Hal9000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Από τις 17:00 και για λίγες ώρες, η πρόσβαση στο Insomnia δε θα είναι εφικτή εξαιτίας εργασιών συντήρησης του server. Αναμένουμε ότι η διακοπή θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από τον λογαριασμό του Insomnia στο Twitter για το πότε υπολογίζεται η επαναλειτουργία του site. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση Site: insomnia @ Twitter Ενημέρωση: Επιστρέψαμε σε πλήρη λειτουργία. Ευχαριστούμε για την υπομονή
JohnVani18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Είναι φυσικό το γεγονός οτι στο φορουμ έχει πολύ κενό απο τις πλευρές? Τα στριμώχνει και φένεται πολύ άσχημα στην ανάλυση που έχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 για να δούμε μειώθηκε το σούρσιμο...
Meraklis56 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Είναι φυσικό το γεγονός οτι στο φορουμ έχει πολύ κενό απο τις πλευρές? Τα στριμώχνει και φένεται πολύ άσχημα στην ανάλυση που έχω. πήγαινε στην κεντρική σελίδα του forum και κάτω κάτω γράφει: "Πλήρες μέγεθος".Βάλε on και είσαι κομπλέ! Να ναι καλά η karmen!το ίδιο "πρόβλημα" είχα και εγώ
JohnVani18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 @Meraklis56 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά (και η karmen εννοείται).
ArisG88 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 για να δούμε μειώθηκε το σούρσιμο... Εγώ πάντως ακόμη το βλέπω να μην πηγαίνει καλά. Ελπίζω να έφυγαν τα κολλήματα 20-30 δευτερολέπτων να φόρτωνε μερικές φορές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ναι θέλει νέο hardware για να παίξει όπως με το vbulletin...
bikey77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Η εμφάνιση νέου περιεχομένου δε λειτουργεί, συμβαίνει και σε άλλους;
gio@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 και το καλύτερο forum δικαιούται λίγο time off!
panosno1com Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 μερικες φορες δεν μου λειτουργει το πορτοκαλι κουμπακι που πατας και σε παει στο πρωτο μηνυμα του topic που δεν εχεις διαβασει, παταω και με παει στο πρωτο πρωτο post του τοπικ ,ξαναλεω οτι μου συμβαινει μερικες φορες οχι παντοτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα