KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα boys..λοιπον εχω ενα θεματακι..εχω hol 6mbps συνδεση και κανονικα πιανω τα 4 με 5..αλλα τωρα τελευταια κατεβαινει στα 2 μερικες φορες και φοβαμαι οτι καποιος μου κλεβει...αλλα στην γειτονια μου επειδη τους ξερω σχεδον ολους..δεν ειναι κανενας τοσο "hackerakias" ωστε να σπασει το wp2 που εχω...τελος παντων...επειδη δεν πολυξερω πολλα πραγματα στον τομεα του δικτυου..μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι να τσεκαρω αν εχει μπει κανενας η οχι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μπακαλικη μεθοδος. Κλεισε οτι συσκευη συνδεεται ασυαρματα στο ρουτερ και παρακολουθα το λαμπακι του wireless. Αν αναβοσβηνει με μανια, τοτε σου κλεβουν λογικα. Κανονικη μεθοδος. Μπες στο interface του router σου και τσεκαρε τα DHCP clients η τις συνδεδεμενς συσκευες η κατι τετοιο τελος παντων. Ποιο ρουτερ εχεις ? Ερωτηση. Πως μετρας την ταχυτητα των 2mbps? Με προγραμμα, απο σαιτ και αν ναι απο ποιο? Ερωτηση2. Ο υπολογιστης απο τον οποιο κανεις τις μετρησεις συνδεεται ασυρματα με το ρουτερ? Αν ναι α.Πιανει πολλα ασυρματα δικτυα ο Η/Υ σου περα απτο δικο σου? Πιανει και μερικα με αρκετη δυναμη? β. Συνδεσου με καλωδιο πανω στο ρουτερ, αν αυτο ειναι εφικτο, και ξανακανε μετρησεις.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 πωωω το μυαλο μου δεν πηγε καθολου στο WLAN..αγορινα τελικα καποιος κλεβει γιατι αναβοσβηνει..λοιπον το router ειναι intracom netfasterIAD (PSTN)..στο site της hol μπηκα και εκανα την μετρηση..οχι καλωδιομενος ειμαι..εχω ενα φλασακι για ασυρματα αλλα δεν το χρησιμοποιω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχα αγορινες ενταξει ολα οκ...μπηκα στο interface του router απτον browser και απενεργοποιησα το wireless..ευχαριστω για την βοηθεια!
ArisG88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το ότι αναβοσβήσει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάποιος μέσα. Σε κάθε modem router το λαμπάκι συμπεριφέρεται και διαφορετικά. Αλλά έκανες το καλύτερο με την απενεργοποίηση, εάν δεν το χρειάζεσαι
WetDreams Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μερικά router σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις συγκεκριμένα MAC addresses που μπορούν να συνδεθούν στο wlan. Για μένα αυτός ειναι ο μόνος σίγουρος τρόπος αν θες να το αφήνεις πάντα ανοιχτό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μερικά router σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις συγκεκριμένα MAC addresses που μπορούν να συνδεθούν στο wlan. Για μένα αυτός ειναι ο μόνος σίγουρος τρόπος αν θες να το αφήνεις πάντα ανοιχτό. Οχι πως και το mac filtering ειναι πανακεια. Δεν βλεπω το λογο να μην εμπιστευτεις ενα καλο wpa κλειδι και εαν αισθανεσαι ανασφαλης να το αλλαζεις καθε x χρονικο διαστημα. Προφανως ο συνδυασμος τους αυξανει και την ασφαλεια.
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Οχι πως και το mac filtering ειναι πανακεια. Δεν βλεπω το λογο να μην εμπιστευτεις ενα καλο wpa κλειδι και εαν αισθανεσαι ανασφαλης να το αλλαζεις καθε x χρονικο διαστημα. Προφανως ο συνδυασμος τους αυξανει και την ασφαλεια. +1. αυτη ειναι η δουλεια του κλειδιου wpa. να μας εξασφαλιζει το ασυρματο δικτυο απο λαθρεπιβατες...τωρα ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα. και επισης αν χρησιμοποιησεις ποτε ασυρματο δικτυο φροντισε να μη φαινεται στο ονομα του δικτυου τι μαρκα ρουτερ εχεις. και μη ψαρωνεις απο τα διαφορα θεματα που λενε πως να σπασεις τον κωδικο ασυρματων δικτυων. δεν σπαει το wpa2. σπαει αν ξερουν τι ρουτερ εχεις οποτε ισως εχεις ξεχασει να αλλαξεις το εργοστασιακο κωδικο. σε αλλη περιπτωση ειναι τοσο δυσκολο στατιστικα που πρακτικα ειναι αδυνατο και μην ακους τα διαφορα που λεγονται
WetDreams Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Οχι πως και το mac filtering ειναι πανακεια. Δεν βλεπω το λογο να μην εμπιστευτεις ενα καλο wpa κλειδι και εαν αισθανεσαι ανασφαλης να το αλλαζεις καθε x χρονικο διαστημα. Προφανως ο συνδυασμος τους αυξανει και την ασφαλεια. Συμφώνω. Δεν εννοούσα να βάλει mac filtering χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο wpa κλειδί. Επίσης όπως ανέφεραν πιο πάνω να το κλείνεις όποτε δεν το χρειάζεσαι.
kage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 και να σου "κλεβαν"συνδεση δεν θα ριχνε τα mb της συνδεσης. απο 5 σε 2 ειναι μεγαλη διαφορα.εκανες τιποτα αλλαγες?π.χ. αλλαξες συσκευη τηλ?προσθεσες και αλλη?αλλαξες τοποθεσια ρουτερ αρα και μπριζα??
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 οχι οχι τιποτα δεν εκανα...απλως πρεπει να κατεβαζε συνεχεια αρχεια αυτος και γιαυτο..οποτε απενεργοποιηση το wireless και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα