Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Να ξέρεις όμως ότι αυτή δεν έχει pci θύρες.
karmen1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Να ξέρεις όμως ότι αυτή δεν έχει pci θύρες. Τι εννοείς;
dinosz750 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το ξέρω αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο κοντινό στο πλαίσιο. Οι pci σε τι χρησιμεύουν (δηλ. τι είδος κάρτας είναι PCI);
georger_volos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αν δεν βιάζεσαι περίμενε τα νέα review για τις μπουλντόζες, έχουμε εξελίξεις μικρό τεστ του patch
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα να σε προλαβω πριν κανεις καποια αγορα .... κοιτα τα ιδια κομματια στο Multirama (δεν ειμαι fanboy να εξηγουμε) στη δικια μου συνθεση (μπορεις να διαβασεις το thread) μου κοστιζει 80 ευρω περιπου φθηνοτερα και ειναι και τιμες web μιας και το συγκρινα απο το site του πλαισιου (ειχα απορια).... check it out
dinosz750 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα να σε προλαβω πριν κανεις καποια αγορα .... κοιτα τα ιδια κομματια στο Multirama (δεν ειμαι fanboy να εξηγουμε) στη δικια μου συνθεση (μπορεις να διαβασεις το thread) μου κοστιζει 80 ευρω περιπου φθηνοτερα και ειναι και τιμες web μιας και το συγκρινα απο το site του πλαισιου (ειχα απορια).... check it out Έριξα μια ματιά, η μητρική που πήρες δεν χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή που το θέλω εγώ (Z68X η δικιά σου, Z68A του πλαισίου στην ίδια τιμή) κ επίσης αν βρήκα τις μνήμες που πήρες είναι 2Χ4GB 1333mhz στα €49 ενώ αυτές που πήρα είναι 1600mhz στα €43. Οπότε δεν νομίζω να μου βγαινε φθηνότερα, ούτε θα κάλυπτε τις ανάγκες μου. Κ επίσης έχω πάρει όρκο ζωής να μην ξαναπάω multirama μετά από προσωπικές εμπειρίες. (Σημείωσε πως ούτε εγώ είμαι fan boy πλαισίου ή κάποιου καταστήματος)
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Η συγκεκριμενη που επελεξα αξιοποιει την ενσωματωμενη καρτα γραφικων....
dinosz750 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Την Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 πήρες; Γιατί αυτή ΔΕΝ χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, γι' αυτό άλλωστε κ αν δεις στην φώτο, δεν έχει καν θύρα για την οθόνη, δες την φώτο αυτή. Αυτή που πήρα απ' το πλαίσιο έχει αυτές τις θύρες.
dinosz750 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή που έχει €145; Αυτή απ' ότι βλέπω υποστηρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα