Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρική της ντελ με σοκετ 478, και θελω να αγοράσω επεξεργαστή. είχε να πέντιουμ 4, αλλα εγω βρίσκω εναν ιντελ κορ 2 ντουο 2.16 γιγα, με το ιδιο σοκετ.θα δουλευει αν τον τοποθετήσω πάνω στην μητρική????

Δημοσ.

εχω μια μητρική της ιντελ με σοκετ 478, και θελω να αγοράσω επεξεργαστή. είχε να πέντιουμ 4, αλλα εγω βρίσκω εναν ιντελ κορ 2 ντουο 2.16 γιγα, με το ιδιο σοκετ.θα δουλευει αν τον τοποθετήσω πάνω στην μητρική????

Μήπως αυτός που βρήκες είναι για φορητό;

Δημοσ.

εχω μια μητρική της ντελ με σοκετ 478, και θελω να αγοράσω επεξεργαστή. είχε να πέντιουμ 4, αλλα εγω βρίσκω εναν ιντελ κορ 2 ντουο 2.16 γιγα, με το ιδιο σοκετ.θα δουλευει αν τον τοποθετήσω πάνω στην μητρική????

πρωτου κανεις αγορά επεξεργαστή δες πρώτα ποσά fsb σηκώνει η μητρική σου το μαξ..και μέχρι ποσά ghz...συνήθως αν είναι παλιά αρκετά η μητρική το πόλη πόλη να βάλεις κανένα στα 3 και να τον κανείς ο/κ στο ebay έχει κάτι επεξεργαστές p4 στα 3 3,2 3,3 γύρο στα 10 ευρώ 16 19 με μεταφορικά

επίσης αυτό που βρήκες είναι για φορητό και είναι 479

Δημοσ.

εχεις δικιο ειναι για φορητο, το ξαναειδα στα σπεκσ του.βρηκα μεσα σε ενα ντουλαπι μου ενα πεντιουμ 4 αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου 2,8 γιγα, και 478.νομιζα οτι θα δουλεψει μια χαρα.θα το δοκιμασω και θα σας πω.ευχαριστω πολυ παντως, πολυ χρησιμα ολα.

Δημοσ.

βρηκα μεσα σε ενα ντουλαπι μου ενα πεντιουμ 4

...εγώ γιατί ρε πούστη μου βρίσκω μόνο πεθαμένες κατσαρίδες στα ντουλάπια;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...