marios32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι, το έχω και αυτό στο μυαλό μου, αλλά καταλαβαίνεις πως και αυτά είναι ένας κύκλος.. Περιμένεις λίγο και όλο κάτι καλύτερο θα βγαίνει κτλ κτλ.. Αλλά το θέμα είναι πόσο να περιμένει κανείς ;
tsourakis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παίδες ξέρει κανένας αν θα πάρουμε 2.3.7 ?? ή θα πάμε απευθείας σε παγωτό..? Γιατί στην 2.3.7, διορθώνονται κάποια bugs, και η ποιότητα του βίντεο είναι καλύτερη...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Παίδες ξέρει κανένας αν θα πάρουμε 2.3.7 ?? ή θα πάμε απευθείας σε παγωτό..? Γιατί στην 2.3.7, διορθώνονται κάποια bugs, και η ποιότητα του βίντεο είναι καλύτερη... Απευθειας.
tsourakis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Απευθειας. Δηλαδή δεν μπορώ να πάρω με κάποιο τρόπο τώρα την 2.3.7 χωρίς να κάνω root..?
rhomio Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Παιδια καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα σε ολους. Πηρα το κινητο προσφατα και επειδη εχει μονο 2gb micro sd αποφασισα να παρω μια των 16. Βρισκομαι ομως σε διλημα ποια να παρω διοτι ειναι παρα πολλες οι 16αρες με διαφορες τιμες και μαρκες και ταχυτητες. Πρωτον θελω να μαθω εαν ξερει καποιος τι ταχυτητα εχει η 2αρα που ερχεται στο πακετο απο Vodafone και δευτερον ποια θα με συμβουλευατε να παρω, τι πρεπει να κοιταω σε μια micro sd δηλαδη. Ευχαριστω.
christs Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Παιδια καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα σε ολους. Πηρα το κινητο προσφατα και επειδη εχει μονο 2gb micro sd αποφασισα να παρω μια των 16. Βρισκομαι ομως σε διλημα ποια να παρω διοτι ειναι παρα πολλες οι 16αρες με διαφορες τιμες και μαρκες και ταχυτητες. Πρωτον θελω να μαθω εαν ξερει καποιος τι ταχυτητα εχει η 2αρα που ερχεται στο πακετο απο Vodafone και δευτερον ποια θα με συμβουλευατε να παρω, τι πρεπει να κοιταω σε μια micro sd δηλαδη. Ευχαριστω. Ελα φιλε καλησπερα, και χρονια πολλα, να σαι καλα. Λοιπον, επειδη πολυ προσφατα αγορασα και εγω καρτα μνημης για το κινητο, 16αρα, σαν αυτη που ψαχνεις, προσωπικα θα σε συμβουλευα να παρεις αυτην Link κυμαινεται συνεχεια μεταξυ 12 και 14 λιρων, τωρα βλεπω οτι εχει παει στο πικ της στις 14 λιρες δυστυχως, αλλα αν την συνδυασεις με μια ακομα μικροαγορα, θα σου ερθει και με free μεταφορικα. Εγω για να καταλαβεις, πηρα αυτην, και μια ολοιδια 8αρα καρτα για την κοπελα μου, και ολα καλα, η καρτα ειναι class 6 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος, ουτε 10αρα class για να ειναι πανακριβη, ουτε και 4αρα για να ειναι ισως αργη. Μπορεις να πας και σε καποια class 4 καρτα, στις 8-9 λιρες, αν δεν σε πειραζει. Ολα αυτα εφοσον ψωνιζεις απο amazon! απο ελλαδα δε συμφερει να αγορασεις παντως!
rhomio Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ωραια φιλε νασαι καλα, την βρηκα αυτην την καρτουλα και εδω με 20 ευρω, δεν αξιζει να την παρω απο εδω? ποσα θα βγουνε τα μεταφορικα ομως απο εξωτερικο? και θελω 2 τετοιες εχω δυο κινητα.
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εφόσον θες 2, βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά για την κάρτα που πε ο christs, δηλ. σύνολο ~34€.
christs Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ωραια φιλε νασαι καλα, την βρηκα αυτην την καρτουλα και εδω με 20 ευρω, δεν αξιζει να την παρω απο εδω? ποσα θα βγουνε τα μεταφορικα ομως απο εξωτερικο? και θελω 2 τετοιες εχω δυο κινητα. ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος παραπανω!! το μονο που με ξενιζει ειναι οτι εγω τις ειχα παρει 13 λιρες, και αντι να πεσουν και αλλο, φαινεται οτι εξαντληθηκαν και επανακυκλοφορησαν λιγο πιο τσιμπημενες. Οπως και να χει και παλι αξιζει, σε 4 μερες θα ειναι στο σπιτι σου Επεξ/σία 16 Απριλίου 2012 από christs
rhomio Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 οκ παιδια ευχαριστω πολυ, θα τις παραγειλλω λοιπον τοτε. Ναστε καλα.
rhomio Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω. Επειδη ειδα οτι κυκλοφορουν πολλα Gps στην αγορα ειτε free ειτε not free, μπορειτε να μου πειτε απο τις γνωσεις σας ποιο ειναι το καλυτερο free gps application για Ελλαδα και ποιο ειναι το καλυτερο not free Gps app παλι για Ελλας? Ευχαριστω.
tsourakis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Navigon Europe (έχω κατεβάσει χάρτες μόνο για Ελλάδα,επειδή δεν μου χρειάζονται οι άλλοι)...Έχει πολύ καλό UI, και νομίζω πως είναι το καλύτερο πρόγραμμα του είδους...
rhomio Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 οκ ευχαριστω και ενα free αν εχεις να μου προτεινεις?
tsourakis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εγώ free το έχω κατεβάσει το navigon αλλά απαγορεύονται συζητήσεις για παράνομο λογισμικό στο phorum...Πάντως δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης δεν γνωρίζω εγώ...
_emperor Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Χτες το βραδυ μετα από αρκετές προσπάθειες περασα την 4.0.3 και μπορω να παω οτι παει καλουτσικα...περισσοτερα αργοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα