Προς το περιεχόμενο

hiteker hta-733 internet tablet 7'' 2gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον μετα απο δυο μερες μετριας χρησης η ταμπλετα τα φτυσε,δεν μπορει να μπουταρει με τιποτα.θα τη στειλω για σερβις,,αλλα,,,αλλα λογια να αγαπιομαστε,,μετα απο 2 μερες να τα φτυνει δε λεει

Δημοσ.

το ανοιξα κανονικα αφου ηταν συνδεδεμενο στο ρευμα,το βγαζω απο το φορτιστη του,η οθονη μου εγινε ψιλογρι με γραμμες,,το εκλεισα για να ξαναμπουταρει αλλα τιποτα,,γιοκ,καπουτ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρέλαβα προχτές το συγκεκριμένο tablet. Δούλευε μια χαρά με κάποια προβλήματα βέβαια, όπως για παράδειγμα απο το market δεν μπόρεσα να κατεβάσω καμία εφαρμογή γιατί μου έβγαζε ενα μήνυμα οτι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, ενω είχε γύρω στο 1.5 gb ελεύθερο χώρο η συσκευή (μόλις την είχα αγοράσει)

Οι περιπέτειες ξεκίνησαν οταν θέλησα να κάνω install μια εφαρμογή που έχω φτιάξει ο ίδιος (ένα μικρό παιχνιδάκι - δεν υπάρχει στο market γιατι δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα). Περνάω λοιπόν με ενα καλώδιο το .apk στη μνήμη του tablet, πάω να κάνω install και... ως δια μαγείας έβγαλε μια οθόνη η οποία γράφει android και φαίνεταισαν να κάνει loading κάτι και δεν επανήλθε ποτέ!

Αποφάσισα να του περάσω μια custom rom( http://www.slatedroid.com/topic/18025-rom-universal-hybrid-honeycombmod-uberoid-for-wm8650-devices-v130-w-video/ ) μήπως διορθωθεί και το πρόβλημα με το

market. Αφού ακολούθησα όλες τις οδηγίες, πέρασα τα αρχεία στην sd κάρτα, διάλεξα το μοντέλο όπου μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι (πιθανότατα) είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335792

Το θέμα είναι οτι με το που πέρασα την sd card που περιέχει τη ROM δεν υπήρξε καμία αλλαγή, συνέχισε να βγάζει πάλι την προηγούμενη οθόνη όταν το άνοιξα σαν να μην ανγνώρισε καν την sd card για να bootarei απο κεί.. Είπα να γράψω κι εδώ μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

To ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω απλα εγω εκανα την μαλακια και εκανα reset to factory details εκανε αλλα μετα μου εβγαζε συνεχεια ενα σφαλμα οταν μπουταρε και δεν προχολαγε παρακατω. Εκτος απο αυτο ποιο πριν ειχαν γαμηθει τα ηχεια του. Την ορωτη φορα το αντικαταστησανε κανονικα. Την δευτερη φορα που τους το πηγα που ειχε και το προβλημα με το σφαλαμ και παλι μου το αντικαταστησανε απλα δεν ηθελα το ιδιο και εδωσα την δοαφορα και πηρα το crypto

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά εγώ ταλαιπωρούμαι απο χθές. Το δικό μου προσπαθεί να φορτώσει το android αλλά κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις φτάνοντας πάντα μέχρι το λογότυπο.Τι να κάνω;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια που το ξέθαψες το θέμα έχω και γω το γνωστό πρόβλημα ότι δε μπουτάρι καθόλου μετά πό το android...

Στο e-shop μου είπαν ότι πέρασε ο ένας χρόνος της εγγύησης και δεν το δέχονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...