Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,΄σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet 5 ιντσών , έχει κανείς εμπειρία με 5αρα οθόνη ή γνωρίζει κάποιο αξιοπρεπές μοντέλο , πάντα σε αναλογία με τη τιμή του φυσικά. Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα,΄σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet 5 ιντσών , έχει κανείς εμπειρία με 5αρα οθόνη ή γνωρίζει κάποιο αξιοπρεπές μοντέλο , πάντα σε αναλογία με τη τιμή του φυσικά. Περιμένω τις προτάσεις σας! Ευχαριστώ!

Σαν media player είναι καλή διάσταση. Για internet είναι οκ, αλλά όχι για πολύ νομίζω λόγω της μικρής οθόνης. Η υπεροφορητότητα των 5 ιντσών είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση.

Τσέκαρε αυτό. Πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! To galaxy note φυσικά και το έχω υπόψιν μου αλλά ακόμα είναι απαγορευμένη η τιμή του. Το windows N50 το είδα φίλε μου , αλλά είπα μήπως κάποιος έχει εμπειρία , είμαι λίγο δύσπιστη όσον αφορά τα ανώνυμα κινέζικα. Για τα huawei s7/deos/3g, samsung galaxy tab s wifi5, archos 7 home tablet 8gb εχει κανείς καμία γνώμη?

Δημοσ.

εχω εγω το wifi 5.0 πολυ καλο , η εκδοση εφτασε 2.3.6 και αρκετα ευχαριστημενος

ενα μειον η οχι τοσο καλη οθονη του (ειναι απλη lcd) και δευτερο δεν υπαρχει υποστηριξη

απο κοινοτητα...δεν με πειραζει που δεν ειναι κινητο . εγω το ηθελα για pmp και android

με μεγαλη οθονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...