alexb_10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση Πόσο μπορεί να κοστίζει για κατασκευή, συντήρηση, ένα site σαν και αυτό Και αν υπάρχει εδώ κάποιος που μπορεί να το φτιάξει, ας επικοινωνήσει μαζί μου (εννοείται με πληρωμή) Ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται για διαφήμιση και δεν θα ήθελα σχόλια του τύπου "Κοιτα τον απατεώνα έβαλε το site του εδώ για να το διαφημίσει!!!! Ξαναευχαριστώ
alexitsios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 βασικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορείς πχ να το φτιάξεις με joomla + mosets tree + moxie maps. Αυτά τα δυο plugins κοστίζουν περίπου 150 ευρώ απ' ότι θυμάμαι. Άλλη επιλογή είναι ίσως να πας σε drupal, που έχει περισσότερη ευελιξία. Σχετικά με τους χάρτες δεν ξέρω τι παίζει βέβαια και τι διαθέσιμο plugin υπάρχει. Σχετικά με το κόστος τι να σου πω. Εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Μοναδικό design, logowork, custom πράγματα που μπορεί να θέλεις ή γενικά εξελιξιμότητα που θα ήθελες να έχει. Γενικά το συγκεκριμένο μου φαίνεται ένα συμμαζεμένο site, με καθαρό layout. Δεν μπερδεύει το χρήστη και τον κατευθύνει εύκολα. σχετικά με το κόστος, θα βρεις άτομα να στο κάνουν από 500 ευρώ μέχρι 5 χιλιάρικα ίσως. Δεν εξαρτάται βασικά μόνο από το κόστος κατασκευής αυτό. Εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου προς την εταιρία. Αν τους απασχολείς για παράδειγμα συχνά, και είσαι απαιτητικός στο support, είναι προφανές ότι με 500 ευρώ δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις. Με λίγα λόγια όλα είναι εξαρτώμενα από το budget που έχεις να διαθέσεις. Εγώ όμως θα σου πω το εξής. Για ποιο λόγο να κάνεις κάτι που ήδη υπάρχει? Για να κάνεις κάτι πετυχημένο, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιον από τις παρακάτω γραμμές: Τι το ξεχωριστό έχει το προϊόν σας;, ειδάλλως απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου, όσα κι αν είναι αυτά.
alexb_10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 βασικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορείς πχ να το φτιάξεις με joomla + mosets tree + moxie maps. Αυτά τα δυο plugins κοστίζουν περίπου 150 ευρώ απ' ότι θυμάμαι. Άλλη επιλογή είναι ίσως να πας σε drupal, που έχει περισσότερη ευελιξία. Σχετικά με τους χάρτες δεν ξέρω τι παίζει βέβαια και τι διαθέσιμο plugin υπάρχει. Σχετικά με το κόστος τι να σου πω. Εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Μοναδικό design, logowork, custom πράγματα που μπορεί να θέλεις ή γενικά εξελιξιμότητα που θα ήθελες να έχει. Γενικά το συγκεκριμένο μου φαίνεται ένα συμμαζεμένο site, με καθαρό layout. Δεν μπερδεύει το χρήστη και τον κατευθύνει εύκολα. σχετικά με το κόστος, θα βρεις άτομα να στο κάνουν από 500 ευρώ μέχρι 5 χιλιάρικα ίσως. Δεν εξαρτάται βασικά μόνο από το κόστος κατασκευής αυτό. Εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου προς την εταιρία. Αν τους απασχολείς για παράδειγμα συχνά, και είσαι απαιτητικός στο support, είναι προφανές ότι με 500 ευρώ δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις. Με λίγα λόγια όλα είναι εξαρτώμενα από το budget που έχεις να διαθέσεις. Εγώ όμως θα σου πω το εξής. Για ποιο λόγο να κάνεις κάτι που ήδη υπάρχει? Για να κάνεις κάτι πετυχημένο, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιον από τις παρακάτω γραμμές: Τι το ξεχωριστό έχει το προϊόν σας;, ειδάλλως απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου, όσα κι αν είναι αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και θα σου πω ότι έχεις δίκιο σε όλα. Δεν θέλω να φτιάξω κάτι ίδιο. Απλά βρήκα ένα site το οποίο περιλαμβάνει αυτά που θέλω περίπου στην μορφή που θέλω. Το αντικείμενο όμως και η ιδέα είναι διαφορετικά....
Hambos19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πλέον κυκλοφορούν εκκατομύρια έτοιμα templates για όλες τις πλατφόρμες για όλα τα γούστα. Μπορείς να βρείς σε τίμες από $5 έως και $150 (και μιλάμε αν βρείς με $150 πρέπει να φυσάει από design) απλά δεν θα έχεις την μοναδικότητα. Φυσικά μπορείς να την αποκτήσεις τραβώντας ένα καλό customize το site από όλες τις μεριές (design, δομή κτλ). Προτιμώ συνήθως να παίρνω έτοιμα θέματα, όταν πρόκειτα για cms, γιατί είναι έτοιμη η δομή τους για το κάθε cms (joomla, wordpres etc). Με μερικά καλά plugins το κάνεις και πλήρες λειτουργικό και είσαι άρχοντας. Οι τιμές που ζητάνε πάρα πολλοί web developers & designers είναι εξωφρενικές και πολλοί από αυτούς (πείτε με τρελό τώρα, αφού το ξέρετε και εσείς) χρησιμοποιούν έτοιμα templates τα οποία τους αλλάζουν τα φώτα απλώς. Μπορείς να βρείς σελίδα με templates αλλά και με plugins, έμπιστες και με σχόλια από κάτω από κάθε template και plugin για να ξες τι πας να αγοράσεις. Έχω 2 στο νου μου αλλά δεν ξέρω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση. (είναι ήδη υπερ-γνωστες για να χρειάζονται διαφήμιση).
fatmike Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Σημαντικό ρόλο παίζει και ο χρόνος που απαιτείς να υλοποιηθεί η ιστοσελίδα(λόγω φόρτου εργασίας τον τελευταίο καιρό). Αν θες σελίδα σε μια εβδομάδα τότε το κόστος δύσκολα θα πέσει από τα 800. Όσο για τα τις τιμές που είναι εξωφρενικές αν ο άλλος δεν είναι απατεώνας μπορεί να πατήσει σε ένα έτοιμο template και όπως είπε ο Hambos19 να τους αλλάξουν τα φώτα, το οποίο προυποθέτει πολλές εργατοώρες και γνώσεις. Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι έτοιμο μόνος σου αν έχεις γενικές γνώσεις(φυσικά ανάλογα και με τις απαιτήσεις σου)
ALR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Η έτοιμη template για να εξυπηρετήσει σωστά πρέπει να χρησιμοποιηθεί από έναν άνθρωπο που ξέρει να κάνει μια template from scratch. Διαφορετικά, οι περισσότεροι παίρνουνε πανέμορφες έτοιμες templates και τις κάνουνε αγνώριστες-πανάσχημες και εντελώς μη λειτουργικές επειδή είναι άσχετοι και νομίζουν ότι το web design είναι web installing. Ένα website σαν το gong δεν θα κόστιζε κάτω από 3.500 ευρώ με δικό σου design. Με έτοιμο theme, από άνθρωπο που ξέρει, δεν θα κόστιζε κάτω από 1.500 ευρώ. Με έτοιμο theme από άνθρωπο που ξέρει να εγκαθιστά joomla & WordPress, το πρωϊ δουλεύει σε net cafe(ή οπουδήποτε) και το βράδυ κάνει ιστοσελίδες για χαρτζιλίκι, μπορεί να κοστίσει και 100 ευρώ και 300 και 500.
theomalegan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το site που αναφέρεις είναι μάλλον αδύνατο να δημιουργηθεί από κάποιον που δεν γνωρίζει design και προγραμματισμό.
garage667 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το site που αναφέρεις είναι μάλλον αδύνατο να δημιουργηθεί από κάποιον που δεν γνωρίζει design και προγραμματισμό. Το συγκεκριμένο site έχει πολλές custom-ιες οπότε υποθέτω ότι κόστισε σχετικά ακριβά στον ιδιοκτήτη του .Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.Ο ALR πιο πάνω σου έδωσε την πιο σωστή απάντηση.
alexb_10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, ήταν όλες πολύ βοηθητικές. Απλά έχει προκύψει ένα θεματάκι οικογενειακό και για αυτό έχω μείνει λίγο πίσω. Οστώσω αν έχετε και άλλα να προσθέσετε, μόνο καλό μου κάνετε. Συνεχίστε. Σε όσους μου έχετε στείλει μήνυμα, θα σας απαντήσω άμεσα. Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη για την καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα