Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το length είναι μια global μεταβλητή. Δες τον αρχικό κώδικα. Οπότε μία χαρά μπορεί να το χρησιμοποιήσει μέσα στην συνάρτησή της.

όπα τώρα το είδα ότι είναι global, είδα σε μια συνάρτηση ότι το ξαναδήλωνε, και θεώρησα ότι ήταν μέσα στη main :P

Δημοσ.

Ένα συμπέρασμα βλέπω εγώ..

Εάν θες άμεση λύση στην άσκηση γράψου στο insomnia με γυναικείο όνομα!

Αλλιώς θα βγουν διάφοροι περίεργοι να σου λένε να την λύσεις μόνος σου ή να γράψεις πρώτα τον κώδικα και τι λάθη σου βγάζει αλλιώς βοήθεια γιοκ.

Με γυναικείο όνομα σε 3 - 4 post έχεις έτοιμη την λύση και ας μην ξέρεις ακόμα και αυτά πιυ λογικά θα έπρεπε να ξέρεις για να φτάσεις στο σημείο στο οποίο ζητάς βοήθεια.

Υ.Γ. Φυσικά εξαιρούνται οι ρομαντικοί 30άρηδες (ή και 40 παρά κάτι :D ) που ακόμα και τώρα λένε τα ίδια :P

Ακριβώς ρε συ!!!!

Εκπληκτικό έτσι

Αν σε λένε πχ George... θα φας 60 post μπινελίκι...

Δημοσ.

Ενώ εδώ στο post #5 είναι μία λύση έτοιμη.

Ο... άρρεν πρώτα έχει να κατανικήσει την ανάγκη της αυτάρεσκης επίδειξης και κατόπιν την έλξη προς το αντίθετο φύλλο, οπότε έχει 2 εμπόδια να ξεπεράσει. Πολύ συχνά αποδεικνύονται δύσβατα, ενίοτε και αξεπέραστα :lol:

Δημοσ.

η μια από τις 10 ασκήσεις που μας έχουν βάλει στο μαθημα προγραμματισμού της σχολή μου(προτιμώ να μην πω σε ποια σχολή είμαι από εδώ) και η μόνη που δεν μου έτρεχε σωστα...

μα καλα ... γιατι δεν εστειλες email στον φωστηρα της σχολης μας να σου λυσει ολες τι αποριες , αναρωτιεμαι ?

i got you dear :-) , colleague here απο την ιδια σχολη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...