volidas2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλημερα.Θελω να αγορασω ενα Samsung Galaxy ελαφρως μεταχειρισμενο μεχρι 150-200 ευρω και ειμαι σε διλλημα αναμεσα σε αυτα τα δυο γιατι βλεπω οτι υπαρχουν στην τιμη που ψαχνω και ειναι 1-2 μηνων με εγγυηση. Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) vs Samsung Galaxy Ace Ακουω γνωμες.Αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο στην τιμη αυτη,ευχαριστως να μου πειτε. ΥΓ.Αν εχετε με την ευκαιρια καμια συσκευη σ'αυτη την τιμη,παρακαλω στειλτε μου πμ.Ευχαριστω
RipperRoo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 δεν συγκρινεται το galaxy s με το galaxy ace αξιζει να διαθεσεις 49 ευρω ακομη να πας σε καινουργιο s i9000 στα 200 αυτη τη στιγμη ειναι το neo V (το οποιο αν το παρεις θελει προσοχη διοτι πολλα βγηκαν προβληματικα) και το ideos x5 pro.. επισης αναμενεται να πεσει το lg optimus 2x στα 249Ε μεσ'τα χριστουγεννα αν σ'ενδιαφερει ισως αξιζει να περιμενεις να δεις τι θα γινει
naruto14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 δεν συγκρινεται το galaxy s με το galaxy ace αξιζει να διαθεσεις 49 ευρω ακομη να πας σε καινουργιο s i9000 στα 200 αυτη τη στιγμη ειναι το neo V (το οποιο αν το παρεις θελει προσοχη διοτι πολλα βγηκαν προβληματικα) και το ideos x5 pro.. επισης αναμενεται να πεσει το lg optimus 2x στα 249Ε μεσ'τα χριστουγεννα αν σ'ενδιαφερει ισως αξιζει να περιμενεις να δεις τι θα γινει Δεν βγήκαν πολλά προβληματικά. Όπως κάθε συσκευή έτσι και αυτή δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει χωρίς να υπάρχουν κάποιες ελαττωματικές συσκευές. Για αυτό υπάρχει και το DOA. Χωρίς δεύτερη σκέψη προτείνω Neo V.
volidas2000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα, καλη χρονια!!! Πριν λιγες μερες μου βγηκε επιδοτηση και πηγα να δω τι κινητο να παρω αλλα μεγαλη απελπισια...Δεν ειχαν τιποτα καλο ετοιμοπαραδοτο και καποια HTC που τους ειπα αν εχουν,μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν εχει μεινει αποθεμα στην αποθηκη και αν ειναι θα το ψαξουν απο αλλο καταστημα...κτλ-κτλ...Εγω ομως βιαζομουν για μετα τις γιορτες και ποτε θα το εβρισκαν και τελικα πηρα το samsung galaxy s plus.Δεν ξερω κατα ποσο καλα εκανα για αυτη την επιλογη,αλλα μεχρι στιγμης μ'αρεσει πολυ.Μοναχα δυο μειον εχει (για μενα φυσικα)δεν εχει φλας και παρατηρησα οτι σε σχεση με το samsung galaxy s II και samsung galaxy ace,εχει χαμηλοτερη ενταση...Με ξενερωσε ρε γαμωτο!!!! Τεσπα,θα ηθελα να με βοηθουσατε-προτινετε να εβρισκα μια αυθεντικη μπαταρια για το samsung galaxy s plus και αν υπαρχει μεγαλητερη mah απο την δικια του.Σας ευχαριστω και καλη χρονια!!!!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2012 από volidas2000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα