Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το φορουμ.

Θελω να με βοηθησετε με ενα περιστατικο που μου συνεβη στο σχολειο σημερα.Πηγαινω 3η λυκειου και ειχαμε διαγωνισμα φυσικης γενικης παιδειας(δεν εχει σημασια απλα το αναφερω).Λοιπον κοβω καποια στιγμη ενα φυλλο απο το τετραδιο μου για να το χρησιμοποιησω ως προχειρο.Ο καθηγητης μου ερχετε και μου λεει οτι χαρτι χρησιμοποιησω θα του το δωσω μαζι με το γραπτο μου.τελοσπαντων εγω πανω σε αυτο το χαρτι εγραψα τα θεματα για να τα παω μετα στο φροντιστηριο μου να μου τα εξηγησουν.Δεν ειχα σκοπο να του το δωσω..Βγαινω απο την ταξη στο τελος της ωρας μαζι με τους υπολοιπους και μου ζηταει το προχειρο..Λοιπον κυριε καθηγητα του λεω το εχω πεταξει :rolleyes: (το εβαλα κατω απο το θρανιο τελοσπαντων).Και μου λεει:εαν δεν μου δωσεις οτι χαρτι χρησιμοποιησες θα σου μηδενισω το γραπτο...Τωρα θα θελα να ξερω.. μπορει να κανει κατι τετοιο επειδη δεν του εδωσα ενα χαρτι που υποτιθεται οτι ηταν το προχειρο μου?

Αν το κανει εγω μπορω να κανω κατι? Αλλα αναρωτιεμαι εχει δικαιωμα να το κανει αυτο?

Εαν καποιος ξερει κατι πανω στο θεμα ακουω ευχαριστως :-)

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν θα κάνει τίποτα, απλά σε ψάρωσε μάλλον. Αλλά και πάλι μην μασάς, γράψτον σταρχίδια σου, δεν έχει δικαίωμα να στο μηδενίσει.

Δημοσ.

Kαι μεις γιατι θα πρεπει να ξερουμε την αναποδια του καθε καθηγητη.Δηλαδη αντε και σου παμε οτι δεν θα στο μηδενισει, αν γινει το αντιθετο τι κανεις θα του πεις να στο insomnia ειπαν οτι κατι τετοιο απαγορευεται???

Δημοσ.

Κοιτα κι οι δικοι μας ηθελαν τα προχειρα παντα.. Με την εννοια οτι εσυ μπορει να χες γραψει διαφορα σ ενα χαρτι απ το σπιτι σου και.μετα να τα εμφανιζες εκεινη τη στιγμη οτι και καλα τα γραψες τοτε.

Αν σου χε πει απο πριν οτι πρεπει να το δωσεις τοτε "μπορει" να σε μηδενισει. Βεβαια εσυ αν επιμενει μπορεις να στειλεις τη μανα σου να παραπονεθει κλπ

Αλλα ολοκληρη ιστορια ρε φιλε γτ? Επρεπε να του πεις εξ αρχης το λογο που το θες

android.png

Δημοσ.

βρίσκουν και τα κάνουν οι παλιό κουφάλες οι καθηγητές και ψαρώνουν τους πιτσιρικάδες...

ας το έκανε αυτό σε αμφιθέατρο σχολης και θα μάζευε φάπες και για το πάσχα.

Δημοσ.

βρίσκουν και τα κάνουν οι παλιό κουφάλες οι καθηγητές και ψαρώνουν τους πιτσιρικάδες...

?!?!

εννοειται στη σχολη πως ειναι υποχρεωτικο να δωσεις κ το προχειρο μαζι.

Εξαλλου "προχειρα" χαρτια δεν επιτρεπονται γενικως,μονο αυτο που σου δινεται μαζι με τα θεματα.

Δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου.

στον TS,οτι ειπαν κ τα παιδια,επρεπε να του πεις την αληθεια.

Δημοσ.

μεσα σε 2 γραμμες παρουσιασες ολη την καταντια των ελληνικων πανεπιστημιων... κουφαλες καθηγητες, ελλειψη προκαρισμενων διαδικασιων, φοιτητες με μυαλα τραμπουκου :rolleyes:

Δημοσ.

Εαν είδε πως το φύλλο που έκοψες ήταν λευκό ή οτι άρχισες να γράφεις εκεινη τη στιγμή τότε άνετα σε περίπτωση μηδενισμού πας στο λυκειάρχη και κάνεις θέμα...

Δημοσ.

μεσα σε 2 γραμμες παρουσιασες ολη την καταντια των ελληνικων πανεπιστημιων... κουφαλες καθηγητες, ελλειψη προκαρισμενων διαδικασιων, φοιτητες με μυαλα τραμπουκου :rolleyes:

ξεχασες το βασικοτερο... καθηγητες κομματοσκυλα-μαλακοπιτουρες.

Δημοσ.

Εαν είδε πως το φύλλο που έκοψες ήταν λευκό ή οτι άρχισες να γράφεις εκεινη τη στιγμή τότε άνετα σε περίπτωση μηδενισμού πας στο λυκειάρχη και κάνεις θέμα...

Και πώς μπορεί να ξέρει ο καθηγητής, ότι ο φίλος μας δεν έγραψε στην λευκή κόλλα τις απαντήσεις και δεν τις πάσαρε σε κανέναν συμμαθητή του;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι απαγορεύεται να έχεις μαζί σου χαρτιά από το σπίτι σου και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι επιστρέφεις όσες κόλλες πάρεις, είτε γράψεις κάτι σε αυτές είτε όχι. Στις εξεταστικές μας, οι επιτηρητές σημείωναν πόσες κόλλες είχε πάρει ο κάθε φοιτητής και στο τέλος επαλήθευαν εάν οι κόλλες που παρέδοσες είναι ίσες με τις κόλλες που πήρες και μετά σου έδιναν άδεια να βγεις από την αίθουσα. Σε διαφορετική περίπτωση, ήταν καθαρά στην βούληση του καθηγητή για το εάν θα σε μηδενίσει ή όχι.

Δημοσ.

Και πώς μπορεί να ξέρει ο καθηγητής, ότι ο φίλος μας δεν έγραψε στην λευκή κόλλα τις απαντήσεις και δεν τις πάσαρε σε κανέναν συμμαθητή του;

και πως ξερουμε αν ο καθηγητης δεν ειναι παιδοφιλος?ας τον βαλουμε στη φυλακη για καλο και για κακο.

εισαι αθωος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου,και οχι το αναποδο.

αν τον επιανε να αντιγραφει,η να βοηθαει αλλον να τον μηδενιζε,ολα τα αλλα ειναι παπαρολογιες.

Δημοσ.

Το σωστό είναι στο τέλος να τα παραδώσεις ΟΛΑ. Ακόμα και η αντιγραφή των θεμάτων είναι κάτι που βρίσκεται στην ευχέρεια του καθηγητή για το αν θα επιτρέψει να τα πάρεις μαζί. Έπρεπε να απαντήσεις ειλικρινά και να αποδεχθείς ότι σου πει.

Τώρα να σου μηδενίσει το γραπτό...αυτό είναι άλλη ιστορία αλλά προφανώς μπορείς να θέσεις θέμα και ίσως τη γλιτώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...