Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Είμαι νέος στο Φόρουμ!

Έχω ένα θεματάκι με τον σκληρό μου! Μια μερά απλά δεν εμφανιζόταν στους δίσκους! Πηγαίνω στο Computer---> Manage και εκεί φαίνεται αλλά μου ζητάει να ξαναβάλω το MBR αλλά άμα το κάνω αυτό θα σβηστούν τα δεδομένα που τα χρειάζομαι! Οσους έχω ρωτήσει μου λένε να το πάω σε εταιρεία για ανάκτηση αρχείων! Που αυτό θέλω ουσιαστικα! Άμα γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει!

Υ.Γ:

Τον έχω βάλει σε Linux μπας και τον δει, τον έχω συνδέσει και σαν usb, τον έχω πετάξει κάτω(όχι πλάκα κάνω :P) και επείσης έχω βάλει windows iso cd και μπήκα στο command prompt για να φτιάξω το mbr με την εντολή bootcheck.exe.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι βλέπει δίσκο το bios λοιπόν... Κάνεις τα εξής βήματα.

α) βοοτ από ένα bootable cd/dvd με Antivirus για να βεβαιωθείς ότι δεν τον έχεις αρπάξει γιατί με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ πιθανόν..

β) boot win/dvd > γραμμή εντολών > diskpart >select disk 0 > list partition > select partition x(1,2,3) όπου έχεις τα Win.> active.

γ) reboot Win/dvd και επιλογή στην αυτοματοποιημένη αποκατάσταση του MBR..

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι βλέπει δίσκο το bios λοιπόν... Κάνεις τα εξής βήματα.

α) βοοτ από ένα bootable cd/dvd με Antivirus για να βεβαιωθείς ότι δεν τον έχεις αρπάξει γιατί με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ πιθανόν..

β) boot win/dvd > γραμμή εντολών > diskpart >select disk 0 > list partition > select partition x(1,2,3) όπου έχεις τα Win.> active.

γ) reboot Win/dvd και επιλογή στην αυτοματοποιημένη αποκατάσταση του MBR..

Ο σκληρός δεν έχει λειτουργικό πάνω! Ήταν αποθηκευτικός χώρος μόνο! Το partition που θα το κάνω?

Δημοσ.

Κατάλαβα λάθος νόμιζα ότι έχεις Windows επάνω. Τότε δεν χρειάζεται όλο αυτό. Κράτα μόνο την επιλογή 1 δηλαδή να τον ελέγξεις για Virus,και μετά προσπάθησε από τα εργαλεία διαχειριστή ( administrator tools ) στο control panel να τον δεις.Αν τον δεις μετά αμέσως chkdsk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...