Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ένας φίλος κάνει εκπομπή μέσω ίντερνετ και εχει ανοιχτό τον υπολογιστη του 24/7.

Θα πρεπει να κανει καποια αναβαθμιση στο τροφοδοτικο για να μην εχει θεμα;

Αυτη τη στιγμη εχει εναν υπολογιστη με 400 Watt και εναΝ με 370 Watt.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αναβάθμιση στο τροφοδοτικό δεν ξέρω μια και δεν μας λες ουσιαστικά ούτε το τροφοδοτικό ούτε το hardware Που έχει το κάθε pc μέσα

Σίγουρα θα πρέπει να προσέχει να έχεις καλές θερμοκρασίες πάντως μια και μιλάμε για υπολογιστές που δεν κλείνουν

Δημοσ.

Οκ η διακοπη, εκει δεν μπορει να κανει κ πολλα.

Αυτο που με νοιαζει ειναι να μην τα τιναξει καποια στιγμη ή να μην κανει επανεκκινησεις μονο του λογω καποιου προβληματος.

Τον εναν που εχω ανοιξει, ειχε 370 Watt, 2 σκληρους, 1 DVD-RW, καρτα γραφικων με ανεμιστηρακι και ενα ανεμιστηρακι πανω στην μητρικη. Το κουτι δεν ειχε ανεμιστηρα. Φυσικα, οταν ηταν ολα πανω, πατουσα το κουμπι, εκλεινε, το ξαναπατουσα και δεν εδειχνε τιποτα. Μονο με τον εναν σκληρο συνδεδεμενο δουλευε.

Οποτε: UPS ή Τροφοδοτικό (και πόσα Watt);

Δημοσ.

Τον εναν που εχω ανοιξει, ειχε 370 Watt, 2 σκληρους, 1 DVD-RW, καρτα γραφικων με ανεμιστηρακι και ενα ανεμιστηρακι πανω στην μητρικη. Το κουτι δεν ειχε ανεμιστηρα. Φυσικα, οταν ηταν ολα πανω, πατουσα το κουμπι, εκλεινε, το ξαναπατουσα και δεν εδειχνε τιποτα. Μονο με τον εναν σκληρο συνδεδεμενο δουλευε.

Οποτε: UPS ή Τροφοδοτικό (και πόσα Watt);

psyneck επειδή απο τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δε το έχεις το πράμα (δεν το λέω με κακή διάθεση κανένας δε τα ξέρει όλα)

Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και πολύ, εκτός αν έχεις το pc εκεί δίπλα, να σε καθοδηγήσουμε τι να κάνεις να μας πεις απο τι αποτελείται.

Δημοσ.

psyneck επειδή απο τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι δε το έχεις το πράμα (δεν το λέω με κακή διάθεση κανένας δε τα ξέρει όλα)

Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και πολύ, εκτός αν έχεις το pc εκεί δίπλα, να σε καθοδηγήσουμε τι να κάνεις να μας πεις απο τι αποτελείται.

Απλα ειπα να αναφερω τα ανεμιστηρακια μηπως θελατε να δειτε την καταναλωση.

Τι αλλο χρειαζεστε να μαθετε δηλαδη;

Δημοσ.

Ποια είναι η κάρτα με το φουρφούρι

Ποιος είναι ο επεξεργαστής κάτω απο το ανεμιστήρι που βλέπεις πάνω στην μητρική

Το τροφοδοτικό πέρα απο τα watt του το μοντέλο του και τη μάρκα του.

Δημοσ.

Ποια είναι η κάρτα με το φουρφούρι

Ποιος είναι ο επεξεργαστής κάτω απο το ανεμιστήρι που βλέπεις πάνω στην μητρική

Το τροφοδοτικό πέρα απο τα watt του το μοντέλο του και τη μάρκα του.

Αν και δεν νομιζω οτι χρειαζονται ολα αυτα...

Motherboard:

CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+

Motherboard Name Albatron K8SLI-AM2 (3 PCI, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer

System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Display:

Video Adapter NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)

Storage:

Floppy Drive Floppy disk drive

Disk Drive HDS728080PLAT20 ATA Device (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)

Το τροφοδοτικό είναι της Trust.

Δημοσ.

psyneck για να σε ρωτάω σημαίνει ότι έχουν σημασία.

Που να ξέρω εγώ αν αρκεί το τροφοδοτικό σου, αν δεν ξέρω έστω ποια κάρτα γραφικών έχει μέσα;

Τεπσα το τροφοδοτικό να το αλλάξει γιατί μόνο εμπιστοσύνης δεν είναι.

Δημοσ.

psyneck για να σε ρωτάω σημαίνει ότι έχουν σημασία.

Που να ξέρω εγώ αν αρκεί το τροφοδοτικό σου, αν δεν ξέρω έστω ποια κάρτα γραφικών έχει μέσα;

Τεπσα το τροφοδοτικό να το αλλάξει γιατί μόνο εμπιστοσύνης δεν είναι.

...Κάτι παραπάνω;;!...

Δημοσ.

Εννοω κατι παραπανω απο αυτο που μου ειπες..

Εγω θελω να ξερω αν θα πρεπει να παω σε κατι με πιο πολλα Watt και πιο αξιοπιστο ή σε μια εναλλακτική οπως ειπε ο φιλος Arctic με το UPS. Καποια λυση τελοσπαντων ωστε να μπορει να μενει ανοιχτος ο υπολογιστης 24/7 χωρις προβληματα!

Δημοσ.

Θα στο πω αλλιώς.

Εχεις έναν πολύ έμπειρο εργάτη (ups) που φορτώνει ένα μουλάρι γέρικο (aka το δικό σας τροφοδοτικό)

Οσο καλός και να είναι ο εργάτης το γέρικο μουλάρι κάποια στιγμή θα πάψει να σηκώνει...

Οπότε με αυτά που έιπες ότι έχει το Pc. Από μένα βάλτε ένα ποιοτικό 430άρι psu πχ

http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=corsair+430

Για το θέμα ups. Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω μια και δε το έχω το θέμα. Αλλά θα ήθελε ο φίλος πχ αν κάνει 2 ώρες διακοπή να αντέχει το ups?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...