Greekz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 νταξει το εφτιαξα απλως ειχαν συνδεθει πολλες συσκευες εκεινη τη στιγμη
estenough Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά γιατί δεν χτυπάει δυνατά το τηλέφωνο??? ίσα ίσα που ακούγεται.... υπάρχει κάποια ρύθμιση???
christs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σημερα για πρωτη φορα ζεσταθηκε τοσο πολυ το κινητο, σε σημειο να αρχισουν οι ειδοποιησεις για αυξηση της θερμοκρασιας του κινητου κτλ κτλ, με χρηση πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα. Το περιεργο ειναι, οτι ζεσταινοταν στο πανω μερος του, ενω η μπαταρια ειναι στο κατω μερος του. Προφανως εκει περα βρισκονται τα λειτουργικα τμηματα του κινητου, και ανεβαζε θερμοκρασια, ε?
tsourakis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σημερα για πρωτη φορα ζεσταθηκε τοσο πολυ το κινητο, σε σημειο να αρχισουν οι ειδοποιησεις για αυξηση της θερμοκρασιας του κινητου κτλ κτλ, με χρηση πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα. Το περιεργο ειναι, οτι ζεσταινοταν στο πανω μερος του, ενω η μπαταρια ειναι στο κατω μερος του. Προφανως εκει περα βρισκονται τα λειτουργικα τμηματα του κινητου, και ανεβαζε θερμοκρασια, ε? δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ τόσο ώστε να βγάλει ειδοποίηση...και να φανταστείς ότι το έχω και σε θήκη...πόσες περίπου εφαρμογές είχες ανοικτές περίπου..? Εγώ πάντως νιώθω ότι ζεσταίνεται μόνο όταν παίζω nfs και κανένα pes...δεν ξέρω τι να σου πω...έχει παρατηρήσει κανένας κάποιο τέτοιο φαινόμενο?
christs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ τόσο ώστε να βγάλει ειδοποίηση...και να φανταστείς ότι το έχω και σε θήκη...πόσες περίπου εφαρμογές είχες ανοικτές περίπου..? Εγώ πάντως νιώθω ότι ζεσταίνεται μόνο όταν παίζω nfs και κανένα pes...δεν ξέρω τι να σου πω...έχει παρατηρήσει κανένας κάποιο τέτοιο φαινόμενο? χμ εκανα καμια 4 πραγματα ταυτοχρονα νομιζω.. :PP επαιζα θυμωμενα πουλακια, ακουγα ραδιοφωνο, εστελνα μηνυματα, ειχα κανα 2 ανοιχτα χαζα προγραμματα, κτλ. Εκλεινα τα θυμωμενα πουλια, και μετα ερχοταν παλι στα ισια του. :PP το προγραμμα battery monitor χρησιμοποιω, αυτο αφηνιασε να βαραει alarm για θερμοκρασια. Που να το ροοταρω κιολας κ ν αρχισω να το πειραζω, χαχα
Greekz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 παιδια αμα θελω να βαλω για φοντο μια δικια μου φωτογραφια το κινητο με βαζει να κοψω την φωτογραφια και να μην την βαλω ολη ελα ομως που θελω να ειναι ολοκληρη τι να κανω?
kjtzemis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σημερα για πρωτη φορα ζεσταθηκε τοσο πολυ το κινητο, σε σημειο να αρχισουν οι ειδοποιησεις για αυξηση της θερμοκρασιας του κινητου κτλ κτλ, με χρηση πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα. Το περιεργο ειναι, οτι ζεσταινοταν στο πανω μερος του, ενω η μπαταρια ειναι στο κατω μερος του. Προφανως εκει περα βρισκονται τα λειτουργικα τμηματα του κινητου, και ανεβαζε θερμοκρασια, ε? και εγω το εχω παρατηρισει αυτο, οτι παιχνιδι και να παιζω μετα απο 5 λεπτα ζεστενετε το πανω μερος του κινητου, και εγω αυτο σκεφτηκα οτι εκει πανω ειναι τα λειτουργικα τμηματα του κινητου. εγω το παρατηρισα περισσοτερο ζεστο οταν επαιζα real racing 2 (το παιχνιδι ειχε πολυ καλα γραφικα αλλα το εβγαλα γιατι μονο μια πιστα με εβαζε να παιζω). σημερα κατευασα το real football 2012 (πολυ καλο μπορω να πω και απο θεμα γραφικων,εχει και σχολιασμο ) και παλι ζεσταθηκε αλλα οχι σε σημειο που να ξεκιναει να μου πεταει ενημερωσεις για την θερμοκρασια.
Greekz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 απο χτες το βραδυ οταν παω συνδεθω στο wi-fi του σπιτιου δεν συνδεετε γραφει συνδεση και μετα ξεσυνδεετε κατευθειαν τι εγινε και χρειαζομαι αμεσα το ιντερνετ στο κινητο
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 αυτο ειναι το πιο προσφατο rooted fw ?
Greekz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 παιδια εχει κανεις καμια ιδεα για το προβλημα μου?
devill0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 παιδια εχει κανεις καμια ιδεα για το προβλημα μου? Σβησε ολα τα δικτυα που εχεις αποθηκευσει και ξαναπροσπαθησε Αποστολή από SE Neo V με τη χρήση Insomnia App
devill0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το εκανα αλλα παλι τα ιδια πφφφ Δοκιμασε να κλεισεις το ρουτερ... Αποστολή από SE Neo V με τη χρήση Insomnia App
Greekz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Φιλε σε ευχαριστω πολυ μολις εκανα επανεκινηση το ρουτερ το κινητο συνδεθηκε χιλια ευχαριστω
Trapper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και τέσσερις μέρες έχω και εγώ το κινητό και είμαι φουλ ευχαριστημένος. Μερικές μόνο απορίες: α) Πως κάνω το Facebook να σταματήσει να τρέχει στο backround; Μου βγάζει διαρκώς ειδοποιήσεις και δε θέλω. β) Να κατεβάσω task manager για να σταματάω εφαρμογές γενικότερα; γ) Πως κάνω uninstall εφαρμογές όπως το timescape; Πάω στην κατάργηση αλλά δεν μου δίνει τη δυνατότητα. δ) Χρειάζεται να αφήσουμε εγκατεστημένο το McAfee antivirus; Υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε ιό; ε) Μπορώ να κάνω online back up στις επαφές μου; στ) Opera mini ή opera mobile καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα