Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα να σε προλαβω πριν κανεις καποια αγορα .... κοιτα τα ιδια κομματια στο Multirama (δεν ειμαι fanboy να εξηγουμε) στη δικια μου συνθεση (μπορεις να διαβασεις το thread) μου κοστιζει 80 ευρω περιπου φθηνοτερα και ειναι και τιμες web μιας και το συγκρινα απο το site του πλαισιου (ειχα απορια).... check it out

Δημοσ.

Καλησπερα να σε προλαβω πριν κανεις καποια αγορα .... κοιτα τα ιδια κομματια στο Multirama (δεν ειμαι fanboy να εξηγουμε) στη δικια μου συνθεση (μπορεις να διαβασεις το thread) μου κοστιζει 80 ευρω περιπου φθηνοτερα και ειναι και τιμες web μιας και το συγκρινα απο το site του πλαισιου (ειχα απορια).... check it out

Έριξα μια ματιά, η μητρική που πήρες δεν χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή που το θέλω εγώ (Z68X η δικιά σου, Z68A του πλαισίου στην ίδια τιμή) κ επίσης αν βρήκα τις μνήμες που πήρες είναι 2Χ4GB 1333mhz στα €49 ενώ αυτές που πήρα είναι 1600mhz στα €43. Οπότε δεν νομίζω να μου βγαινε φθηνότερα, ούτε θα κάλυπτε τις ανάγκες μου. Κ επίσης έχω πάρει όρκο ζωής να μην ξαναπάω multirama μετά από προσωπικές εμπειρίες. (Σημείωσε πως ούτε εγώ είμαι fan boy πλαισίου ή κάποιου καταστήματος)

Δημοσ.

Την Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 πήρες; Γιατί αυτή ΔΕΝ χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, γι' αυτό άλλωστε κ αν δεις στην φώτο, δεν έχει καν θύρα για την οθόνη, δες την φώτο αυτή. Αυτή που πήρα απ' το πλαίσιο έχει αυτές τις θύρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...