Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλήξει ότι θέλω gpu GTX 560 ti στο νέο σύστημα και βρήκα σε καλή τιμή online την ASUS GTX 560ti DirectCu II TOP. Βγαίνει γύρω στα €210. Θα θελα αν μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας...

Επεξ/σία από dinosz750
Δημοσ.

Αφού σε reviews των 6950 κ 560ti λένε πως εκεί που μπορεί να αρχίσεις να χρειάζεσαι τα 2 gb αυτές οι κάρτες ούτως ή άλλως γονατίζουν. Δηλαδή θα πας σε μεγαλύτερη ανάλυση μεν αλλά θα μειώσεις τα settings δε.

Δημοσ.

Δεν ισχύει.

Με μεγάλη μνήμη μπορείς να χρησιμοποιείς υψιλά textures τα οποία βελτιώνουν την εικόνα συντριπτικά.

Τα δεδομένα έχεουν αλλάξει μέσα στους τελευταίους μήνες.

Δημοσ.

Ισχύει περισσότερο σε SLI/crossfire αυτό που λένε τα παιδιά , όπου υπάρχει αρκετή παραπάνω ισχύς. Αν το σκέφτεσαι μελλοντικά για κάτι τέτοιο τότε μην πάρεις με 1GB

Απ'την άλλη, έχεις δίκιο και σε αυτό που λες εσύ. Όταν φορτώσεις την μία κάρτα με τόσα φίλτρα που να θέλει πάνω από 1GB μνήμης σε 1080p ε κάπου εκεί θ'αρχίζει να τα βλέπει σκούρα και από ισχύ η 560 ti.

Αν έχεις σκοπό τη μια κάρτα δηλαδή , δε νομίζω ότι θα σε περιορίσει η μνήμη της στα 1080p

Δημοσ.

Ακριβώς, παντού το ίδιο διάβασα. Μόνο αν κάνεις SLI ή τρέχεις περισσότερες από μια οθόνες θα βοηθήσει η μεγαλύτερη μνήμη. Πέρα απ'αυτό δεν θα βοηθήσει γιατί μόνη της θα αρχίσει να τα φτύνει πριν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 2gb. Δεν έχω σκοπό για SLI γιατί θα βγει αρκετά λεφτά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Οκ έχω χρόνο να το ψάξω μιας κ δεν θα πάρω ακόμα την κάρτα γραφικών. Μπορώ να κάνω τις απλές εργασίες με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Απλά ψάχνω να δω τι θα ρίξω πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...