Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εδώ κ 2 μήνες μου δημιούργησε ενα θεματάκι το pc μου.Δεν εκκινούσε πατώντας τον διακόπτη.Αρχικά αυτό που έκανα ήταν να του βγάζω την τροφοδοσία κ μετά ξεκινούσε..Πλέον αυτο το βάλε-βγάλε (γιατί το τροφοδοτικό δεν εχει διακόπτη)το κάνω άπειρες φορές μέχρι να εκκινήσει.Ο υπολογιστής είναι 4ετιας.Το τροφοδοτικό απο την αρχη που το είχα πάρει εδινε ρεύμα στους ανεμιστήρες αρχικά για 2-3 δευτερόλεπτα σταματουσε κ μετά ξεκινούσε κανονικά...Τώρα κάνει κλασικά τα 2-3 δευτερα... σταματάει, όμως μετα απο αυτό δεν ξεκινά αλλα ξανα προσπαθεί για περισσότερα δευτερα(πανω απο 10") ξανά κλείνει & ξανά προσπαθεί & πάει λέγωντας.Μπαίνει σε ένα loop.Ο ήχος μπιπ που κάνει η μητρική δεν ακούγεται κατα την διάρκεια ολης αυτης της προσπαθειας..Οταν μετα απο πολλες προσπαθειες ακουστεί το μπιπ φυσικά ανοίγει!Να άλλαζα μήπώς την μπαταρία της μητρικής?Please δώστε μου τα φώτα σας..

Δημοσ.

εμενα αυτο φιλε το ειχε παθει το pc μου οταν του ειχα κανει overclocking.το παταγα μια φορτωνε 2-3 δευτερα σταματουσε,το ξαναπαταγα και ανοιγε κανονικα.οταν εκανα αναβαθμιση το bios σταματησε να μου το κανει.μηπως ειναι κατι τετοιο?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εδώ κ 2 μήνες μου δημιούργησε ενα θεματάκι το pc μου.Δεν εκκινούσε πατώντας τον διακόπτη.Αρχικά αυτό που έκανα ήταν να του βγάζω την τροφοδοσία κ μετά ξεκινούσε..Πλέον αυτο το βάλε-βγάλε (γιατί το τροφοδοτικό δεν εχει διακόπτη)το κάνω άπειρες φορές μέχρι να εκκινήσει.Ο υπολογιστής είναι 4ετιας.Το τροφοδοτικό απο την αρχη που το είχα πάρει εδινε ρεύμα στους ανεμιστήρες αρχικά για 2-3 δευτερόλεπτα σταματουσε κ μετά ξεκινούσε κανονικά...Τώρα κάνει κλασικά τα 2-3 δευτερα... σταματάει, όμως μετα απο αυτό δεν ξεκινά αλλα ξανα προσπαθεί για περισσότερα δευτερα(πανω απο 10") ξανά κλείνει & ξανά προσπαθεί & πάει λέγωντας.Μπαίνει σε ένα loop.Ο ήχος μπιπ που κάνει η μητρική δεν ακούγεται κατα την διάρκεια ολης αυτης της προσπαθειας..Οταν μετα απο πολλες προσπαθειες ακουστεί το μπιπ φυσικά ανοίγει!Να άλλαζα μήπώς την μπαταρία της μητρικής?Please δώστε μου τα φώτα σας..

Αυτό μου θυμίζει ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε ένας φίλος. Το είχε γύρω στο χρόνο και έψαχνε bios, αναβαθμίσεις του, clear smos κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ήταν το τροφοδοτικό, το οποίο δε φαινόταν ότι είχε πρόβλημα μιας και όταν ο υπολογιστής λειτουργούσε όλα ήταν οκ. Όταν επέμεινα και δοκιμάσαμε ένα παλιό δικό μου της enermax, ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε αμέσως.

Για δες το και αυτό λοιπόν.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και κάποιο είδος βραχυκυκλώματος .

Για αρχή για δοκίμασε να αλλάξεις μια την μπαταρία και να κανείς clear smos και βλέπουμε μετά ....

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ακούστε πως έχει η εξέλιξη μήπως έχετε & κάτι άλλο στο νού σας..Εχτές ανοίγωντας το pc μου βγάζει το εξης μήνυμα:

Scanning Bios Image In Hard Drive

BIOS Auto-Recovering

κ μετα κωλλάει.Δεν μπορούσα να μπώ ούτε στα Bios!Οπότε έβγαλα την μπαταρία απο την μητρική.Μετα απο κανα δυο προσπάθειες με εβαλε επιτελους στα BIOS.Με τα πολλά κάνω αναβάθμιση των Bios απο το F4 στο F9 κ οκ με αυτό το θέμα.Πίστευα πως και το προηγουμενο πρόβλημα είχε λυθεί..αλλά τα ίδια!Επίσης κάτι αλλο σημαντικό που είχα ξεχάσει να αναφέρω είναι οτι συνήθως το pc μπαινει σε αυτο το loop (ξεκίνημα-σταμάτημα) μετά απο την λειτουργία αδράνειας που ήταν προεπιλεγμένη απο τα windows 7.Παταω το ποντίκι να βγεί η αδράνεια κ αρχίζει το loop. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον βγάλω απο το ρεύμα.Μετα αφου πατησω τον διακοπτη να ανοίξει το pc επισης δεν ξεκινά κ κάνει τα ίδια κ αφού πιάσει το reset που πατάω τότε με βάζει.Δοκίμασα να το βάλω κ σε αναστολή αλλά πάλι τα ίδια.Έχω απελπιστεί δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω..Τι στο καλό να φταίει..

Επειδή δεν είμαι κ γνώστρια πολλών..Clear smos δεν ξέρω να κάνω!Αν θεωρείται πως πρέπει να το κάνω μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Δημοσ.

Μηπως προκειται για καποια Asus μητρικη? [Ειναι απ' τα "θεματακια" που εχουν οι Asus :cry:]

Κι αν ειναι Asus, πιθανοτατα bios/software προβλημα -σε σχεση με επιλογες ενεργειας :shifty:

Συνηθως λυνεται: "παιζοντας"-αλλαζοντας τις σχετικες επιλογες, σε Windows & bios :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...