Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Αρχαγγελε πολυ ατυχος... Και εγω απο βοντα το ειχα παρει, οπως ειπε νομιζω και ο τσουρακης. Το παραμικρο προβλημα, so far. Τι να πεις, ειναι να μη σε θελει...

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 15/3/2012 στις 2:18 ΜΜ, christs είπε

Παιδια σας ευχαριστω πολυ και τους 2. Οποτε, τα ακουστικα δεν κανουν και πρεπει να βρω αλλα. Τα μονα που βρηκα περα απο αυτο το ζευγαρι, σε τιμη κατω απο 7 λιρες, ειναι αυτα Link Link αυτα, αν και δεν τρελαθηκα κιολας.

Αν υπαρχει καποιος που αγορασε in ear , και μπορει να μου προτεινει καποιο, με σωζει, θελω μεχρι το βραδυ να τα παραγγειλω ολα να ξεμπερδευω!! ουσιαστικα τα συσκευασιας δεν στερεωνουν καν στο αυτι, τι να τα κανω, 2 βηματα κανεις και φευγουν ειναι απλα απαραδεκτα σε ολα οπως τα γραψε ο φιλος ο τσουρακης.

τελικα πηρα αυτα, Link επειδη ειναι super saver μεταφορικα και ολα τα reviews ειναι κομπλε. δεν αντεξα . ελπιζω μονο να ειναι και συμβατα, και ειμαστε κομπλε!

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα. Για κάποιο ηλίθιο λόγο η se έχει αντιστρέψει κάποιες επαφές στο βύσμα με αποτέλεσμα να μην λειρουργούν παρά μόνο τα δικά της Handsfree και εγώ την πάτησα έτσι.

Δημοσ.
  Στις 16/3/2012 στις 10:14 ΠΜ, Lucretius είπε

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα. Για κάποιο ηλίθιο λόγο η se έχει αντιστρέψει κάποιες επαφές στο βύσμα με αποτέλεσμα να μην λειρουργούν παρά μόνο τα δικά της Handsfree και εγώ την πάτησα έτσι.

Ναι ε?? Το πολυ πολυ θα τα στειλω πισω τα ακουστικα... Εσυ τι εκανες, μετα ποια ακουστικα πηρες για να σου κανουν τη δουλεια?

προλαβαινω να την ακυρωσω την παραγγελια για τα ακουστικα, ακομα δεν εκανε πακεταρισμα.

Δημοσ.

Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάποιο αξιοπρεπές hands free οπότε, όταν χρειάζεται χρησιμοποιώ το φρικτό σετάκι που ήρθε με το κινητό (σκέφτομαι όμως να πάρω ένα κοπιδάκι και να ματσακονιάσω τα καλώδια μήπως και τα κάνω να δουλέψουν). Για ακρόαση μουσικής έχω ένα καλό ζευγάρι της radiopaq.

Δημοσ.
  Στις 16/3/2012 στις 2:28 ΜΜ, Lucretius είπε

Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάποιο αξιοπρεπές hands free οπότε, όταν χρειάζεται χρησιμοποιώ το φρικτό σετάκι που ήρθε με το κινητό (σκέφτομαι όμως να πάρω ένα κοπιδάκι και να ματσακονιάσω τα καλώδια μήπως και τα κάνω να δουλέψουν). Για ακρόαση μουσικής έχω ένα καλό ζευγάρι της radiopaq.

φιλε το ακυρωσα το ζευγαρι της samsung μετα την ειδοποιηση σου. τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω αυτα Link βγαινουν με τα μεταφορικα 9 λιρες, δηλαδη μιση λιρα παραπανω απ οτι θα καναν τα αλλα. Απ οτι ειδα αυτα ειναι compatible.

Δημοσ.
  Στις 15/3/2012 στις 9:22 ΜΜ, christs είπε

Φιλε Αρχαγγελε πολυ ατυχος... Και εγω απο βοντα το ειχα παρει, οπως ειπε νομιζω και ο τσουρακης. Το παραμικρο προβλημα, so far. Τι να πεις, ειναι να μη σε θελει...

Ναί, πολύ γκαντεμιά μου έκανε κι εμένα. Τώρα πήραμε από Πλαίσιο μήπως παίχτηκε κάτι με την παρτίδα του ΜΜ. Απλά μου έκανε εντύπωση που ειδικά το δεύτερο για τόσες μέρες ήταν σούπερ και την προτελευταία μέρα ξεσκίστηκε χωρίς να έχουμε κάνει κάτι, ούτε εγώ ούτε η κοπέλα μου. Πολύ κουλό. Ιδωμεν τώρα, φορτίζει και το...νέο Neo :)

Δημοσ.

Εχω το Neo απο τελη δεκεμβρι και μεχρι τωρα δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο(φτου να μη το ματιασω) παντος δεν υπαρχει καλυτερο στα χρηματα αυτα...

Δημοσ.
  Στις 17/3/2012 στις 10:13 ΜΜ, devill0 είπε

Εχω το Neo απο τελη δεκεμβρι και μεχρι τωρα δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο(φτου να μη το ματιασω) παντος δεν υπαρχει καλυτερο στα χρηματα αυτα...

Eτσι, ετσι...

ο Αρχαγγελος να κανει κανα..... τρισαγιο.. :PPP

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει ακριβής ανάλυση φωτογραφίας για την ταπετσαρία; Γιατί συνεχώς μου βγάζει να την κόψω την φωτογραφία για να φορέσει. Aν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Γνωριζει κανενας παληκαρος' date=' ποτε παιρνουμε IcS?[/quote']

Ειχα διαβασει σε ενα forum οτι τελη μαρτιου αρχες απριλη θα τη παιρναμε αλλα τωρα λενε για μαιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...