Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με νέο pc που θέλω να πάρω, μόνο μονάδα.

Ποσό: 1000 ευρώ

Χρήση: παιχνίδια τύπου Battlefield 3, MW 3, NFS The Run

Περιφεριακά: τα έχω όλα

Οθόνη: LG W1942P 1440x900 (αλλά επειδή έχω κ μια Full HD tv θέλω καλή κάρτα)

Προγράμματα: τίποτα πολύ βαρή απλά να εκτελεί γρήγορα τις καθημερινές εργασίες

Προτιμώ κυρίως από Πλαίσιο γιατί με διευκολύνει αρκετά

Έχω στο νου μου τα παρακάτω κομμάτια

Θήκη: Coolmaster CM 690

PSU: Corsair Gaming Series GS600

CPU: Intel i5 2500k

Mobo: Gigabyte MB Z68A-D3H-B3

RAM: Corsair Vengeance 8GB

Αυτά μέχρι στιγμής είναι στα 541 ευρώ. Θέλω να μου προτείνεται μια δυνατή κάρτα γραφικών. Σκεφτόμουν για την MSI GTX 560ti 2GB αλλά πήρε αύξηση €20 κ πήγε €299. Εγώ υπολογίζω €250 για gpu εκτός κ αν με άλλα 50 ευρώ κρατήσει περισσότερο καιρό σε τέρμα settings. Μετά θέλω κ DVD κ σκληρό.

Κ κάτι τελευταίο. Επειδή ο υπολογιστής μπορεί να λειτουργήσει χωρις πρόσθετη κάρτα γραφικών, αξίζει να περιμένω 1 μήνα για να δω τι τιμές θα παιξουν οι καινουργιες amd κ αν θα πεσουν μερικα € οι παλιές;

Δημοσ.

Πολυ καλη η συνθεση σου!! Κοπανα τον!!!!!! Εγω με το συστημα της υπογραφης μου ειμαι υπερ ικανοποιημενος!!!!!

τσιμπα ssd με 100 ευρω εναν της ocz 60 giga σατα 3 και θα εισαι κομπλε! αυτη ειναι η μονη συμπληρωση μου στην συνθεση σου!

επισης τροφοδοτικο παρε το 650 tx αυτο που εχω στην υπογραφη μου, ειναι καλυτερα απο την gs σειρα που αναφερεις! και πιο πολλα μαλιστα, εστω και 50watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα δες και αυτήν που απο ότι βλέπω είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Πάτρας στα 229

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-PCI-X-6950-2GB-Dual-Fan-11188-05-50G.htm

Δίσκο αν δεν έχεις κανέναν να εξυπηρετηθείς

Δες αυτόν

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-ST500DM002-500GB-HDD-3-5-16MB-Cache-7200RPM-Sata-6Gb-s-ST500DM002.htm

Οπότε μπορείς να βάλεις έναν ssd

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Agility-3-Series-60GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs-AGT3-25S.htm 109

Και μία ψύχτρα

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1757 30ευρώ

Σύνολο 1008

Και καλό θα είναι να πας σε ένα ΤΧ 650 corsair παρά στο gs που κοιτάς :)

Αν θα περιμένεις με την ενσωματωμένη δεν θα παίζεις games και δεν ξέρουμε και αν θα πέσουν οι τιμές και πόσο.

edit: Ξεχάστηκα καλώς όρισες στο Insomnia :-)

edit2: ορθογραφικόόόό!

Επεξ/σία από karmen1983
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις και για το καλωςορισμα!! Καλώς σας βρήκα!!

Τροφοδοτικό εννοείς αυτό; Τι διαφορά θα έχει από το προηγούμενο;

Αργότερα πιστεύω θα κάνω OC στην CPU αλλά πιστεύω σε κανά χρόνο. Να πάρω από τώρα ψύκτρα;

Με την ενσωματωμένη gpu σίγουρα δεν θα σηκώνει παιχνίδια, εννοούσα να κάνω απλή χρήση για τώρα δλδ ιντερνετ κ καμιά ταινία μέχρι να δω τι θα κάνω με την κάρτα. Η κάρτα που μου προτείνεις είναι εκθεσιακό κομμάτι κ δεν θα το προτιμούσα.

Όσο για σκληρό, έχω έναν IDE που έχω βάλει ανταπτοράκι κ λειτουργεί ως σατα. Αξίζει να χρησιμοποιήσω προς το παρόν αυτόν κ να περιμένω την επαναφορά των τιμών των HDD που λένε ότι θα γίνει στον επόμενο μήνα;

Δημοσ.

Ναι αξίζει να περιμένεις μια και με 100 euro έπαιρνες 2 δίσκους απο 1ΤΒ έκαστως

Βάλε τον ssd στο μηχάνημα και βάλε αυτόν που έχεις σαν δεύτερο δίσκο.

Για την κάρτα δεν είδα ότι είναι εκθεσιακό κομμάτι Sorry

Επίσης ναι τροφοδοτικό εννοώ αυτό. Είναι πιο ποιοτική σειρά απο την gs

και βγάζει και παραπάνω A στην 12άρα ~5A αν δεν κάνω λάθος

Τώρα για την κάρτα αν μπορείς να περιμένεις τι να σου πω. Περίμενε και βλέπεις.

Δημοσ.

Κ εγώ σκέφτομαι να βάλω έναν SSD για λειτουργικό κ τον παλιό σαν αποθηκευτικό. Αν ήταν να μου προτείνεις από skroutz κάποια κάρτα γραφικών στα 250 ευρώ περίπου, ποιά θα μου πρότεινες; Απλά θέλω στην ανάλυση 1440Χ900 να αντέξει αρκετά χρόνια (ρίχνοντας σιγά σιγά τα settings) ωστέ να μην χαλάω πάλι λεφτά για κάρτα. Ψύκτρα να βάλω αργότερα, όταν θα θέλω να κάνω OC?

Δημοσ.

Ψύχτρα ναι μπορείς να βάλεις και μετά. Απλά αυτοί οι επεξεργαστές ανεβαίνουν τόσο εύκολα που είναι κρίμα έστω και μία μέρα να κάτσει stock

Σε κάρτα θα έβαζα μάλλον αυτή εδώ αφού πιο πάνω εκτός απο την ανάλυση της οθόνης σου λες και για TV Full HD

http://www.skroutz.gr/s/327008/Asus-Radeon-HD6950-2048MB.html

Δημοσ.

Οπότε καταλήγω:

th_newpc-1.jpg

και περιμένω για να βρω κάρτα γραφικών

OC γιατί να κάνω από τώρα; Θα μου χρειαστεί σε κάτι;

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟυ αποψη ειναι να μην παρεις τον 60αρη τον ssd αλλα τον 120 κ ο λογος ειναι οτι τα 7 ta office και μερικα μικρα προγραμματακια να βαλεις ακομα τα 35- 40 gb εχουν πεταξει για πλακα ... (που να βαλεις κανα παιχνιδι ) και οι συγκεκριμενοι δισκοι οσο πιο πολυ χωρο ελευθερο τους εχεισ τοσο καλυτερα αποδιδουν

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει να μου απαντήσει κανείς αν το κουτί που χρησιμοποιείται για τον TurboX Cerberus είναι το ίδιο με τον Coolmaster CM 690 κ απλά έχουν αλλάξει το σηματάκι μπροστά; Γιατί αν πας στην σελίδα του πλαισίου κ πατήσεις Συνθέστε τον H/Y στα μέτρα σας τότε δεν εμφανίζει στη λίστα τον Coolmaster 690 €82,90 αλλά έναν ίδιο TurboX €75 κ μέχρι στιγμής η μόνη διαφορά που διακρίνω είναι το τζάμι στο πλάι.

Δημοσ.

Το ιδιο δειχνει να ειναι.Και εαν προσεξεις στο 690 basic δεν εχει βαμμενο εσωτερικο σε αντιθεση με το coolermaster.

Βεβαια τι κινεζικη αντιγραφη θα ειναι,δεν ξερουμε.Το μονο που μπορεις να δεις ειναι εαν και το turbox εχει ανεμιστηρες coolemaster μεσα και οχι τιποτα οτι ναναι.

Αν και απο την φωτογραφια του εσωτερικου του turbox το αυτοκολλητο στον πισω ανεμιστηρα ειναι ιδιο με το αυτοκολλητο που εχουν οι coolermaster.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι αντιγραφή, γράφει στην περιγραφή του TurboX "Tο Πλαίσιο, σε συνεργασία με την CoolerMaster, δημιούργησε την ειδική έκδοση του Cerberus II Pure Black Edition". Απ' τις φώτος δείχνει ολόιδιο πέρα του διάφανου πλαϊνού κ του εσωτερικού που μερικοί λένε ότι τώρα πια και στο Coolmaster μαύρο έρχεται.

Edit: HELP!!! Έκανα την παραγγελία κ μου στείλανε ότι κάποια κομμάτια δεν είναι διαθέσιμα. Υποθέτω εννοούν την μητρική η οποία γράφει "Αναμένεται σύντομα". Να την αντικαταστήσω με αυτήν; Την πιο ακριβή Gigabyte Z68X-UD3P B3 την αποκλείω γιατί δεν υποστιρίζει την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών την οποία θα χρησιμοποιώ μέχρι να αγοράσω κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από dinosz750

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...