Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα αγορασα το Neo V...Μερικες ερωτησεις γιατι ερχομενος απο Samsung κατι λειπει: Στα μυνηματα, κανω δεξι πληκτρο->διαγραφη νηματος και ναι μεν σβηνει την συνομιλια με ενα ατομο αλλα αφηνει την επαφη ειτε ειναι στην λιστα ή ειναι μονο νουμερο...Γιατι? Επίσης δε βρηκα πατωντας πανω στα μυνηματα την αναφορα (ποτε σταλθηκε/παραδοθηκε), ειναι τσεκαρισμενη στις ρυθμισεις η αναφορα να παρουσιαζετε (ουτε αυτη εμφανιζεται πανω στην μπαρα οτι παραδοθηκε)...

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο καλυτερος launcher ποιος ειναι ?

Δοκίμασα διάφορους και κατέληξα στον GO Launcher EX. Θα πρότεινα να κάνεις το ίδιο για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του ποιος βολεύει εσένα πιο πολύ.

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάξτε πακέτο που βρήκα στο ebay και με την πρώτη ευκαιρία θα το τσιμπήσω :eek: .

Ebay Link

ecel00073_a.jpg

Κοιτάξτε και ένα άλλο πιο φθηνό που δυστυχώς δεν φέρνουν σε Κύπρο&Ελλάδα :fear: .

φοβερο πακετο φιλε, οντως. Εδικα σε περιπτωση που ενα παιδι χρειαζοταν να παρει και μπαταρια, και θηκη, και φορτιστη αυτοκινητου, τοτε ειναι ενα ιδανικο πακετο, με ενα ματσο θηκες να αλλαζει οποτε του καπνισει. :P

εγω εχω τη θηκη απο δεξια πανω, τη 2η, σε γαλαζιο Link μιλαμε παιδια για φοβερη θηκη, πανεμορφη απλα, προχθες μου ηρθε.

Βεβαια εννοειται, πως κατι τετοια πακετα, σε προκαλουν να πας να ξοδεψεις 25 ευρω (αν και vfm) , ακομα και αν εσυ στην πραγματικοτητα δεν τα χρειαζοσουν ολα αυτα, αλλα π.χ. 1 η 2 απο αυτα. Οποτε, προσοχη οσο ειναι δυνατον :P

edit κατι τελευταιο, λεει Χ3? Σωστα ειδα??? τοσα πολλα τι να κανει κανεις? :P

Δημοσ.

Βεβαια εννοειται, πως κατι τετοια πακετα, σε προκαλουν να πας να ξοδεψεις 25 ευρω (αν και vfm) , ακομα και αν εσυ στην πραγματικοτητα δεν τα χρειαζοσουν ολα αυτα, αλλα π.χ. 1 η 2 απο αυτα. Οποτε, προσοχη οσο ειναι δυνατον :P

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του ebay , οσες φόρες έκανα παραγγελίες από 'κει ήταν επιτυχιμένες. Εξάλλου καλύτερα να ξοδέψεις λίγα χρήματα με ΛΙΓΟ ρίσκο φυσικά παρά να πας στους κλέφτες :-( .Οκ προσέχωντας πάντα το Positive Feedback (98+!).

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του ebay , οσες φόρες έκανα παραγγελίες από 'κει ήταν επιτυχιμένες. Εξάλλου καλύτερα να ξοδέψεις λίγα χρήματα με ΛΙΓΟ ρίσκο φυσικά παρά να πας στους κλέφτες :-( .Οκ προσέχωντας πάντα το Positive Feedback (98+!).

Σαφως, σαφως, με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Την προσοχη την συνεστησα, στην υπερκαταναλωτικη μανια, στην οποια συχνα μας ωθουν ολα τα καταστηματα, ειδικα τα σουπερ μαρκετ, που σου λεει π.χ. 3 τεμαχια +1 δωρο, και ας μη χρειαζεσαι 3 τεμαχια, αλλα 1 μονο. Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα προσοχη για το e-bay, ο πωλητης ειδα οτι εχει φουλ θετικο feedback.

amazon+ e-bay rule, και ασε τους εντοπιους κλεφτες στο κλαρι :P

Δημοσ.

Σαφως, σαφως, με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Την προσοχη την συνεστησα, στην υπερκαταναλωτικη μανια, στην οποια συχνα μας ωθουν ολα τα καταστηματα, ειδικα τα σουπερ μαρκετ, που σου λεει π.χ. 3 τεμαχια +1 δωρο, και ας μη χρειαζεσαι 3 τεμαχια, αλλα 1 μονο. Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα προσοχη για το e-bay, ο πωλητης ειδα οτι εχει φουλ θετικο feedback.

amazon+ e-bay rule, και ασε τους εντοπιους κλεφτες στο κλαρι :P

Αυτό που με τράβηξε στο σχετικό πακέτο είναι το ότι αν σκεφτείς ότι μόνο η μπαταρία κάνει 30+Ε ή και η θήκη στα 10 ευρώ , και με 25 εδώ παίρνεις ένα σωρό πράγματα...

Μια 2η δεύτερη μπαταρία χρειαζόμουν και μια μαύρη-μπλε θήκη.

Δημοσ.

Αυτό που με τράβηξε στο σχετικό πακέτο είναι το ότι αν σκεφτείς ότι μόνο η μπαταρία κάνει 30+Ε ή και η θήκη στα 10 ευρώ , και με 25 εδώ παίρνεις ένα σωρό πράγματα...

Μια 2η δεύτερη μπαταρία χρειαζόμουν και μια μαύρη-μπλε θήκη.

πραγματι, αψογο πακετο φιλε... αψογο. Ειδικα, η θηκη που σου εγραψα, ουσιαστικα η δικη μου θηκη, απλα σε μπλε, ειναι πολυ πολυ ομορφη, θα μου το θυμηθεις με αυτην θα το ντυσεις τελικα :P

πλακα πλακα, μηπως η λυση στο θεμα μπαταριας με το smartphone μας, ειναι να εχουμε παντα καβατζα μια δευτερη μπαταρια??? το μονο που με προβληματιζει ειναι το συνεχες ανοιξε κλεισε για το καπακι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερεις κανεις πως μπορω να δω αρχεια βιντεο mkv στο κινητο γιατι στη καρτα δε μπορω να τα περασω γιατι το fat32 εχει περιορισμο στα 4gb

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι παιδια, για οποιον δουλευει το GoSMS για μηνυματα. απ οτι βλεπω, μπορω να στελνω 70 χαρακτηρες το μηνυμα. ξερουμε πως αλλαζει αυτο, για να στελνω 160 χαρακτηρες? δεν το βρηκα στις ρυθμισεις! ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...