avraam5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα, εχω αυτη τη μητρικη http://uk.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A78LTM_LE και εχθες αγορασα αυτες τις μνημες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-4GB-DDR3-1333-Ram-Kit%c2%a0.htm που συμφωνα με τον πωλητη του καταστηματος ταιριαζαν στη συγκεκριμενη μητρικη. μου ειπε πως το μονο που εχω να κανω ειναι να βγαλω τις παλιες και να βαλω τις καινουριες και αυτο ακριβως εκανα. οταν αναψα τον υπολογιστη επαιρνε μπροστα αλλα δεν εκανε boot στα windows. τις εβγαλα και τις δοκιμαζα μια -μια και στα δυο slots αλλα παλι το ιδιο. εβαλα τις παλιες και ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα. υπαρχει ασυμβατοτητα? ειναι χαλασμενες? τι συμβαινει ? Σας ευχαριστω.
peter_pan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Αν πας στη καρτέλα Memory/Device Support από το link της μητρικής σου και κατεβάσεις το pdf θα δείς τη λίστα με τις μνήμες που είναι συμβατές με αυτή. Με μία ματιά που έριξα αυτές που αγόρασες δεν τις αναφέρει στη λίστα συμβατότητας, άρα να γιατί δεν παίζουν. Θα πρέπει να ψάξεις για κάποιο απο τα μοντέλα που λέει στη λίστα για να είσαι 100% σίγουρος οτι θα δουλέψουν.
avraam5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 σ`ευχαριστω για την απαντηση ομως εχω την εντυπωση πως απο τη στιγμη που δεν αναφερονται στο manual, αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν αλλες μνημες με ιδια χαρακτηριστικα που να μην ταιριαζουν. το θεμα ειναι πως εψαξα να βρω μνημες απο αυτες που αναφερονται στο manual και δεν μπορω να βρω. Αν εχεις καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω θα με βοηθουσες πολυ.
peter_pan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή ούτε στο Plaisio φαίνεται να έχει κάποια που να ταιριάζει στην μητρική σου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις κάπου αλλού και αν γίνεται να πάρεις και τα χρήματα σου πίσω. Ενδεικτικά, λίγο που το έψαξα, αυτές και αυτές με κωδικό(KHX1600C9D3K2/4GB) αναφέρονται στη λίστα της μητρικής σου με τις συμβατές μνήμες και πιστεύω να κάνουν. Το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω βέβαια.Απλά έχει τον ίδιο κωδικό όπως θα δείς και στη φωτογραφία παρακάτω. Βέβαια αυτό που με προβληματίζει είναι οτι στο ρεύμα τους στη λίστα του κατασκευαστή λέει κάτι για 1.7-1.9V και στα specs της μνήμης λέει 1.5V. Περίμενε όμως να σου πεί κάποιος που ξέρει καλύτερα τι ακριβώς παίζει και αν κάνουν αυτές.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Avraam5 οταν εβαλες τις καινουργιες μνημες επανω δοκιμασες να κανεις ενα clear cmos?Εαν δεν το εκανες,βγαλε τον υπολογιστη απο την πριζα,κλεισε το τροφοδοτικο απο πισω,πατα το κουμπι του power 4-5 φορες και μετα ψαξε και βρες την μπαταρια επανω στην μητρικη και βγαλε την για κανενα 5λεπτο. Μετα βαλε τις καινουργιες μνημες επανω και δοκιμασε αναψε τον υπολογιστη.
avraam5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 thano οχι clear cmos δεν εκανα .θα το κανω και θα σας πω το αποτελεσμα.
georger_volos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 βάλε το τελευταίο bios έχουν ανανεώσει τη λίστα με τις ram και τη σταθερότητα τους,λογικά με bios update θα είσαι οκ . version 0801
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα