bandit4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 εγω παρελαβα κανονικα απο καταστημα πειραια χωρις προβλημα.
chsam Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μολις ειδα στην σελιδα τους οτι τα εχουν κ τα τρια διαθεσιμα ξανα αλλα στις κανονικες τους τιμες.αντε να δουμε...
makfil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 παιζει να με ειδοποιησουν να παραλαβω ή εγω πρεπει να μυρισω τα νυχια μου??να περασω να παραλαβω?? Θα ειδοποιηθείς σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις ζητήσει παράδοση στο χώρο σου είτε σε συγκεκριμένο κατάστημα, όταν έχει το κατάστημα αυτό τα αντικείμενα που παράγγειλες.
chsam Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μολις δεχτηκα sms για να παω απο εκει! αντε και στα δικα μας!!!ελπιζω να μην πεσει κανα ακυρο...
Orfeus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ξημερωματα 15/12 (δεν ξερω το γιατι αλλα απο νετ μου βγαινει να ψωνιζω μεταμεσονυκτιως)
tigersgate6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Επιτελους για πρωτη φορα κατι λειτουργει σωστα στο καταστημα αυτο παρηγγειλα δυο πολυμπριζα με το που ανοιξε το θεμα ο φιλος ..... και ειναι σε αποστολη για επαρχια ... δεν ηξερα πως αν βαλεις τρια αντικειμενα ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης και ετσι χρεωθηκα επιπλεον 4.99 αλλα θεωρω πως ειναι μικρο το κακο !!!
kokalo21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μολις δεχτηκα sms για να παω απο εκει! Δεν μας λες που είναι το "από εκεί"...?
KoGi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σε μενα εστειλαν email οτι η παραγγελια εχει αποσταλλει.... ειχα παραγγειλει συνολο 5! Υπαρχει κι ο αριθμος απο ACS... λογικα Δευτερα θα ερθουν (Αθηνα).
Orfeus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον,παρελαβα απο Συνταγμα και πισω μου ηταν αλλο ενα παιδι που ειχε παραγγειλει και αυτος...αρα λογικο να παρλαβετε ολοι. Ενα μπραβο στον topic starter!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σε μενα εστειλαν email οτι η παραγγελια εχει αποσταλλει.... ειχα παραγγειλει συνολο 5! Υπαρχει κι ο αριθμος απο ACS... λογικα Δευτερα θα ερθουν (Αθηνα). Εχουν περασει 36 ωρες απο την ωρα που παρηγγειλα 3 κομματια αντικαταβολη και ουτε εχει ερθει e-mail/sms ουτε εχει αλλαξει κατι στην κατασταση της παραγγελιας μου. (Η αναφορα σου εδω οτι παρηγγειλες ηταν 5-6 ωρες μετα την παραγγελια μου, εκτος αν απλα αργησες να το γραψεις) (Αθηνα) Παντως στην προσφορα την προηγουμενη δεν ειδοποιησαν κανεναν απολυτως οτι εκτελειται η παραγγελια του, ολοι ειδαν ξαφνικα μπροστα τους τον κουριερ, μαλιστα ακομα και τωρα, μερες μετα την παραδοση των προιοντων ακομα "καταχωρημενη" αναφερεται η παραγγελια του wireless. Οτι να' ναι, ενα μπαχαλο...
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 έαν κανένας πήρε παρα πολλά και του περισσέουν ενδιαφέρομαι για 1-2 και εγω...
Salvation81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 έαν κανένας πήρε παρα πολλά και του περισσέουν ενδιαφέρομαι για 1-2 και εγω... Σιγουρα θα αρχισουν να ανεβαινουν αγγελιες με αυτα τα πολυμπριζα........Φυσικα σε αλλες τιμες....
Themos3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σιγουρα θα αρχισουν να ανεβαινουν αγγελιες με αυτα τα πολυμπριζα........Φυσικα σε αλλες τιμες.... Λες να το πηρε κανεις 5ε απο 20 και να προσπαθει να το πουλησει 10 μεσω αγγελιας?Μη τρελαθουμε τελειως.....
Orfeus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Λες να το πηρε κανεις 5ε απο 20 και να προσπαθει να το πουλησει 10 μεσω αγγελιας?Μη τρελαθουμε τελειως..... εχει συμβει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα