durutti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το ειδα στο τοπικ των προσφορων εδω μεσα και το παρηγγειλα. Πιστευετε οτι αξιζει στα λεφτα του (200Ε) αν το εχει κανεις? Ειναι το ασχημο οτι κανεις δεν το εχει ανοιχτο να το δεις. 3,7 οθονη και νεο Ανδροιδ αν και η οθονη ειναι λιγο στενη. Πειτε κριτικη αν το εχετε 'η προτασεις για αντιστοιχο. 1
barman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το πηρα χτες και μου φαινεται μια χαρα. ΔΩΡΕΑΝ για τα λεφτα του ! Εκανες καλη επιλογη μη φοβασαι. *Αντιστοιχο ειναι και το Χ5 αλλα ειναι πιο "παντοφλε" και δεν ειναι Sony . Αν θες να εχεις καλο κινητο και Επωνυμο θα παρεις Sony . 1
val007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 μου αρεσει πολυ αλλα δεν έχει βιντεοκλήση μόνο κανονική κλήση..υπάρχει τρόπος?
durutti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αφου εχει καμερα μπροστα?? δεν την χρησιμοποιει για βιντεοκληση? τι εννοεις παντοφλα? χαρακτηριστικα με ενδιαφερουν.. μου τη σπαει που θα πρεπει να αγορασω νεα μνημη για σονυ ενω εχω 10αδες SD... huawei το Χ5? oxi ρε φιλε μην καουμε και τελειως! (και δεν νομιζω να το εχει και η βοντα..)
guardianx71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 μου τη σπαει που θα πρεπει να αγορασω νεα μνημη για σονυ ενω εχω 10αδες SD... MicroSD πέρνει το neo V , όπως όλα ευτυχώς ,και όχι m2
naruto14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αφου εχει καμερα μπροστα?? δεν την χρησιμοποιει για βιντεοκληση? Τα smartphones δεν εκμεταλλεύονται την μπροστινή κάμερα για βίντεο κλήσεις όπως κάναμε με τα παλιά κινητά. Η κάμερα είναι κυρίως για προγράμματα τύπου skype. Λογικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα. Το Neo V πάντως δεν κάνει την κανονική βίντεο κλήση που όλοι ξέρουμε.
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τα smartphones δεν εκμεταλλεύονται την μπροστινή κάμερα για βίντεο κλήσεις όπως κάναμε με τα παλιά κινητά. Η κάμερα είναι κυρίως για προγράμματα τύπου skype. Λογικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα. Το Neo V πάντως δεν κάνει την κανονική βίντεο κλήση που όλοι ξέρουμε. Μπα;! To Galaxy S μου μια χαρά βιντεοκλήσεις κάνει με την μπροστινή κάμερα!
naruto14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μπα;! To Galaxy S μου μια χαρά βιντεοκλήσεις κάνει με την μπροστινή κάμερα! Είπα πως υπάρχουν και εξαιρέσεις!
giannisosfp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το είδα σήμερα στην Vodafone ανοιχτό και έπαιξα λιγάκι μαζί του. Είναι πάρα πολύ καλό ειδικά για τα λεφτά του άψογο θα έλεγα και ποιοτικότατο. Είναι πολύ πολύ καλό!
durutti Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 και skype γιατι να μην κανεις με τα 5mp?? τεσπ ισαξια προταση ειναι το galaxy s δηλ? επεξεργασια: τωρα το ειδα Samsung Galaxy S II 599Ε! ε οχι και τοσο αντιστοιχο!
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Νομιζω ο φιλος μιλησε για το galaxy s το πρωτο.
xanoumi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 και εγω σημερα το εψαχνα...νομιζω οτι για 200 ευρω ειναι πολυ καλη επιλογη το συγκεκριμενο κινητο! σημερα το απογευμα θα παω να το παρω γτ εχω μεινει με ενα sonny ericsson ELM με ραγισμενη οθονη και μου σπαει γιατι δεν ειναι κινητο για περιηγηση στο Ιντερνετ, αφηστε που μερικες σελιδες δεν μου της ανοιγει κιολας!! εχουμε παρατηρησει κατι αρνητικο πανω στο κινητο??? Αυτο που κοιταγα στα ιδια λεφτα ειναι το nokia 500 black στο μονο που υπερτερει ειναι η μπαταρια, σε ολα τα αλλα ειναι πιο κατω
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αρνητικο για μενα ειναι η σχετικα στενη οθονη.
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αρνητικο για μενα ειναι η σχετικα στενη οθονη. Έχει 54pixel περισσότερα στο ύψος για αυτό προκύπτει ελαφρώς στενή. Εμένα μου αρέσει. Δείχνει μεγαλύτερη.
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 (Απο τα λιγα που ξερω) προσπαθησα για να βρω αρνητικο σε αυτη τη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα