Προς το περιεχόμενο

Πρωτο smarphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ μετα απο 2,5 περιπου χρονια το παλιο μου Samsung κινητο εχει αρχισει να κανει νερα και μαλλον εφτασε η ωρα για κατι νεο.Αποφασισα να αγορασω για πρωτη φορα ενα smartphone.Με μια μικρη ερευνα στα λεφτα που ειμαι διατεθειμενος να δωσω κατεληξα αναμεσα σε 3 κινητα.

Τα Motorola Defy+,Nokia 701 και SE Xperia neo V

Το Xperia ειναι το πιο φθηνο στα 200 ευρω(εφοσον δεν εχουν εξαντληθει στην Vodafone),με Android επισης που προβλεπεται να αναβαθμιστει κιολας.Ωστοσο εχω την εντυπωση πως η οθονη δεν ειναι απο gorilla glass η οπως αλλιως λεγεται αλλα απο ενα αλλο ανθεκτικο γυαλι.Ξερει κανεις αν ειναι το ιδιο με αλλα η θα αρχισουν οι γρατσουνιες σε συντομο διαστημα;Ξερει επισης καποιος για την μπαταρια του;Εχω ακουσει πως πολλα smarthphones καταληγουν να θελουν φορτιση σχεδον καθε μερα.

Το Motorola ειδα πως εχει το πλεονεκτημα πως ειναι ανθεκτικο(και με τη βουλα)εχει ενα λειτουργικο με καλη υποστηριξη και αρκετα apps.Εχω ακουσει πως εχει καλη αυτονομια η μπαταρια του αλλα οποιες εμπειριες υπαρχουν θα ηταν καλοδεχουμενες

Το Νοκια εχει την καλυτερη καμερα απο τα τρια,μεταλλικο περιβλημα,πολυ καλη μπαταρια και 8GB ενσωματωμενα.Διαβασα πως εχει καλη οθονη που αποδιδει καλα ακομη και οταν πεφτει ο ηλιος πανω αλλα εχει ενα λειτουργικο που σιγουρα δεν εχει την υποστηριξη των αλλων και υα οποια apps υπαρχουν υποθετω πως θα ειναι περιορισμενα σε σχεση με τα αλλα

Οποιες παρατηρησεις εχετα να κανετε για οποιοδηποτε απο αυτα τα κινητα και οποιες εμπεριες και προτασεις ειναι ευπροσδεκτες.

Δημοσ.

Προτείνω Neo V. Το κινητό είναι φοβερό για τα λεφτά του. Κυριότερα πλεονεκτήματα:

-Αναβάθμιση σε ICS

-3.7 ίντσες οθόνη με bravia engine

-2η κάμερα.

Βασικά καλύτερα να αναφέρεις τι χρήση θα κάνεις στο κινητό για να σου πούμε ανάλογα.

Δημοσ.

Οπως εγραψα θα εινια το πρωτο μου smartphone οπτε δεν ξερω ακριβως,δεν εχω χρησημοποιησει καποιο για αυτο και δεν ανεφερα κατι στο πρωτο μυνημα.Υποθετω λιγο απο ολα στην αρχη τουλαχιστον

Σχετικα με την αντοχη της μπαταριας του ποσο κραταει σε γενικες γραμμες;Αυτο για το τζαμι οθονη που ανεφερα πιο πανω ξερεις ν αν ισχυει;

Δημοσ.

Σχετικα με την αντοχη της μπαταριας του ποσο κραταει σε γενικες γραμμες;Αυτο για το τζαμι οθονη που ανεφερα πιο πανω ξερεις ν αν ισχυει;

Να υπολογιζεις οτι θα κραταει 2 μερες, αν το κλεινεις τα βραδια αλλη μια πες. Αν δεν χρησιμοποιησεις καθολου wifi και δεν παιζεις μαζι του και δεν κανεις πολλες κλησεις αντε να φτασει 4 με το ζορι

Δημοσ.

Ναι μεν δεν ειναι στις επιλογες σου αλλα το αναφερω για να σου απαντησω στο θεμα μπαταρια

Πηρα πριν το καλοκαιρι το samsung galaxy 3, το πρωτο μου smart και η μπαταρια δευτερη μερα πολυ σπανια κραταγε. Εβαλα προσφατα cystom rim και πλεον οι 4 μερες ειναι το ελαχιστο που κραταει με την ιδια χρηση παντα! Οποτε οτι παρεις κοιτα να εχει υποστηριξη απο developers!

Αν επερνα τωρα το neo θα επερνε παντως

Δημοσ.

Ναι μεν δεν ειναι στις επιλογες σου αλλα το αναφερω για να σου απαντησω στο θεμα μπαταρια

Πηρα πριν το καλοκαιρι το samsung galaxy 3, το πρωτο μου smart και η μπαταρια δευτερη μερα πολυ σπανια κραταγε. Εβαλα προσφατα cystom rim και πλεον οι 4 μερες ειναι το ελαχιστο που κραταει με την ιδια χρηση παντα! Οποτε οτι παρεις κοιτα να εχει υποστηριξη απο developers!

Αν επερνα τωρα το neo θα επερνε παντως

Εννοες custom rom?

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω για τις γνωμες σας,απο οτι βλεπω οι σχεδον ολοι προτεινουν xperia neo v,υπαρχει κανενας που εχει εμπειρια απο τα αλλα δυο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...