Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες το βραδυ μετα από αρκετές προσπάθειες περασα την 4.0.3 και μπορω να παω οτι παει καλουτσικα...περισσοτερα αργοτερα.

Που τη βρήκες; Είναι η official έκδοση που γίνεται update;

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που τη βρήκες; Είναι η official έκδοση που γίνεται update;

ναι, η official ειναι. Για οσους δεν γνωριζουν, εχει ξεκινησει το μοιρασμα της IcS στα κινητα της Sony, με πρωτα το Arc S, Neo V, Ray. Αυτο θα γινει σταδιακα, ανα χωρα. Προς το παρον την αναβαθμιση εχουν παρει στις Σκανδιναβικες χωρες. Ουσιαστικα, για να παρει καποιο παιδι απο δω την εκδοση, πρεπει ν ακολουθησει μια διαδικασια, με την οποια θα μεταβαλλει τη χωρα απο την οποια θα φαινεται οτι αγοραστηκε το κινητο.

Κατα τη γνωμη μου, επειδη υπαρχουν καποιες αποψεις οτι η IcS ειναι αρκετα βαρια για το κινητο μας, και μεχρι να ξεκαθαριστει το θολο τοπιο, θα σας προτεινα να μην την βαλετε ακομα την εκδοση, μεχρι να δουμε σε λιγες μερες τελικα τι παιζει, και τι ειναι καλυτερο να κανει κανεις. Ελπιζω να μην καταληξουμε στην περιπτωση να παμε σε μια custom rom, ενω εχει βγει η επισημη εκδοση :P

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια θήκη για το κινητό αλλά δε θέλω τις κλασσικές silicon cases που κάνουν το κινητό πιο οκγώδες αλλά κάποια πάρα πολύ λεπτή. Ιδανικά, θα ήθελα κάτι σε μορφή διαφανούς αυτοκόλλητου που θα προφυλάσσει το σώμα του κινητού από γρατζουνιές, κάτι αντίστοιχο είχα παλαιότερα σε ένα HTC Touch Diamond.

Tι θήκες έχετε πάρει και ποιες οι εντυπώσεις σας;

Δημοσ.

Εγώ έχω μια σιλικόνης(Puro)...Είναι πολύ καλή και όσες φορές μου έχει πέσει δεν έχει πάθει τίποτα..Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ήταν πιο λεπτή...Υπάρχουν και τέτοιες θήκες αλλά νομίζω πως δεν προστατεύουν πολύ καλά, αλλά είναι πιο λεπτές από τις σιλικόνης...

Πάντως αν θες να είναι ακόμα πιο λεπτό μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο...Προσφέρει αρκετή προστασία αλλά το μόνο πρόβλημα είναι οι πτώσεις(σε σχέση με τις σιλικόνης...)

Αν και με τόσα λεφτά παίρνεις καινούριο πίσω και μπροστά κάλυμμα αν πάθει κάτι...

Δημοσ.

παιδια, εγω χωρις δευτερη συζητηση, προτεινω σε ολους σας για θηκη, καποια απ τη σειρα θηκων για το κινητο μας του πωλητη impexo, απο amazon!! εχει σε χρωματα μωβ, μπλε, μαυρο, κοκκινο, και κοραλι. η μωβ απ οτι θυμαμαι ειναι παμφθηνη, 5 ευρω? καπου εκει!! εγω παντως παιδια πηρα την κοραλι, το χω ξανα γραψει εδω μεσα, Link και ενα σας λεω, απο τοτε που την φορεσα στο κινητο, δεν την ξανα βγαλα. Ναι μεν 10 ευρω περιπου μου βγηκε, αλλα τα ξανα δινα με χιλια. πανεμορφη, no comments. και το κινητο μου οσο και αν επεσε, δεν ηρθε η οθονη σε επαφη, κ αυτο μου αρεσε ακομα περισσοτερο. Σε οσους ψωνιζουν απο amazon και δεν προτιμησουν τη μωβ η τη μπλε η τη μαυρη, την συνιστω ανεπιφυλακτα!! ηρθε και σε 4 μερες σαλονικη!

edit γαμωτο τωρα ειδα οτι την λεει unavailable, αν την ξανα φερουν παρτε την!!

Δημοσ.

Διαβάζω ότι πολλοί φλασάρουν τις ρομ τους, βάζουν διάφορες, δοκιμάζουν νέες από xda κλπ.

Τι γίνεται με τις εφαρμογές, τα sms, τα mail, το ιστορικό από whatsapp, φωτος, ρυθμίσεις, widgets, shortcuts κλπ; Μπορούμε να κάνουμε backup όλο το content που μας ενδιαφέρει ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να τα περνάμε από την αρχή και αν ναι, πως; Έχω ακούσει πχ για Titanium Backup και άλλα παρόμοια αλλά δεν είχα root οπότε δεν μπορούσα να τα δοκιμάσω.

Δημοσ.
Διαβάζω ότι πολλοί φλασάρουν τις ρομ τους' date=' βάζουν διάφορες, δοκιμάζουν νέες από xda κλπ.

Τι γίνεται με τις εφαρμογές, τα sms, τα mail, το ιστορικό από whatsapp, φωτος, ρυθμίσεις, widgets, shortcuts κλπ; Μπορούμε να κάνουμε backup όλο το content που μας ενδιαφέρει ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να τα περνάμε από την αρχή και αν ναι, πως; Έχω ακούσει πχ για Titanium Backup και άλλα παρόμοια αλλά δεν είχα root οπότε δεν μπορούσα να τα δοκιμάσω.[/quote']

Δοκιμασε το ροοτ και εδω ειμαστε μα σε βοηθησουμε

Δημοσ.

Δοκιμασε το ροοτ και εδω ειμαστε μα σε βοηθησουμε

βγηκε οδηγος στα ελληνικα για την τελευταια εκδοση? εγω εχω μεινει μονο σε κατι τετοια απο xda Link , εχει γινει κανενας greek οδηγος για οσους βαλαμε την 0.62 εκδοση?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, από ότι είδα από της προηγούμενες συζητήσεις σας το τρίξιμο στα πλάγια του NEO V είναι πρόβλημα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω το Neo v η το Nexus S και αυτό θα με κάνει να το σκεφτώ σοβαρά

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, από ότι είδα από της προηγούμενες συζητήσεις σας το τρίξιμο στα πλάγια του NEO V είναι πρόβλημα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω το Neo v η το Nexus S και αυτό θα με κάνει να το σκεφτώ σοβαρά

Φιλε μου καλημερα. Πριν δυο βδομαδες πηγα πηρα 2 neo v απο την voda και δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα και κανενα τριξιμο, πηρα και 2 θηκες PURO και ειναι τζαμι. Στο μονο πραγμα που δεν εχω μεινει ευχαριστημενος ειναι η μπαταρια του, διοτι το φορτιζω καθε μερα, και το πολυ να παιζω κανα παιχνιδακι για δεκαλεπτο και να ανοιγω το wifi για κανα μισαωρο. Αλλα και παλι ειμαι νεος στα smartphone οποτε μπορει να ειναι και φυσιολογικο αυτο.

Δημοσ.

Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν το scroll στο menu ειναι γρηγορο και αν η μπαταρια του αντεχει κανα 2 μερες με σωστη χρηση

Δημοσ.

Φιλε μου καλημερα. Πριν δυο βδομαδες πηγα πηρα 2 neo v απο την voda και δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα και κανενα τριξιμο, πηρα και 2 θηκες PURO και ειναι τζαμι. Στο μονο πραγμα που δεν εχω μεινει ευχαριστημενος ειναι η μπαταρια του, διοτι το φορτιζω καθε μερα, και το πολυ να παιζω κανα παιχνιδακι για δεκαλεπτο και να ανοιγω το wifi για κανα μισαωρο. Αλλα και παλι ειμαι νεος στα smartphone οποτε μπορει να ειναι και φυσιολογικο αυτο.

καθε μερα???? :/ χμ περιεργο μου φαινεται... εμενα μου παει ανετα για 2 ημερες, με νορμαλ χρηση. με καμενη χρηση, δηλαδη ολη μερα παιχνιδια και wifi, μου παει μια μερα μονο. παραξενο μου φαινεται.

Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν το scroll στο menu ειναι γρηγορο και αν η μπαταρια του αντεχει κανα 2 μερες με σωστη χρηση

το scroll στο μενου ειναι α-ψ-ο-γ-ο- ιχνος κολληματος μην σε ανησυχει κατι τετοιο, σε διαβεβαιω. Βασικα ελεγξε το και σε καποια βονταφον, αν το βρεις, μιας και ειναι απο παντου εξαντλημενο λογω ζητησης. οπως προανεφερα, εμενα μου πηγαινει 2 μερες με νορμαλ χρηση. το βαζω και σε flight mode οταν κοιμαμαι, ισως εξοικονομω λιγη μπαταρια και ετσι.

Α φιλε Rhomio τωρα που το ξανα σκεφτομαι, μηπως εχεις την φωτεινοτητα του κινητου τερμα??? Αν ναι, δοκιμασε να την κατεβασεις καπου στο 60%, οπου την εχω εγω, και θα με θυμηθεις, οτι θα σε πηγαινει 2 μερουλες. :)

γενικα, αυτο το θεμα ειναι πληγη των smartphones.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ χρησιμοποιώ GO Launcher, γιατί είναι μακράν ο καλύτερος launcher που υπάρχει και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος...Από κατανάλωση μπαταρίας όμως πως τα πάει..? Επίσης ξέρετε πότε θα "φάμε παγωτάκι"..?

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω τα κλεινω ολα οταν δεν τα χρησιμοποιω και εχω χαμηλωσει και τον φωτισμο στο 60% οπως εκανες εσυ. Αλλα δεν εχω δοκιμασει να το βαζω σε flight mode την νυχτα, θα το δοκιμασω μπας και καλυτερεψει η μπαταρια. Επισης νομιζω οτι την μπαταρια την τρωει και ο αυτοματος φωτισμος που συνεχεια μα συνεχεια αλλαζει αμα τοχεις προσεξει, πας δηλαδη σε λιγο σκοτεινο μερος και γινεται λιγο πιο σκοτεινη, πας σε λιγο φωτινο μερος και αμεσως αλλαζει και φωτιζεται... μηπως ξερει κανεις πως το απενεργοποιουμε αυτο? γιατι δεν βρηκα καμια τετοια ρυθμιση. Απο την αλλη εχω ακουσει πως φταινε και τα τζαμπε apps που εχουν διαφημισεις που τρωνε πολυ μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...