snake77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα.. πρωτη μου μερα εδω.. κατεβαζω ταινιες απο το VUZE και υποτιτλους απο καπου αλλου.... στο p.c. ολα καλα.. μα στο σπτι που το βαζω με usb στη τηλεωραση... δεν υπαρχουν υποτιτλοι... απο αλλο site.. που βρισκω μαζι το εργο και τους υποτιτλους.. πεζει κανονικα... ισως για εσας ειναι απλο... αλλα εγω δεν κατεχω και πολλα... ελπιζω εδω να βρω την λυση...
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Το κείμενό σου είναι πολύ μπερδεμένο! Anyway, αν κατάλαβα τι εννοείς, το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπεις τους εξωτερικούς υπότιτλους, μέσω usb. Το πιο πιθανό είναι ότι η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει τους συγκεκριμένους εξωτερικούς υπότιτλους, για αναπαραγωγή μέσω της usb θύρας. Το άλλο που λες: "απο αλλο site.. που βρισκω μαζι το εργο και τους υποτιτλους.. πεζει κανονικα" σημαίνει - φαντάζομαι - ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ταινίες έχουν τους υπότιτλους ενσωματωμένους, οπότε δεν τίθεται θέμα να τους αναγνωρίζει ή όχι η τηλεόραση (είναι "καμμένοι" πάνω στην ταινία, οπότε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της).
snake77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 να μαι και παλι.. οχι δεν ειναι καμενοι.. ειναι ξεχωριστο αρχειο... το οποιο το βαζο σεναν φακελο μεζι με το αρχειο του εργου και ολα καλα... οποτε η τηλεοραση ειναι οκ.. το προβλημα το εχω στους υποτιτλους που κατεβαζω εγω.. τους οποιους αποσυμπιεζω.. τους βαζω σεναν φακελο μαζι με το εργο που κατευασα απο το VUZE αλλα στην τηλεοραση τιποτα... μονο στο p.c. μπορω να τα δω με το V.L.C. ελπιζω τωρα να με καταλαυες...
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Οι υπότιτλοι και η ταινία πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα εκτός από την κατάληξη,πρέπει δηλαδή να είναι ταινία.avi(παράδειγμα είναι το avi) και ταινία.srt για να αναγνωριστούν αν είναι ταινία.avi αλλά «και γαλώ τους υπότιτλους για την ταινία.srt» δεν πρόκειται να τα καταλάβει η TV.
snake77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 θα κανω αλλη μια προσπαθεια... βλεπω να σπαω την τηλεωραση... χαχαχαχα γιατι κοιταζα να ειναι το ιδιο οταν το κατεωαζα... ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα