Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

α) Δεν νομιζω πως μπορεις. Απλως μπορεις μεσα απο την εφαρμογη να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις.

β) Οχι

γ) Ειναι συστηματος αρα δε βγαινει ετσι απλα. Πρεπει να εισαι rooted και καποιες δεν ειναι σωστο να τις βγαλεις γιατι αλληλεπιδρουν με αλλες εφαρμογες και μπορει να δημιουργησεις ενα χαος αν βγαλεις τη λαθος εφαρμογη.

δ) Οχι αν κατεβαζεις εφαρμογες απο market. Γενικα δυσκολο να κολλησεις κατι και απλως βαραινεις τη συσκευη.

ε) Ναι μεσω του gmail.

στ) Opera mini για 3G σερφαρισμα, opera mobile (ή Dolphin HD) για wifi σερφαρισμα

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

α) Βασικά παρατηρώ ότι έχει εγκατεστημένο ένα Facebook και ένα Facebook for Xperia. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το δεύτερο αλλά να ψάξω και τις ρυθμίσεις και θα γράψω εδώ για να ξέρουν και οι υπόλοιποι.

γ) Οκ, δεν πειράζω τπτ λοιπόν. Το root είναι κάτι αντίστοιχο του jailbreak στο iPhone;

ε) Μήπως μπορείς να δώσεις λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες;

• Moderators
Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

α) Βασικά παρατηρώ ότι έχει εγκατεστημένο ένα Facebook και ένα Facebook for Xperia. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω το δεύτερο αλλά να ψάξω και τις ρυθμίσεις και θα γράψω εδώ για να ξέρουν και οι υπόλοιποι.

γ) Οκ, δεν πειράζω τπτ λοιπόν. Το root είναι κάτι αντίστοιχο του jailbreak στο iPhone;

ε) Μήπως μπορείς να δώσεις λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες;

γ) οχι ακριβως. Περισσοτερο μοιαζει με τα administration privileges που εχεις στον υπολογιστη σου.

ε) Πας στον τηλεφωνικο καταλογο και καπου στα settings σου λεει Συγχρονισμο με email ή κατι τετοιο (δεν εχω τη συσκευη οποτε μπορει να διαφερει καπως). Αυτο θα στα συγχρονισει με το gmail.

ΑΛΛΑ πριν το κανεις, καλου κακου κανε και ενα backup στη μνημη της συσκευης γιατι εγω ειχα ηδη τις επαφες μου στο gmail και τις συγχρονισα με το κινητο και οχι το αντιστροφο. Στο ιδιο μενου θα δεις την επιλογη extract to sd. Επιλεξε το για να εχεις και ενα αντιγραφο ασφαλειας και στη συσκευη.

Στο λεω αυτο γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ο συγχρονισμος ειναι αμφιδρομος (επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου), ή αλλιως περιμενε να απαντησει καποιος που να το εχει κανει ετσι :)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά' date=' εδώ και τέσσερις μέρες έχω και εγώ το κινητό και είμαι φουλ ευχαριστημένος.

Μερικές μόνο απορίες:

α) Πως κάνω το Facebook να σταματήσει να τρέχει στο backround; Μου βγάζει διαρκώς ειδοποιήσεις και δε θέλω.

β) Να κατεβάσω task manager για να σταματάω εφαρμογές γενικότερα;

γ) Πως κάνω uninstall εφαρμογές όπως το timescape; Πάω στην κατάργηση αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα.

δ) Χρειάζεται να αφήσουμε εγκατεστημένο το McAfee antivirus; Υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε ιό;

ε) Μπορώ να κάνω online back up στις επαφές μου;

στ) Opera mini ή opera mobile καλύτερα;[/quote']

Α. Sign out

B. Δεν χρειαζεται

Γ. Εφαρμογες συστηματος οπως το Timescape, μονο αν κανεις root το τηλεφωνο σου θα μπορεις να τις απεγκαθιστας.

Δ.Ελεος με τα antivirus.

E. Ναι. Τις συγχρονιζεις με το google account σου.

ΣΤ. Κανενα. Μου αρεσει ο stock. :)

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Απο τις ρυθμισεις στο''Ασυρματο και δικτυα'' παω ''Δικτυα κινητης τηλεφωνιας'' και απενεργοποιω το ''Δεδομενα ενεργα'' για να μη συνδεεται το τηλεφωνο στο ιντερνετ μεσω της Wind.Αυτο ομως αλλαζει συνεχεια μονο του με αποτελεσμα να χρεωνομαι τζαμπα MB στη Wind.Ξερει κανεις καμια λυση στο θεμα;

Δημοσ.
Απο τις ρυθμισεις στο''Ασυρματο και δικτυα'' παω ''Δικτυα κινητης τηλεφωνιας'' και απενεργοποιω το ''Δεδομενα ενεργα'' για να μη συνδεεται το τηλεφωνο στο ιντερνετ μεσω της Wind.Αυτο ομως αλλαζει συνεχεια μονο του με αποτελεσμα να χρεωνομαι τζαμπα MB στη Wind.Ξερει κανεις καμια λυση στο θεμα;

Σβήσε ή τροποποίησε τα APN's(Ονόματα σημείων πρόσβασης).

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω!

Τωρα προεκυψε το γνωστο (εχω διαβασει και αλλου γιαυτο) προβλημα μη συνδεσης μεσω wi-fi.Σε δικτυα που πριν συνδεομουν χωρις κανενα προβλημα τωρα προσπαθει να συνδεθει δειχνει οτι συνδεεται για ενα δευτερολεπτο μετα κανει αποσυνδεση και μετα κανει αναζητηση και παει λεγοντας.Εκανα restart στο modem λειτουργησε αλλα μονο προσωρινα.Διεγραψα και επανεγκατεστησα ολα τα αποθηκευμενα δικτυα στο τηλεφωνο αλλα παλι τιποτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια - συμβουλη σας, για καποιες αγορες που ειναι να κανω αμεσα, σημερα-αυριο δηλαδη.

Λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο.

Το κινητο μου προφανως το Neo V.

Λοιπον, θα παρω μια θηκη, μια microSD, και ενα ζευγαρι hands free in ear.

Βρηκα και κατεληξα μετα απο πολυ ψαξιμο στα εξης:

1.θηκη αυτην Link 7 λιρες μαζι με τα μεταφορικα

2.microSD μια 16αρα GB και μια 8αρα GB, η δευτερη δεν ειναι για μενα

Link

Link

ειναι και οι 2 super saver, οποτε θα μου βγουν free τα μεταφορικα τους, και θεωρω οτι καλυπτομαι απο class 6 για τις αναγκες μου!

Και τελος, 3.για ακουστικα, κατεληξα σε αυτα Link 7.5 λιρες μαζι με τα μεταφορικα μου βγαινουν περιπου.

Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης, αν εχετε ορεξη και γνωση, πειτε μου και σωστε με

1) ειναι οι επιλογες μου οκ? εχετε να μου προτεινετε κατι διαφορετικο/καλυτερο?? ευπροσδεκτη καθε βοηθεια!!!!!

2) το μεγαλο ερωτημα μου ειναι τα ακουστικα. Πουθενα δε μπορεσα να βρω αν αυτο το μοντελο που εβαλα παραπανω, δηλαδη τα Sony Ericsson MH700 ειναι συμβατα με το Neo V. Ειδα ομως οτι ειναι 3.5mm, οποτε ειμαι καλυμμενος? ή παιζει να φαω κανενα ακυρο ξεγυρισμενο?? Εχετε καποια αλλα ακουστικα να μου προτεινετε??

Ειδικα, αν μπορουν να μπουν και στη super saver delivery, θα με βολευε τελεια γιατι οπως προειπα εχω ηδη καλυψει τις λιρες για δωρεαν μεταφορικα.

Περιμενω καμια απαντηση, ευχαριστω εκ των προτερων, βοηθειαααααααααααααααααααα

Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

Φίλε τα ακουστικά που προτείνεις, αν είναι αυτά που νομίζω, δεν κάνουν για το κινητό.

Τα είχα στο W995 και η έξοδος τους είναι για τα παλιά Sony Ericsson. Το jack που γράφουν βρίσκεται στη μέση, είναι πολύ κοντό και δεν έχει και μικρόφωνο. Αν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία θα καταλάβεις τι εννοώ. Δες εδώ

Γιατί δεν κρατάς αυτά που δίνει μέσα η συσκευασία;

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έχω την ίδια κάρτα μνήμης αγορασμένη από Ελλάδα 24€ και είναι πολύ καλή και γρήγορη για class 6...

Επίσης φίλε Trapper τα ακουστικά που ζητάει ο φίλος θέλει να είναι in-ear :rolleyes: ...Αυτά που έχει μέσα εκτός από το ότι δεν είναι in-ear, σαν ποιότητα είναι άθλια...και όταν λέω ποιότητα όχι μόνο ο ήχος αλλά και η ποιότητα κατασκευής τους...! :devil: :shock:

Αλλά όπως λες τα ακουστικά αυτά τα έχω από το παλιό μου sony ericsson και δεν κάνουν...Είναι για τα παλιά s.e. με το δικό τους βύσμα...ή μάλλον καλύτερα δεν κάνουν γιατί είναι πολύ κοντά και δεν έχουν μικρόφωνο, γιατί είναι πάνω στο βύσμα...κοίταξε για τίποτα άλλο...

Πάντως σαν ποιότητα τα in-ear με τα απλά ακουστικά δεν έχουν καμιά σχέση...τα in-ear είναι πολύ ανώτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σας ευχαριστω πολυ και τους 2. Οποτε, τα ακουστικα δεν κανουν και πρεπει να βρω αλλα. Τα μονα που βρηκα περα απο αυτο το ζευγαρι, σε τιμη κατω απο 7 λιρες, ειναι αυτα Link Link αυτα, αν και δεν τρελαθηκα κιολας.

Αν υπαρχει καποιος που αγορασε in ear , και μπορει να μου προτεινει καποιο, με σωζει, θελω μεχρι το βραδυ να τα παραγγειλω ολα να ξεμπερδευω!! ουσιαστικα τα συσκευασιας δεν στερεωνουν καν στο αυτι, τι να τα κανω, 2 βηματα κανεις και φευγουν ειναι απλα απαραδεκτα σε ολα οπως τα γραψε ο φιλος ο τσουρακης.

τελικα πηρα αυτα, Link επειδη ειναι super saver μεταφορικα και ολα τα reviews ειναι κομπλε. δεν αντεξα . ελπιζω μονο να ειναι και συμβατα, και ειμαστε κομπλε!

Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

Ρε παιδιά το πήραμε για την κοπέλα μου από ΜΜ, εμφάνισε επανεκκινήσεις (γνωστό θέμα από ότι διαβάζω), το πάμε για αντικατάσταση (το ΜΜ δίνει 2 εβδομάδες υπαναχώρηση αγοράς) και σήμερα έκανε και το δεύτερο, και μάλιστα αύριο λήγουν οι 2 εβδομάδες και για το δεύτερο. Έλεος τί παίζει δηλαδή; Θα το γυρίσω σίγουρα, αλλά μήπως να πάω άπό άλλο κατάστημα μπας και οι παρτίδα του ΜΜ είναι προβληματική; Από την άλλη, γιατί δεν μου το εμφανίζει από την αρχή και μου το βγάζει μετά από λίγες μέρες; Το ένα στις 8-9 μέρες το άλλο στις 13.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το πήραμε για την κοπέλα μου από ΜΜ, εμφάνισε επανεκκινήσεις (γνωστό θέμα από ότι διαβάζω), το πάμε για αντικατάσταση (το ΜΜ δίνει 2 εβδομάδες υπαναχώρηση αγοράς) και σήμερα έκανε και το δεύτερο, και μάλιστα αύριο λήγουν οι 2 εβδομάδες και για το δεύτερο. Έλεος τί παίζει δηλαδή; Θα το γυρίσω σίγουρα, αλλά μήπως να πάω άπό άλλο κατάστημα μπας και οι παρτίδα του ΜΜ είναι προβληματική; Από την άλλη, γιατί δεν μου το εμφανίζει από την αρχή και μου το βγάζει μετά από λίγες μέρες; Το ένα στις 8-9 μέρες το άλλο στις 13.

Ρε δεν ξέρω τι παίζει...Εμένα ποτέ δεν μου έχει κάνει επανεκκίνηση και το έχω 3-4 μήνες περίπου, ίσως οι νέες παρτίδες να έχουν πρόβλημα...Γύρνα το πίσω και αν μπορείς πήγαινε σε κάποιο άλλο κατάστημα να το πάρεις. Εγώ το πήρα από vodafone και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα..έχω περάσει περίπου 50 εφαρμογές αλλά επανεκκίνηση ποτέ...

• Moderators
Δημοσ.

Xμμμ μηπως εγκαθιστας καμια περιεργη εφαρμογη και ειναι αυτη υπαιτια?

Απο την αλλη βεβαια δε σε εχω να βαζεις ο,τι βρεις στο κινητο, οποτε μπορει να παιζει προβληματικη παρτιδα...

Δημοσ.

Όχι παιδιά δεν έχει μπει τίποτε περίεργο, δεν έχει γίνει ρουτ (άρα δεν έχει βγει και τίποτε προεγκατεστημένο εκτος από αυτά που σε αφήνει να βγάλεις, κάτι ουέφα κλπ). Το κινητό είναι της κοπέλας μου η οποία ούτε το ζορίζει ούτε τπτ. Κάναμε και το update που εμφανίζεται με την πρώτη που μπαίνει ιντερνετ, κάναμε και "επιδιόρθωση" από την σουίτα της SE, και πάλι τα ίδια. Όλα αυτά και στα δύο κινητά. Μάλλον θα πάμε από Πλαίσιο τώρα. Η Voda το έχει τελικά σε κάποιο κατάστημα, αλλά μας είπαν ότι δεν έχει DOA και αν γίνει κάτι ακόμη και από την αρχή το πάνε σέρβις (wtf????) και δεν θέλω να το ρισκάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...