fearwhatnow Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 να ρωτησω και εγω κατι παιδια, για οποιον δουλευει το GoSMS για μηνυματα. απ οτι βλεπω, μπορω να στελνω 70 χαρακτηρες το μηνυμα. ξερουμε πως αλλαζει αυτο, για να στελνω 160 χαρακτηρες? δεν το βρηκα στις ρυθμισεις! ευχαριστω!! Βαλε το Handcent καλυτερα.
arxaggelos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Βαλε το Handcent καλυτερα. Γιατί να βάλει το Handcent; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος. To Go είναι ίσως το καλύτερο και πιό παραμετροποιήσιμο sms app που υπάρχει στο Play. Απλά ενεργοποίησε την επιλογή για Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και κατέβασε και Greek language pack και είσαι έτοιμος.
tsourakis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γιατί να βάλει το Handcent; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος. To Go είναι ίσως το καλύτερο και πιό παραμετροποιήσιμο sms app που υπάρχει στο Play. Απλά ενεργοποίησε την επιλογή για Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και κατέβασε και Greek language pack και είσαι έτοιμος. Εγώ τα έχω δοκιμάσει και τα 2 και δεν έχω καταλήξει σε κάποιο...Ποιο είναι πιο βαρύ..?
nikoskon Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Προσωπικά μου αρέσει το Handcent και νομίζω ήταν ελαφρώς πιο άμεσο στην λειτουργία από το GoSMS. Εδώ και αρκετό καιρό βέβαια, επειδή δεν πολύχρησιμοποιώ SMS, το έχω απεγκαταστησει, συνεπώς δεν γνωρίζω τι ισχύει με τα τελευταία updates τους. Sent from my Galaxy S
christs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γιατί να βάλει το Handcent; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος. To Go είναι ίσως το καλύτερο και πιό παραμετροποιήσιμο sms app που υπάρχει στο Play. Απλά ενεργοποίησε την επιλογή για Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και κατέβασε και Greek language pack και είσαι έτοιμος. ωραιος archa, thanks!! ola ok με το mobile?
arxaggelos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ωραιος archa, thanks!! ola ok με το mobile? Το χρησιμοποιεί η κοπέλα μου και μου δίνει κατευθείαν ραπόρτο αν γίνει κάτι Εναλλάσσει την κάρτα Voda με την κάρτα Cosmo κάθε κάποιες μέρες, και εγώ πλέον είμαι 95% σίγουρος ότι φταίει η sim της Voda. Με την Κοτέ δεν έχει κάνει επανεκκίνηση ούτε μια φορά ως τώρα, και αθροιστικά την έχει μέσα πολύ περισσότερες ημέρες από ότι την Voda. Αντίθετα με τη Voda, κάθε φορά που την έβαλε έκανε και τουλάχιστον μια επιανεκκίνηση, τυχαία όμως, άλλοτε την ίδια μέρα, άλλοτε μετά από 2-3, άλλοτε μετά από εβδομάδα.
christs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Το χρησιμοποιεί η κοπέλα μου και μου δίνει κατευθείαν ραπόρτο αν γίνει κάτι Εναλλάσσει την κάρτα Voda με την κάρτα Cosmo κάθε κάποιες μέρες, και εγώ πλέον είμαι 95% σίγουρος ότι φταίει η sim της Voda. Με την Κοτέ δεν έχει κάνει επανεκκίνηση ούτε μια φορά ως τώρα, και αθροιστικά την έχει μέσα πολύ περισσότερες ημέρες από ότι την Voda. Αντίθετα με τη Voda, κάθε φορά που την έβαλε έκανε και τουλάχιστον μια επιανεκκίνηση, τυχαία όμως, άλλοτε την ίδια μέρα, άλλοτε μετά από 2-3, άλλοτε μετά από εβδομάδα. και τζαμπα ταλαιπωρηθηκατε με τοσες αλλαγες, και κατηγορουσατε και τα δυσμοιρα τα κινητακια... :P
nikomania-- Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κάθε φορά που γράφω μήνυμα, ή γράφω κάποιο url γενικά όταν "πληκτρολογώ" το κινητό έχει δόνηση με κάθε επαφή πάνω σε ένα γράμμα κάνει δόνηση...Υπάρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό???
devill0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κάθε φορά που γράφω μήνυμα' date=' ή γράφω κάποιο url γενικά όταν "πληκτρολογώ" το κινητό έχει δόνηση με κάθε επαφή πάνω σε ένα γράμμα κάνει δόνηση...Υπάρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό???[/quote'] Οταν γραφεις κατι πατα συνεχομενα το πληκτρο διπλα απο το space θα μπεις στις ρυθμισεις και ξετικαρε την επιλογη για δονηση
fearwhatnow Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Γιατί να βάλει το Handcent; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος. To Go είναι ίσως το καλύτερο και πιό παραμετροποιήσιμο sms app που υπάρχει στο Play. Απλά ενεργοποίησε την επιλογή για Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, και κατέβασε και Greek language pack και είσαι έτοιμος. Το GoSms ειναι φανερως βαρυτερο του Handcent.Εχει βεβαια περισσοτερα φρου-φρου αλλα οπως και να το κανουμε για sms θελεις συγκεκριμενα features που υπαρχουν και στα δυο apps.Τωρα αν καποιος ειναι πιτσιρικας και τρεις και λιγο ασχολειται με αποστολη sms θα χρησιμοποιησει την εκδοση φρου-φρου.
mary Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το GoSms ειναι φανερως βαρυτερο του Handcent.Εχει βεβαια περισσοτερα φρου-φρου αλλα οπως και να το κανουμε για sms θελεις συγκεκριμενα features που υπαρχουν και στα δυο apps.Τωρα αν καποιος ειναι πιτσιρικας και τρεις και λιγο ασχολειται με αποστολη sms θα χρησιμοποιησει την εκδοση φρου-φρου. Συν οτι το handcent εχει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα... Οποτε handcent με κλειστα ματια...
spurakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 επειδη η τυχη ηταν με το μερος μου και τελικα κερδισα το κινητο απο την vodafone,μετα απο τοσους μηνες επιθυμιας να το κατακτησω,τωρα ειμαι σε διλλημα.σκεφτομαι " ειναι οντως τοσο καλο κινητο?","μηπως να το πουλησω και να παρω το xperia u ή xperia sola?" αλλα μετα λεω εδω δεν θα εχουμε να καλυψουμε τις βασικες μας αναγκες σε κατι μηνες λεφτα για κινητο θα δωσω?πφφφ
marios32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εδώ και μερικές μέρες σιγοβράζει το κεφάλι μου και προσπαθώ να καταλήξω σε μια αγορά που θα με ικανοποιήσει και για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο από το Neo V στα 200 ευρώ που με δυσκολία θα δώσω για να πάρω ένα τηλέφωνο της προκοπής. Ο μοναδικός ενδοιασμός μου είναι το SAR παιδιά. Δεν μου κάθεται καλά αυτό το 1.10. Δεν ξέρω, πείτε με τρελό, παλαβό, ή ό,τι άλλη νομίζεται αλλά θέλω να με καθυσηχάσετε περί αυτού. * Είμαι πολύ ψείρας σε τέτοια θέματα και επειδή δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική, μάλλον θα συμβιβαστώ. Βέβαια θα περιμένω κάνα μήνα μπας και βγει κάποια προσφορά.. *Ξέρω ότι αυτές είναι max τιμές, αλλά βλέπω άλλα κινητά με πολύ χαμηλότερο και λέω γιατί ρε γαμώτο..
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ε τωρα με τις τελευταιες παρουσιασεις μοντελων που γιναν,καλο θα ηταν να περιμενε λιγο κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα