Προς το περιεχόμενο

windows live messenger πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Eχω ένα email account στο hotmail και συνδέομαι με αυτό στο windows live messenger. Το πρόβλημά μου είναι, οτι τον τελευταίο καιρό, όποιος/α πάει να με κάνει add, δεν μου εμφανίζεται κανένα μύνημα για να το δω εγώ και να τον/την κάνω accept...

Το δοκίμασα σε pc με windows xp και live messenger, σε mac με lion, και adium, amsn, windows messenger, και από το iPhone με windows messenger... Τίποτα...

Δημοσ.

'Eχω ένα email account στο hotmail και συνδέομαι με αυτό στο windows live messenger. Το πρόβλημά μου είναι, οτι τον τελευταίο καιρό, όποιος/α πάει να με κάνει add, δεν μου εμφανίζεται κανένα μύνημα για να το δω εγώ και να τον/την κάνω accept...

Το δοκίμασ σε pc με windows xp και live messenger, σε mac με lion, και adium, amsn, windows messenger, και από το iPhone με windows messenger... Τίποτα...

Τα ετοιματα μπορεις να τα διαχειριστης και απο τον ιστιοτοπο μαζι με τα μαιλ σου.

www.windowslive.com

Δημοσ.

Τα ετοιματα μπορεις να τα διαχειριστης και απο τον ιστιοτοπο μαζι με τα μαιλ σου.

www.windowslive.com

το δοκίμασα και αυτό, αλλά και εκεί καμμία ειδοποίηση...

τι άλλο μπορεί να φταίει...

Δημοσ.

το δοκίμασα και αυτό, αλλά και εκεί καμμία ειδοποίηση...

τι άλλο μπορεί να φταίει...

αν δεν σου εχει ερθει η ειδοποιηση στο windowslive τοτε δεν υπαρχει πουθενα.

ΤΣεκαρε τις επιλογες ασφαλειας και δες αν ειναι ολα ενταξη πχ αν μπορουν να σου στελνουν ολοι προσκλησεις κτλπα...

αα και ο messenger ειναι διαθεσιμος στο windowslive.com επιτοπου επανω στην ιστοσελιδα.Μην εγκαταστεις προγραμματα σε linux και mac του τυπου amsn κτλπα...

Δημοσ.

αν δεν σου εχει ερθει η ειδοποιηση στο windowslive τοτε δεν υπαρχει πουθενα.

ΤΣεκαρε τις επιλογες ασφαλειας και δες αν ειναι ολα ενταξη πχ αν μπορουν να σου στελνουν ολοι προσκλησεις κτλπα...

αα και ο messenger ειναι διαθεσιμος στο windowslive.com επιτοπου επανω στην ιστοσελιδα.Μην εγκαταστεις προγραμματα σε linux και mac του τυπου amsn κτλπα...

έχω checkάρει και τις επιλογές ασφαλείας, αλλά δεν βλέπω κάτι...

δοκίμασα και την σελίδα windowslive.com αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...

Δημοσ.

έχω checkάρει και τις επιλογές ασφαλείας, αλλά δεν βλέπω κάτι...

δοκίμασα και την σελίδα windowslive.com αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...

τοτε απλως δεν σ εχουν στηλει εταιματα.

Δημοσ.

τοτε απλως δεν σ εχουν στηλει εταιματα.

Εννοείται οτι μου έχουνε στείλει!!!

Το έστειλα και ο ίδιος από μιας φίλης το computer για να βεβαιωθώ...

Δημοσ.

λοιπόν..έκανα και εγώ add το contact που με είχε κάνει add, και φάνηκε επιτέλους...

όμως το πρόβλημα παραμένει... Δεν μπορεί να με κάνει κάποιος add, και να μπορώ να δεχτώ αίτημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...