Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον.Εχω εναν υπολογιστη σχετικα παλιο (4 χρονων).

Σκεφτηκα,για να ανταποκρινεται στις αναγκες μου να αναβαθμισω επεξεργαστη και και να προσθεσω λιγη ακομη μνημη RAM αν ειναι δυνατον.

Η μητρικη μου ειναι αυτη (αν χρειαζεται): M/B ASUS P5K (S775,DDR2,P35)

RAM : 2x 1GB DDR2 DIMM PC2 5400-667 (JM)

Επεξεργαστης : Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.4GHz

Τι προτεινετε;Οσο γινεται με οικονομικοτερο τροπο

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω η μητρική σου έχει άλλα 2 slots ελεύθερα και συνολικά υποστηρίζει μέχρι 8 GB χρονισμένα στα 1066. Για να κρατήσεις και αυτές που έχεις και να μην αγοράσεις γρηγορότερες που θα υπολειτουργούν, πάρε άλλα δύο τέτοια ντιμάκια http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-1GB-DDR2-667-Ram-Dimm.htm με κόστος 26 ευρώ συνολικά. Τώρα για επεξεργαστή δες κάποιον γρηγορότερο quad εδώ στις αγγελίες αν και νομίζω ότι είσαι μια χαρά.'

Αν επιτρέπεται, ποιές είναι οι ανάγκες σου στις οποίες δεν ανταποκρίνεται αυτός ο επεξεργαστής?

Δημοσ.

βασικα θα τον ηθελα καπου στα 2.6 με 3 GHz.Τωρα ενταξει.Αν δεν αλλαχτει δεν με πειραζει και τοσο.Το μειζον θεμα ειναι η RAM.Και γενικοτερα επειδη το desktop ειναι παλιο θα ηθελα να κανω μερικες αναβαθμισεις για να δω και βελτιωση στις επιδοσεις

Δημοσ.

Οκ.Επειδη ειμαι ψιλοασχετος,τη μνημη και την ψυκτρα,απλα τα τοποθετω και μετα τα βρισκουν μονα τους τα windows;Ή εχουν cd με drivers;

Δημοσ.

Την μνήμη, ναι, θα την αναγνωρίσουν τα windows. Αν έχεις 7 64bit θα αναγνωρίσουν και τα 4 gb αλλιώς θα αναγνωριστούν μόνο τα 3. Η ψύκτρα δεν χρειάζεται να αναγνωριστεί από κάπου. Ένα μεταλλικό πράγμα είναι με ένα φουρφούρι από πάνω! Οι στροφές της θα καθοριστούν από το bios.

ΥΓ. Αν όπως λες είσαι ψιλοάσχετος μην βάλεις μόνος σου την ψύκτρα. Ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...