Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε παιδια.. μετα απο πολυ καιρο επιστρεψα παλι στο καλο μου γνωριμο insomnia μετα απο λιγη απιστια με το cyclist.gr μιας και ειχα παρατησει την τεχνολογια και με ειχε κερδισει το road cycling.. ψιλα γραμματα ομως.. λοιπον.. ελπιζω να μην αλλαξανε τα πραγματα απο οτι τα ειχα αφησει.. και αν υπαρχουν ακομη ψαγμενοι εδω μεσα για να δινουν συμβουλες.. το budget:150 ευρω.. ειναι το πρωτο μου smartphone kαι για να πω την αληθεια ακομη και οταν ασχολιομουν, ασχολιομουν μονο με pc hardware και δεν ειχα ψαξει καθολου για κινητο μιας και με καλυπτε ενα w810i που ειχα.. να πω εδω οτι θελω ενα κινητο να το στιβω.. παιρνω οτι εχει να δωσει.. στο w810i ημουν ταυτοχρονα ιντερνετ, ακουγα μουσικη και εστελνα και μηνυματα,, οτι δηλαδη ειχε να δωσει.. το ιδιο θελω και απο το καινουργιο.. χρησιμοποιω πολυ multitasking και πολυ internet και πολυ μουσικη επισης θελω να το χρησιμοποιω και στην σχολη μου ως επιστημονικο κουμπιουτερακι αλλα και γενικοτερα να σηκωνει μαθηματικες εφαρμογες που πιστευω πως ολα τα σμαρτφονες θα εχουν. επισης να εχει gps διοτι ειναι αναγκαιο στις βολτες με το ποδηλατο για να μην βγαινω λαμια καθε φορα.. δεν με ενδιαφερει να εχει καλη καμερα ουτε κανω video κληση.. γενικα μονο σαν τηλεφωνο δεν το θελω ουσιαστικα.. και τελος ακομη και το w810i ειχα περασει ταινιες και εβλεπα οποτε και αυτο θα παιξει. ξερω οτι τα 150 μειωνουν πολυ τις επιλογες.. αλλα για αυτο ρωταω τους ειδικους να δω τι εχουν να προτεινουν. σε τελικα αναλυση μπορει να τσιμπηθει λιγο το budget. στο μυαλο μου εχω μονο to samsung galaxy mini και αυτο γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι καλο vfm. καποτε ειχα κοιταξει και το zte blade αλλα μετα διαβασα κατι οτι σου ψηνει τον εγκεφαλο και κατι τετοια οποτε το αφησα.. περιμενω αποψεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει με τίποτα να ανεβάσεις το budget σου;

Με 200€ παίρνεις το Neo V. Πλήρες σύγχρονο μονοπύρηνο Android με την 4.0 ICS οσονούπω.

Ήδη η Sony Ericsson μοιράζει 4.0.2 στις συσκευές της...

Link

Δημοσ.

Δεν υπάρχει με τίποτα να ανεβάσεις το budget σου;

Με 200€ παίρνεις το Neo V. Πλήρες σύγχρονο μονοπύρηνο Android με την 4.0 ICS οσονούπω.

Ήδη η Sony Ericsson μοιράζει 4.0.2 στις συσκευές της...

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... δυστηχως... ειμαι ανθρωπος που κοβει φαγητο για να ανεβασει τετοια budget.... για πες και αλλα....

Δημοσ.

Θα σου προτινα να κοιταξεις μεταχειρισμενο xperia neo v ή ideos x5 pro. Σε καινουριο μπορεις να δεις το xperia live walkman στα 169 νομιζω. Ρηξε μια ματια και στα υπολοιπα thread. Πολλοι εχουν τις δικες σου αναγκες

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο που ειπαν οι αποπανω (sic).

Σε καμια περιπτωση μην πας στο mini, η οθονη του και η ταχυτητα ειναι απογοητευση κατα τη γνωμη μου. Ειδικα στη χρηση που θελεις να κανεις.

Παρε και καμια θηκουλα γιατι αν σου φυγει σε καναν βραχο της Παρνηθας ή οπου you guys cycle θα το κλαις :P

Δημοσ.

Στο link παραπανω ο φιλος που εχει το βιντεο απο youtube δειχνει οτι παιζει 3d.Το βρηκα και στο παρακατω link που αναφερει για παιχνιδια 3d.

http://www.open365.g...oduct_id=118358

Μηπως κανω λαθος;

3D sweep panorama

Τραβήξτε φωτογραφίες με τη λειτουργία 3D Sweep Panorama. Δείτε τις σε μία τηλεόραση 3D ή με τη λειτουργία προβολής multi-angle 3D.

3D παιχνίδια

Απολαύστε παιχνίδια ποιότητας με πλήρες χρώμα και βάθος.

Προφανώς τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια τις βλέπεις/παίζεις σε τηλεόραση μέσω του live dock με 3D γυαλιά.

Δεν είναι 3D όπως το LG Optimus 3D.

Δημοσ.

Κοίταξε και στις αγγελίες...Πολλοί δίνουν το xperia neo v που έχουν πάρει από επιδότηση ανοιγμένο(καινούριο δηλαδή) ή και σφραγισμένο λιγότερο από τα 199€ που κάνει καινούριο...ψάξε ίσως βρεις κάτι...Αλλά σίγουρα μέχρι 199€ τίποτα άλλο δεν αξίζει περισσότερο... :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα κοιταγα και το htc trophy 7 που το δινουν πολυ φθηνα σε αγγελιες, γιατι πολλοι το ειχαν αγορασει 200€ σε προσφορα απο την vodafone. Πχ: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/36966-htc-7-trophy/

Ποιοτικο κινητο με 3.7" οθονη 800x480 αναλυση, ταχυτατο, εξαιρετικο touch και πολυ ωραιο λειτουργικο.

Σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι φθηνιαρικα android που δεν συγκρινονται σε οθονη , αποκριση και ταχυτητα.

Δημοσ.

Φιλε haHa πολυ καλη η επιλογη που μου προτεινες για το htc trophy 7.Δεν το ειχα προσεξει.Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!

Φιλε haHa μηπως ξερεις τι μοντελο ειναι;Αν ειναι πολυ παλιο η οχι;Γιατι στο σκρουτζ που το εψαξα,δεν το εχουν καθολου.Αν ειναι παλιο τοτε δεν νομιζω να αξιζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...