nikos360 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια θελω να αγορασω ενα cd player για το αυτοκινητο θελω στην συνεχεια να με βολεψει να βαλω ενα woofer και ενισχυτη εχω βρει αυτο Linkμεχρι 150 ευρω διαθετω πιστευω ειναι καλα για ενα καλο cd player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα.Έχω το DEH-4200SD που είναι παρόμοιο και είμαι ικανοποιημένος.Έχει αρκετές παραμέτρους για τον ήχο όπως το 5-band graphic equaliser που ρυθμίζεις όχι μόνο μπάσο και πρίμα,αλλά 5 μπάντες(100hz,315hz,1.25khz,3.15Khz,8Khz)100hz = μπάσο 1.25khz = μεσαίες 8khz = πρίμα.Τα άλλα είναι ενδιάμεσες.Ρυθμίζοντας θα το καταλάβεις.Έχει και άλλες ρυθμίσεις όπως το subwoofer control και φίλτρο υψηλών συχνοτήτων.3 RCA εξόδους για ενισχυτή,η μία για το sub οι άλλες για ηχεία.Επίσης μπορείς να συνδέσεις ότι σε βολεύει (iPhone, iPod, SD-card,MP3 CD,aux in και usb στην πρόσοψη).Πιστεύω είναι καλή επιλογή.Το 6300sd που κοιτάς είναι κόκκινα τα πλήκτρα με λευκή οθόνη ενώ το 6310sd έχει άλλα χρώματα.Δες ποιο σου ταιριάζει γιατί θα είναι σαν καρναβάλι αν είναι κόκκινο το ραδιόφωνο και πράσινος φωτισμός στο ταμπλό.Σου μιλάω εκ πείρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 τι αμαξι εχεις? εγω πηρα ενα Sony που εχει και τηλεκοντρολ,και βρηκα ενα τηλεκοντρολ απο το ebay Που προσαρμοζει στο τιμονι,και βολευει πολυ στην οδηγηση. σκεψου το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ενα nissan almera μπορντο εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μεσα ο φωτισμος στο ταμπλο σου κλπ τι χρωμα ειναι? Παρε καποιο που να τεριαζει... Νομιζω πρασινο εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos360 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οχι λευκο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 κανενα πιο φτηνο δεν εχετε να προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 οχι λευκο ειναι Άρα μια χαρά θα είναι αφού έχει λευκή οθόνη το 6300SD και τα κόκκινα κουμπιά θα δένουν με το χειριστήριο του καλοριφέρ νομίζω. Για πιο φτηνό δεν θα πρότεινα γιατί θα χάσει σε συνδεσιμότητα και ρυθμίσεις ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 οχι για μενα το θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οχι για μενα το θελω Πόσα δίνεις; Τι αυτοκίνητο έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πόσα δίνεις; Τι αυτοκίνητο έχεις; seicento τωρα κυκλοφορω.το ποσα δινω ειναι σχετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanellich Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σε ξέχασα vrwmiari.....αν θες ενισχυτές και ρυθμίσεις κτλ το pioneer 6300sd το βλέπω να είναι το καλύτερο value for money.Αν θες απλά να παίζει και να βάλεις 4 ηχεία υπάρχουν πάρα πολλά π.χ. αυτό και πολλά άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 και γω ένα pioneer είχα τσιμπήσει και είναι σκύλος. Τα βγαλε τα λεφτά του μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα