Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας έχω να κάνω μια εργασία για την σχολή μου στην οποία έχω να κάνω το παρακάτω μου έχουν δώσει ένα αρχείο xls το οποίο το ανέβασα στην βάση μου και το οποίο πρέπει να το κάνω να φαίνεται στο joomla σαν άρθρο.Έχω καταφέρει να το ανεβάσω στην βάση μου να το καλώ με php και να μου τρέχει κανονικά στον browser το αρχείο (εκτός joomla).Όμως επειδή το αρχείο προέρχεται από ένα site που δεν είναι βασισμένο στο joomla υπάρχει ένα θέμα, μου είπαν κάτι παιδιά που ρώτησα ότι πρέπει να βρω μέσα από την βάση μου, ποιος πίνακας είναι ο πίνακας για τα άρθρα στο joomla και να περάσω στον συγκεκριμένο πίνακα το αρχείο xls. Ουσιαστικά η ερώτηση μου είναι η εξής πως μπορώ να περάσω ένα αρχείο xls στην βάση του joomla και να μου το τρέχει όπως και ένα άρθρο του (joomla)?

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, διάβασε σε ένα string το xsl αρχείο που θες με php και φτιάξε ένα script που θα προσθέτει στη βάση του joomla νέο άρθρο με αυτό το string για περιεχόμενο. Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται αλλά είμαι σίγουρος πως με λίγο ψάξιμο γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...