Προς το περιεχόμενο

hiteker hta-733 internet tablet 7'' 2gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι το αγορασα το tablet αλλα ενω εχει ελληνικα γραμματα για το android τα ελληνικα δεν ειναι στις γλωσσες του πληκλτολογιου. Δηλαδη δεν μπορω να γραωψ ελληνικα. Μπορει να αλλαξει αυτο??

Κατεβάζεις αυτό από το market στο tablet σου και στην συνέχεια το Greek Language pack.

Μετά πηγαίνεις στiς ρυθμίσεις > Γλώσσες και ενεργοποιείς το anysoft keyboard που μόλις εγκατέστησες.

Ανοίγεις τον browser ή κάποια άλλη εφαρμογή που μπορείς να πληκτρολογήσεις, και στην κενή επιφάνεια πληκτρολόγησης πατάς παρατεταμένα μέχρι να βγει το παράθυρο επιλογής πληκτρολογίου. Επιλέγεις anysoft και είσαι έτοιμος.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι το αγορασα το tablet αλλα ενω εχει ελληνικα γραμματα για το android τα ελληνικα δεν ειναι στις γλωσσες του πληκλτολογιου. Δηλαδη δεν μπορω να γραωψ ελληνικα. Μπορει να αλλαξει αυτο??

Μιας και το αγορασες δεν μας λες και την γνώμη σου..Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Καλημερα συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα το τεσταρα για να δω τι κανει. Λοιπον εχουμε και λεμε για την τιμη του 90 ευρω ειναι πολυ καλο. ANdroid 2.3, android market κανονικα μονο ενα προβληματακι με τα ελληνικα ειχα διωρθωθηκε. Μονο με την αυτονομια δεν μου αρεσει αντεχει 3 ωρες συνεχομενες με την μπαταρια (Οχι και που καλο αυτο). Φωτογραφικη πολυ καλη. Εχει απο μπροστα μονο καμερα για βιντεοκλησεις. Συνδεσιμοτητα τωρα εχει μονο μια θηρα miniusb χωρις να ειναι το καλωδιο στην συσκευασια δεν εχει hdmi ή minihdmi, εχει υποδοχη για φορτιστη και ακουστικα. Μνημη MiniSD μεχρι 32 gb. Ελπιζω να βοηθησα για περισσοτερες πληροφιριες ρωτηστε με παλι ;)

Δημοσ.

Απο ταχύτητα στο internet τι λέει; Ανοίγουν γρήγορα οι σελίδες; Δοκίμασες αν έχει skype; Η οθόνη εχει καλη απόκριση ή κάρβουνο; Μπορεις να διαβάσεις βιβλίο σε pdf; Οπως καταλαβαίνεις θέλω κατι απλο για internet και διαβασμα και δεν θέλω να δώσω πολλα λεφτα.

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Λοιπον διαβασμα με το aldiko μια χαρα ειναι αλλα θελει να εχεις κοντα το tablet στα ματια σου για να διαβαζεις επειδη δεν εχει δυνατοτητα zoom το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα εμενα με βολεψε στο διαβασμα.

Απο ταζυτητα το δοκιμασα σε wi-fi και πυγαινε πολυ καλα

Skype δεν εχει δεν ξερω μπορει να βγαλουν πιο μετα εκδοση γι αυτο.

Η οθονη εχει πολυ καλη αποκριση για την ακριβεια επαιξα ενα βιντεακι που ειχα σε ποιοτητα 720p και το επζιξε πολυ καλα. Καλητερα απ οτι περιμενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το αγορασα και εγω σημερα,,,δεν εχω κανενα σοβαρο παραπονο,,ανοιγει το ιντερνετ γρηγορα,,εξαλου γιαυτο το πηρα,,,μπαινει ανδροιδ μαρκετ,,βιντεο κ μουσικη οκ,,,μεχρι που ανοιξα ενα σαιτ που χρειαστικε τζαβα,αφου πρωτα κατεβασα μια εφαρμογη της(ελαφρια) απο το μαρκετ,,,στα μειον ειναι οτι μου εμεινε ξαφνικα απο μπαταρια ενω φαινοταν να ειχε και αλλο,,δεν ξερω μπορει να του ειχα βαλει πολλα ταυτοχρονα καταλαθος,και λιγο με το κατεβαινει η ανεβαινει η σελιδα αλλα και αυτο μαλλον συνηθεια θα θελει,,,

τελικα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αγορα γιατι στα λεφτα του,,ουτε κινητο που να μπαινεισ νετ δεν αγοραζεις

Δημοσ.

εσυ φιλε χακερ135 εχεισ κατεβασει τιποτα χρησιμο απο το μαρκετ για να παιζει πιο πολλα βιντεο απο το σαιτ του νετ η απλα δεν μπορει να τα παιζει καθολου...πχ εβαλα τον αντ1 για να ανοιξει βιντεο απο εκει αλλα δεν τα ανοιγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...