yog35 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 εσκασα 900 ε για το iphone 4s και διαπιστωνω οτι σε χρηση wi fi η μπαταρια τελειωνει ανα ποσοστο πιο γρηγορα και το εχω κανει αναβαθμιση εχετε το ιδιο προβλημα?
Daliar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 εσκασα 900 ε για το iphone 4s και διαπιστωνω οτι σε χρηση wi fi η μπαταρια τελειωνει ανα ποσοστο πιο γρηγορα και το εχω κανει αναβαθμιση εχετε το ιδιο προβλημα? Εμενα φιλε μου τελειωνε η μπαταρια και χωρις wifi, 3G και ολα αυτα... Ηταν απλα σε αναμονη γιατι ημουν στην δουλεια και απο 100% που ειχα το πρωι μου εφτανε γυρω στο 65% το απογευμα κατα τις 17:00 σε κατασταση αναμονης. Το iOS 5.0.1 μαλλον δεν εχει λυση το προβλημα αυτονομιας αλλα ισως φτιαξει με την επομενη αναβαθμιση. Εγω παντως δεν θα το μαθω ποτε...
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 εσκασα 900 ε για το iphone 4s και διαπιστωνω οτι σε χρηση wi fi η μπαταρια τελειωνει ανα ποσοστο πιο γρηγορα και το εχω κανει αναβαθμιση εχετε το ιδιο προβλημα? Είναι γνωστό το πρόβλημα της μπαταρίας στο iPhone 4s. Ίσως επιλυθεί με κάποια επόμενη έκδοση του iOS. Αναγκαστικά περιμένεις...
basilis5 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 συγνωμη αλλα τα 900€ γιατι τα αναφερεις; η τελευταια εκδοση εχει δοθει λενε στους developers για testing, ομως δεν εχω καταφερει να βρω καποιο αρθρο καπου να λεει καποιος απο την εμπειρια του αν βελτιωνει τπτ. Απο την δικη μου εμπειρια νιωθω πως αν το φορτισεις χωρις να ειναι σε λειτουργια τηλεφωνου η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Ομως μπορει να ειναι τυχαιο. Δεν χανεις τπτ να το δοκιμασεις παντως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Είναι γνωστό το πρόβλημα της μπαταρίας στο iPhone 4s. Ίσως επιλυθεί με κάποια επόμενη έκδοση του iOS. Αναγκαστικά περιμένεις... Το οποίο πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους και όχι με σταθερή συχνότητα. Προσωπικά στο δικό μου 4s 3-4 εβδομάδες τώρα, παρουσιάστηκε 3 φορές. Η 5.1 που εφτασε πλέον στην beta2 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μιας και δεν θέλω να την περάσω ακόμη γιατί είναι νωρίς.
nikoskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το οποίο πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους και όχι με σταθερή συχνότητα. Προσωπικά στο δικό μου 4s 3-4 εβδομάδες τώρα, παρουσιάστηκε 3 φορές. Η 5.1 που εφτασε πλέον στην beta2 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μιας και δεν θέλω να την περάσω ακόμη γιατί είναι νωρίς. Το πρόβλημα υπάρχει λοιπόν. Αφού συμφωνείς μαζί μου γιατί με quotάρεις; Πάτα απλά την θετική ψήφο στο post μου. Επίσης, έχεις πάρει χαμπάρι πως απευθύνεσαι σε end users;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα