immo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει άλλο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων από PC σε IPAD2 εκτός ITUNES Θέλω pdf και avi αρχεία να μεταφέρω στο IPAD2
immo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ζηταει ΙP Την βρίσκω γράφοντας ipconfig στην εύρεση σωστά ? Username su root και password alpine Δεν με βαζει όμως ? Είδα κ αυτό το βίντεο στο YouTube http://www.youtube.com/watch?v=4OHztueAloA&feature=related
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Την ip του ipad χρειάζεσαι, όχι του pc που την βρίσκεις με το ipconfig. Νομίζω ότι την βλέπεις στο Ρυθμίσεις->Γενικά->Πληροφορίες ή στο Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο->Wifi και μετά στο δίκτυο που είσαι συνδεμένος.
georgeadams Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ξέχασες να του πεις πως πρέπει να έχει κάνει jailbreak στο iPad...
immo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 με το Phone Drive εγινε η δουλεια μου αλλα θα το ψαξω και με το αλλο ευχαριστω ολους!
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ξέχασες να του πεις πως πρέπει να έχει κάνει jailbreak στο iPad... Αυτό, όντως. Πρέπει να έχει γίνει jailbrake για να εγκατασταθεί η υπηρεσία στην συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα