123rqnia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπερα! Ειμαι μαθητρια 3ης λυκειου και θελω τη γνωμη σας για κατι. Γραφαμε διαγωνισμα και ολα καλα , εδωσα την κολλα και ετσι οπως παω να σηκωθω πεφτουν απο κατω απο το θρανιο οι σημειωσεις που ειχα για αυτο το μαθημα ομως δεν αντεγραψα. Παω την κολλα στην εδρα , προσπαθω να τα πιασω τα χαρτια ομως δε μπορουσα γιατι με κοιτουσε και τα αφησα και εφυγα. Αυτη παει τα σηκωνει και ρωταει τη διπλανη αν ειναι δικα της , λεει οχι και τα ξαναβαζει κατω απο το θρανιο...Πρεπει να ανησυχω για μηδενισμο του γραπτου μου ?? Γιατι συνεχεια της λεω μαθημα και ησυχη ειμαι , και αποριες της κανω...Εχω αγχωθει , πλιζ απαντηστε μου !!
Nabuko Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, 123rqnia είπε Πρεπει να ανησυχω για μηδενισμο του γραπτου μου ?? Ναι. 23 λεπτά πριν, 123rqnia είπε πλιζ απαντηστε μου !! Δεν είμαστε η καθηγήτριά σου.
Everest Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, 123rqnia είπε Πρεπει να ανησυχω για μηδενισμο του γραπτου μου ?? Πιθανότατα όχι, από την περιγραφή που μας κάνεις για εσένα. Απλά θα έχει μια υποψία για σκονάκι κατά την διόρθωση.
lector Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μια εμπειρη καθηγητρια μπορει να καταλαβει αν επαιξε σκονακι ή οχι. Και σ'αυτο σιγουρα παιζει ρολο και η προηγουμενη συμπεριφορα σου.
sphinxgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, 123rqnia είπε Καλησπερα! Ειμαι μαθητρια 3ης λυκειου και θελω τη γνωμη σας για κατι. Γραφαμε διαγωνισμα και ολα καλα , εδωσα την κολλα και ετσι οπως παω να σηκωθω πεφτουν απο κατω απο το θρανιο οι σημειωσεις που ειχα για αυτο το μαθημα ομως δεν αντεγραψα. Παω την κολλα στην εδρα , προσπαθω να τα πιασω τα χαρτια ομως δε μπορουσα γιατι με κοιτουσε και τα αφησα και εφυγα. Αυτη παει τα σηκωνει και ρωταει τη διπλανη αν ειναι δικα της , λεει οχι και τα ξαναβαζει κατω απο το θρανιο...Πρεπει να ανησυχω για μηδενισμο του γραπτου μου ?? Γιατι συνεχεια της λεω μαθημα και ησυχη ειμαι , και αποριες της κανω...Εχω αγχωθει , πλιζ απαντηστε μου !! Όχι μην ανησυχείς. Είναι ένδειξη και όχι απόδειξη. Απόδειξη θα ήταν αν σε έπιανε την ώρα που αντιγράφεις. Τώρα απλά θα της πεις την αλήθεια. *βέβαια αν οι σημειώσεις σου είναι με μικρά γραμματακια σε μικρά χαρτάκια, ίσως δεν πείσεις. Αλλιώς ποιος απαγορεύει να έχουμε σημειώσεις στο θρανίο μας αν δεν τις χρησιμοποιούμε?
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 3 hours ago, 123rqnia said: Καλησπερα! Ειμαι μαθητρια 3ης λυκειου και θελω τη γνωμη σας για κατι. Γραφαμε διαγωνισμα και ολα καλα , εδωσα την κολλα και ετσι οπως παω να σηκωθω πεφτουν απο κατω απο το θρανιο οι σημειωσεις που ειχα για αυτο το μαθημα ομως δεν αντεγραψα. Παω την κολλα στην εδρα , προσπαθω να τα πιασω τα χαρτια ομως δε μπορουσα γιατι με κοιτουσε και τα αφησα και εφυγα. Αυτη παει τα σηκωνει και ρωταει τη διπλανη αν ειναι δικα της , λεει οχι και τα ξαναβαζει κατω απο το θρανιο...Πρεπει να ανησυχω για μηδενισμο του γραπτου μου ?? Γιατι συνεχεια της λεω μαθημα και ησυχη ειμαι , και αποριες της κανω...Εχω αγχωθει , πλιζ απαντηστε μου !! κανεις δεν μπορει να σου απαντησει σιγουρα αλλα σε καθε περιπτωση αν ηταν θα σου ειχε πει κατι.αλλωστε αν εχεις δειξει καλα δειγματα και εφοσον ειχε και το ματι της ανοιχτο μην αντιγραψει καποιος δυσκολα να σου το μηδενισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα