ενα απο τα 2 neo v που εχουμε και μπορω να πω πως ειναι μια χαρα, ουτε κολληματα ουτε τιποτα αλλο βαρυ ή ασχημο. βεβαια συγκρινοντας με την 2.3 στο αλλο κινητο ειδα πως ειναι πιο γρηγορο (για κλασματα) στο ανοιγμα εφαρμογων κτλ. θα δουμε βεβαια και πως παει η διαχειρηση της μπαταριας που ειναι και το πιο σημαντικο, θα κοιταξω ποσο θα διαρκεσει η μπαταρια στην ICS και στην 2.3 στα 2 κινητα με την ιδια χρηση και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

περασα την ICS σε ενα απο τα 2 neo v που εχουμε και μπορω να πω πως ειναι μια χαρα, ουτε κολληματα ουτε τιποτα αλλο βαρυ ή ασχημο. βεβαια συγκρινοντας με την 2.3 στο αλλο κινητο ειδα πως ειναι πιο γρηγορο (για κλασματα) στο ανοιγμα εφαρμογων κτλ. θα δουμε βεβαια και πως παει η διαχειρηση της μπαταριας που ειναι και το πιο σημαντικο, θα κοιταξω ποσο θα διαρκεσει η μπαταρια στην ICS και στην 2.3 στα 2 κινητα με την ιδια χρηση και θα ενημερωσω.

ωραια, ευχαριστουμε!!

Κακα τα ψεματα, το κινητο μας ειναι στο οριο των δυνατοτητων του, για να φορεσει την IcS, οποτε το προτιμοτερο ειναι να ζυγισουμε τα μειον και τα συν και αναλογως να πραξουμε !

Δημοσ.

ναι παιδια συμφωνω, αλλα φιλε μου για το format factory δεν νομιζω πως χρειαζεται διοτι ταχω και τα δυο κινητα εδω και δυο βδομαδες περιπου και οτι ρυθμισεις εχω κανει στο ενα (της γυναικας μου) τις ιδιες εχω κανει και σε μενα, και εχουν και ακριβως τα ιδια προγραμματα και τα δυο οποτε ξερω γω βλεπουμε ποσο θα αντεξουν και τα 2... να πω παντως πως δεν κολλαει καθολου, επισης με το που κανεις την αναβαθμιση σου βγαζει ενα μηνυμα η Sony πως εκλεισε επιτηδες καποια εργοστασιακα προγραμμα για την πιο αποδοτικη και ομαλη χρηση του κινητου και αυτα ειναι τα 1) ANT+ και 2) Facebook στα Xperia. Θα ενημερωνω παντως...

Δημοσ.

Παιδια εψαχνα περι του θεματος μπαταριας για το κινητο μας και βρηκα αυτο :

If you're experiencing a low battery time you can try the following as proposed by many users on the forum.

When phone reaches 50% in battery level turn it off and pick out the battery for a few minutes. Put it back and connect the charger, now charge the phone turned off for about 5 hours or overnight. Start the phone as normal and check if the battery life time has improved.

Ισχυει κατι τετοιο? Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν βοηθησε?

Δημοσ.

Παιδια πειτε μου κανενα widget για ανοιγμα/κλεισιμο wifi/gps/bluetooth/plane mode. Γιατι εψαξα αρκετα, αλλα ηταν ξεχωριστα το ενα απο το αλλο και αλλα ηταν σαν το xlauncher ή κατι τετοιο που βεβαια ηταν πολυ ομορφο αλλα πολυ πραγμα και δεν θελω να βαρενω το κινητο, θελω μια μπαρα μονοκομματη με τα παραπανω... αν ξερει κανεις.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ρε παιδες θελω λιγο βοηθεια, παω να περασω την ICS 4.0 στο Neo V μου, συνδεω κανονικα το τηλεφωνο στο pc μεσω USB μου πεταει παραθυρακι για την ενημερωση και παταω εναρξη, προχωραει στο 2ο βημα και μου βγαζει να ακολουθησω 5 βηματα, το πρωτο λεει να αποσυνδεσω το USB απο το pc κλπ κλπ,φτανω στο τελευταιο βημα που λεει κρατηστε το κουμπι επιστροφης του κινητου και ταυτοχρονα βαλτε το καλωδιο στο κινητο (ενω το εχω συνδεσει στο pc που ειναι το προηγουμενο βημα) κανω ακριβως οτι μου λεει και δεν προχωραει στην επομενη καρτελα δλδ την 3η για να γινει η ενημερωση.

μπορειτε να με βοηθησετε?

EDIT:οπα παιδες ακυρο, στο τελευταιο βημα επρεπε να εχω κλειστο το κινητο και να πατησω το κουμπι εγω το ανοιγα, ολα οκ προχωρησα, αυτη την στιγμη ενημερωνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...