papanastassiou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως θα κάνω ανακατευθυνση του blog μου? Θα ήθελα όταν κάποιος μπαίνει στο blog να τον μεταφέρει κατευθείαν στο site που έχω φτιάξει. Αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ :-D:-D:-D:-D:-D
newtech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως θα κάνω ανακατευθυνση του blog μου? Θα ήθελα όταν κάποιος μπαίνει στο blog να τον μεταφέρει κατευθείαν στο site που έχω φτιάξει. Αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ :-D:-D:-D:-D:-D Φιλε σε HTML υπαρχει κωδικας <html><head> <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="5; URL=http://123pame.gr"> </head><body> (το 5 ειναι τα δευτερολεπτα) Τωρα σε BLOG δεν ξερω πως θα το προσαρμοσεις
papanastassiou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 το δοκίμασα αλλά δεν δέχτηκε τον κώδικα. υπάρχει άλλος τρόπος μήπως?
fatmike Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τι cms τρέχει το blog σου? Έχεις access στο .htaccess?
papanastassiou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λες δε τα γνωρίζω. το blog που εχω φτιάξει θέλω να ανακατευθυνεται, όποιος μπει να πηγαίνει αμέσως στη σελίδα που έχω δημιουργήσει.
fatmike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 τι blog είναι? wordpress, blogspot? Δώσε ένα λινκ να βοηθήσουμε
papanastassiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Είναι blogspot. Τελικά βρήκα λύση και αντέγραψα ένα κώδικα που σε μεταφερει στη διευθηνση που θες σε δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα