Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι Galaxy ACE.

Από Android:

SE Neo V

Huawei Ideos X5 Pro

Από WP7:

HTC Trophy

LG Optimus 7

Και τα 4 υπήρχαν στα 200€ περίπου.

Μεταχειρισμένα θα τα βρείς σίγουρα κάτω από 200€.

Δημοσ.

Το trophy και το optimus 7 εχουν αρχαιο GPU. Το metro UI το σηκωνουν και μαλιστα πολυ καλα ομως αν παιξεις κανα παιχνιδακι cry.png

Δημοσ.

Το trophy και το optimus 7 εχουν αρχαιο GPU. Το metro UI το σηκωνουν και μαλιστα πολυ καλα ομως αν παιξεις κανα παιχνιδακι cry.png

για πες μας ποια παιχνιδια εχουν προβλημα?

Δημοσ.

Φιλε haHa πολυ καλη η επιλογη που μου προτεινες για το htc trophy 7.Δεν το ειχα προσεξει.Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!

Φιλε haHa μηπως ξερεις τι μοντελο ειναι;Αν ειναι πολυ παλιο η οχι;Γιατι στο σκρουτζ που το εψαξα,δεν το εχουν καθολου.Αν ειναι παλιο τοτε δεν νομιζω να αξιζει...

Περσινο μοντελο ειναι.

Αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα, οθονη, ταχυτητα απο διαφορα φθηνιαρικα φετινα android.

Πηγαινε απλα σε ενα μαγαζι να παιξεις με windows phone 7.5 και μετα παιξε και με ενα android των 200€. Καμμια σχεση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα, καλη χρονια!!! Πριν λιγες μερες μου βγηκε επιδοτηση και πηγα να δω τι κινητο να παρω αλλα μεγαλη απελπισια...Δεν ειχαν τιποτα καλο ετοιμοπαραδοτο και καποια HTC που τους ειπα αν εχουν,μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν εχει μεινει αποθεμα στην αποθηκη και αν ειναι θα το ψαξουν απο αλλο καταστημα...κτλ-κτλ...Εγω ομως βιαζομουν για μετα τις γιορτες και ποτε θα το εβρισκαν και τελικα πηρα το samsung galaxy s plus.Δεν ξερω κατα ποσο καλα εκανα για αυτη την επιλογη,αλλα μεχρι στιγμης μ'αρεσει πολυ.Μοναχα δυο μειον εχει (για μενα φυσικα)δεν εχει φλας και παρατηρησα οτι σε σχεση με το samsung galaxy s II και samsung galaxy ace,εχει χαμηλοτερη ενταση...Με ξενερωσε ρε γαμωτο!!!! Τεσπα,θα ηθελα να με βοηθουσατε-προτινετε να εβρισκα μια αυθεντικη μπαταρια για το samsung galaxy s plus και αν υπαρχει μεγαλητερη mah απο την δικια του.Σας ευχαριστω και καλη χρονια!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...