efhts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα,΄σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet 5 ιντσών , έχει κανείς εμπειρία με 5αρα οθόνη ή γνωρίζει κάποιο αξιοπρεπές μοντέλο , πάντα σε αναλογία με τη τιμή του φυσικά. Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ!
denuparxo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 φιλε δες το Galaxy note, θα παθεις πλακα. βεβαια ειναι λιγο ακριβο αφου ειναι και τηλεφωνο αλλα ειναι φαντασυικο..
SisC Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα,΄σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet 5 ιντσών , έχει κανείς εμπειρία με 5αρα οθόνη ή γνωρίζει κάποιο αξιοπρεπές μοντέλο , πάντα σε αναλογία με τη τιμή του φυσικά. Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ! Σαν media player είναι καλή διάσταση. Για internet είναι οκ, αλλά όχι για πολύ νομίζω λόγω της μικρής οθόνης. Η υπεροφορητότητα των 5 ιντσών είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση. Τσέκαρε αυτό. Πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.
efhts Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! To galaxy note φυσικά και το έχω υπόψιν μου αλλά ακόμα είναι απαγορευμένη η τιμή του. Το windows N50 το είδα φίλε μου , αλλά είπα μήπως κάποιος έχει εμπειρία , είμαι λίγο δύσπιστη όσον αφορά τα ανώνυμα κινέζικα. Για τα huawei s7/deos/3g, samsung galaxy tab s wifi5, archos 7 home tablet 8gb εχει κανείς καμία γνώμη?
gesamgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εχω εγω το wifi 5.0 πολυ καλο , η εκδοση εφτασε 2.3.6 και αρκετα ευχαριστημενος ενα μειον η οχι τοσο καλη οθονη του (ειναι απλη lcd) και δευτερο δεν υπαρχει υποστηριξη απο κοινοτητα...δεν με πειραζει που δεν ειναι κινητο . εγω το ηθελα για pmp και android με μεγαλη οθονη...
tsakonass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 το note ειναι τηλεφωνο παιδες οπως και το steak 5 και οχι tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα