thessalonik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχω ενα netbook HP και επειδη μου εχουν βγει τα ματια αναρωτιεμαι αν μπορω να το συνδεσω με μεγαλη οθονη 22" που θα αγορασω και να βλεπω απο εκει. Γινεται αυτο? Φανταζομαι πως ναι. Αν γινεται θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις για να δωσει την εξοδο το netbook στην μεγαλη οθονη αντι για τη δικη του?
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ότι μπορείς, μπορείς. Το τι ανάλυση όμως θα μπορείς να εκμεταλλευθείς στην πράξη, νομίζω ότι εξαρτάται από την έξοδο που βγάζει το netbook, καθώς και από την κάρτα γραφικών (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).
sistah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σε ενα asus eee 11αρι, μεσω vga το συνδεω με 22' οθονη. Μου δινει μεγιστη αναλυση 1024x768. Αντιλαμβανεσαι πως φαινεται.. Η διαδικασια συνδεσης ειναι απλη. Συνδεεις με ενα vga καλωδιο το netbook σου με την οθονη και ανοιγεις το netbook.
thessalonik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σε ενα asus eee 11αρι, μεσω vga το συνδεω με 22' οθονη. Μου δινει μεγιστη αναλυση 1024x768. Αντιλαμβανεσαι πως φαινεται.. Η διαδικασια συνδεσης ειναι απλη. Συνδεεις με ενα vga καλωδιο το netbook σου με την οθονη και ανοιγεις το netbook. Τα δειχνει ολα πολυ μεγαλα ε? Οταν συνδεσεις το netbook με την οθονη δεν θελει καποια ειδικη ρυθμιση για να σταλει η εξοδος στην οθονη? Η δειχνει ταυτοχρονα και στις 2 0θονες? Επισης μου προτεινετε να παρω 19" οθονη στην οποια θα φαινεται λογικη η αναλυση 1024 χ 768?
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σε ενα asus eee 11αρι, μεσω vga το συνδεω με 22' οθονη. Μου δινει μεγιστη αναλυση 1024x768. Μηπως δεν κανεις κατι σωστα? Για ποιο netbook προκειται? [Η μικροτερη αναλυση που εχω συναντησει σε συνδεση netbook με εξωτερικη οθονη ηταν εστω 1280 Χ 1024....] Οταν συνδεσεις το netbook με την οθονη δεν θελει καποια ειδικη ρυθμιση για να σταλει η εξοδος στην οθονη? Η δειχνει ταυτοχρονα και στις 2 0θονες? Επισης μου προτεινετε να παρω 19" οθονη στην οποια θα φαινεται λογικη η αναλυση 1024 χ 768? Τι ειδος/μορφη εξοδου θα εχεις, τα ελεγχεις καλυτερα απο drivers Ακομη κι ενα 10"άρι (Gma950/N270) δινει vga εξοδο 1920 Χ 1200 ]
thessalonik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Με το που θα συνδεσω την οθονη με το netbook κατευθειαν θα εχω εικονα στην εξωτερικη οθονη?
kage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 κατεβαζετε την τελευταια εκδοση της καρτας γραφικων και κατα μεγαλη πιθανοτητα θα βγαλει εικονα οταν το συνδεσεις και καλη αναλυση.τωρα για το αν μπορεις να βλεπεις και στα 2 πρεπει να κοιταξεις τις ρυθμισεις.ισως να μην γινετε ομως
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Η δειχνει ταυτοχρονα και στις 2 0θονες? Κι αυτο, συνηθως, γινεται κανονικα [Αλλα δεν ειναι κατι που χρειαζεται...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα