petrostr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Χαιρετώ, Έχω το HTC Desire, το οποίο έχω κάνει root και έχω βάλει android 2.3.5, έχω εγκαταστήσει το παιχνίδι Smurfs Village που παίζω εδώ και αρκετό καιρό. Όμως λόγω πώλησης του HTC και αγοράς νέας συσκευής (Samsung Galaxy SII), θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω backup στο παιχνίδι (με τα δεδομένα του) για να το περάσω στο νέο κινητό, επειδή δεν θέλω να το ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο Android Market για backup-restore εφαρμογών με δεδομένων μαζί; Θα πρέπει για το restore στο νέο κινητό υποχρεωτικά να το έχω κάνει root ή παίζει κανονικά; Σημ. Το backup να το παίρνω online ή με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα αρχεία στο pc μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Xρησιμοποιεις το mybackup pro ή το Titanium backup. Πρεπει να εισαι rooted τοσο για να παρεις το backup οσο για να κανεις το restore. Εγω θα επαιρνα ενα backup και με τα δυο. Θα δεις σε ποιον φακελο αποθηκευονται (Rerware και Titanium αντιστοιχα) και θα αντιγραψεις τον φακελο στο pc σου. Μετα θα βαλεις τον φακελο στην ιδια θεση στη νεα συσκευη και θα κανεις το restore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ! Χρησιμοποίησα το Titanium. Έκανα Backup του Smurfs Village. Το Titanium μέσα στον φάκελο του δημιούργησε 3 αρχεία με τις ακόλουθες επεκτάσεις .apk .tar .properties και 'γω αντέγραψα αυτά τα αρχεία στο pc μου. Στο νέο κινητό αφού το κάνω root και του εγκαταστήσω την εφαρμογή Titanium, θα βάλω ξανά πίσω τα 3 παραπάνω αρχεία μέσα στον φάκελο titanium και μετά θα μπω στην εφαρμογή και θα κάνω restore απλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβως αυτο. Αν και θα μπορουσες να ειχες κανει copy ολον τον φακελο παρεμπιπτοντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα