xenosapo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αν και το διαλυσαμε το θεματακι,το hamilton το εχω απο ελληνικο φυσικο καταστημα βρει στα 1280, νομισω για 100€ δεν υπαρχει λογος. το aquaracer θα κοιταξω να το βρω κοντα 1000€ γιατι μου αρεσε και αν ειναι θα το χτυπησω... Πριν 2 χρονια αγορασα αυτο http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=13180 , απο φυσικο καταστημα στα 700 ευρω (αρχικη 1000 τοτε). Πιστευω αν ψαξεις λιγο σε καταστηματα ενα 30% off θα το χεις (το χτυπας γυρω στα 800). Παντως το ρολοϊ πολυ καλο κ σκυλι...
diplo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 σχετικα με το θεμα καταπονηση και αντοχη ρολογιου, εχω ενα seiko monster μαυρο και απλα του εχω αλλαξει τα φωτα. 2 καλοκαιρια ηταν σχεδον μονιμα στο νερο... Αν και ειναι low budget ρολογακι, τα αξιζει τα λεφτα το και με το παραπανω και ηδη περιμενω και την πορτοκαλι του εκδοση
Salvation81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αν και το διαλυσαμε το θεματακι,το hamilton το εχω απο ελληνικο φυσικο καταστημα βρει στα 1280, νομισω για 100€ δεν υπαρχει λογος. το aquaracer θα κοιταξω να το βρω κοντα 1000€ γιατι μου αρεσε και αν ειναι θα το χτυπησω... Βασικα βγαινουν καμια 20αρια Aquaracer, το πρωτο οταν κοιτουσα πριν 2 χρονια αρχιζε καπου στα 700-800ε, το τελευταιο ξεπερνουσε τα 2000ε, εγω εσκασα καπου στην μεση
Orfeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα βγαινουν καμια 20αρια Aquaracer, το πρωτο οταν κοιτουσα πριν 2 χρονια αρχιζε καπου στα 700-800ε, το τελευταιο ξεπερνουσε τα 2000ε, εγω εσκασα καπου στην μεση Το απλο λεω ανευ χρονογραφου.Αν και ειναι ωραιοι,σπανιως τους χρησιμοποιω. Κατα βαση τα κριτηρια μου ειναι συγκεκριμενα.Θελω να μην ειναι oversized,να ναι αυτοματο και να εχει καποια ιδιαιτεροτητα.(πχ skeleton) και χρηματα κατω του χιλιαρικου.Ριχτε καμια προταση.
Commendatore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το απλο λεω ανευ χρονογραφου.Αν και ειναι ωραιοι,σπανιως τους χρησιμοποιω. Κατα βαση τα κριτηρια μου ειναι συγκεκριμενα.Θελω να μην ειναι oversized,να ναι αυτοματο και να εχει καποια ιδιαιτεροτητα.(πχ skeleton) και χρηματα κατω του χιλιαρικου.Ριχτε καμια προταση. Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις, θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στις εταιρείες: Fortis, Oris, Longines, Hamilton και σε ακόμη πιο "ψαγμένες" όπως στις Edox, Louis Erard, Glycine, Zeno (η σειρά είναι τυχαία). Αυτές μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, αλλά επειδή "κανιβαλίσαμε" αρκετά το θέμα ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξεις ένα νέο θέμα, ώστε να είναι όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες. Ειδάλλως με π.μ. (για να μη μας κράξουν οι διαχειριστές...)
Sebu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικα δεν φοραω ρολοι οταν προκειται να κανω κατι extreme πχ αθλητισμο, μπανιο στη θαλασσα, ακομα και ρακετες. Το ρολοι ειναι για να το φορας να βλεπεις την ωρα υπο νορμαλ συνθηκες. Τι θα την χρειαστεις την ωρα οταν κανεις απλωτες στην θαλασσα ή οταν παιζεις μπαλα/μπασκετ?? Υποτιθεται πηγες για μπανιο και να χαλαρωσεις. Οταν βγεις απο την θαλασσα θα δεις στο κινητο σου τι ωρα ειναι Προσωπικα για εμενα το ρολοι ειναι (α) κοσμημα και (β) για να βλεπω την ωρα. Στο επιπεδο του (α) ομως χωρις να δωσω 10.000 ευρω που εχει ενα Hublot γιατι εκει θα φοβομουν μην μου κοψουν το χερι στο δρομο
ipal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Προσωπικα για εμενα το ρολοι ειναι (α) κοσμημα και (β) για να βλεπω την ωρα. Στο επιπεδο του (α) ομως χωρις να δωσω 10.000 ευρω που εχει ενα Hublot γιατι εκει θα φοβομουν μην μου κοψουν το χερι στο δρομο και για 20€ Sekonda http://www.amazon.co.uk/Sekonda-Plated-Bracelet-Watch-3110-22/dp/B005G0YLX6/ref=zg_bs_watch_37 , αν ειναι "χρυσο" παιζει και να σε φανε Αθηνα. περισυ νομιζω πυροβολησαν καποιον για ρολοι. και αυτο ενα που εφτασε στις ειδησεις... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2011 από ipal
Salvation81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικα δεν φοραω ρολοι οταν προκειται να κανω κατι extreme πχ αθλητισμο, μπανιο στη θαλασσα, ακομα και ρακετες. Το ρολοι ειναι για να το φορας να βλεπεις την ωρα υπο νορμαλ συνθηκες. Τι θα την χρειαστεις την ωρα οταν κανεις απλωτες στην θαλασσα ή οταν παιζεις μπαλα/μπασκετ?? Υποτιθεται πηγες για μπανιο και να χαλαρωσεις. Οταν βγεις απο την θαλασσα θα δεις στο κινητο σου τι ωρα ειναι Προσωπικα για εμενα το ρολοι ειναι (α) κοσμημα και (β) για να βλεπω την ωρα. Στο επιπεδο του (α) ομως χωρις να δωσω 10.000 ευρω που εχει ενα Hublot γιατι εκει θα φοβομουν μην μου κοψουν το χερι στο δρομο Αν δεν ηξερες τι εχεις δεν θα εδινες 10 αλλα 30.000 και την επομενη μπορει να ξαναδινες τα ιδια......
xouzel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το απλο λεω ανευ χρονογραφου.Αν και ειναι ωραιοι,σπανιως τους χρησιμοποιω. Κατα βαση τα κριτηρια μου ειναι συγκεκριμενα.Θελω να μην ειναι oversized,να ναι αυτοματο και να εχει καποια ιδιαιτεροτητα.(πχ skeleton) και χρηματα κατω του χιλιαρικου.Ριχτε καμια προταση. Σου' χω αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που ζητάς : http://www.amazon.co.uk/Skeleton-Leather-Stainless-Hand-Wind-Mechanical/dp/B004ZXKVS4/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1323960613&sr=1-3 Το έχω από το καλοκαίρι και μαμάει !!!! (ΚΑΙ Swiss Made)
Orfeus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι το τελευταιο ποστ που κανω ως ενδειξη της αναγνωρισης του off topic. Το εχω δει αυτο με τις 20λιρες αλλα προτιμω αυτο. http://www.amazon.co.uk/Akribos-XXIV-AKR479BK-Skeleton-Automatic/dp/B0051U2RS2/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I23EK89RKIPBLA&colid=3P2IX6TPBJNC Επισης αναγνωριζω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και η συζητηση για ρολογια τετοιου κοστους ειναι εριστικη, αλλα πολλες φορες ειναι μια απλη συζητηση και σε ορισμενες περιπτωσεις η αγορα ενος αντικειμενου συμβολιζει κατι προσωπικο. αυτα...και υγ:το μονο κοσμημα που μπορει να φορεσει ενας αντρας ειναι το ρολοι. @Sebu: Αν αγοραζες αυτο http://www.amazon.co.uk/Hublot-Minute-Repeater-Tourbillon-704-OQ-1138-GR/dp/B006CDT0SC/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1323963936&sr=1-1 εγω προσωπικα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης πριν σου κοψω το χερι θα σε ρωταγα αν θες τοπικη ή ολικη αναισθησια και ρητοτρικη ερωτηση: Εχεις 315χιλιαρικα ευρωπουλα και θα πας να το ψωνισεις απο amazon???
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το απλο λεω ανευ χρονογραφου.Αν και ειναι ωραιοι,σπανιως τους χρησιμοποιω. Κατα βαση τα κριτηρια μου ειναι συγκεκριμενα.Θελω να μην ειναι oversized,να ναι αυτοματο και να εχει καποια ιδιαιτεροτητα.(πχ skeleton) και χρηματα κατω του χιλιαρικου.Ριχτε καμια προταση. Σε τιμή κάτω του χιλιάρικου, κοιτάς σε tissot και hamilton, όπως είπαν τα παιδιά. Για εμένα όμως (και πολλούς άλλους) τα απόλυτα αυτόματα value for money είναι τα orient. Ναι, τα ρολόγια που έκαναν θραύση στην Ελλάδα το '70 και '80 συνεχίζουν να βγαίνουν στο εξωτερικό και να είναι καταπληκτικά. Ενδεικτικά παραθέτω αυτό και τον διάδοχό του Απεικονίζει την ώρα σε 23 ώρες του κόσμου, κρύσταλλο ζαφειρίου εμπρός-πίσω, ανοιχτό πίσω για να φαίνεται ο αυτόματος μηχανισμός, 42mm διάμετρος. Οι διαφορές του νέου είναι ότι έχει κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη και ότι και η δεύτερη κορώνα είναι βιδωτή. Στο ebay τα βρίσκεις αρκετά φθηνότερα. Γενικά, αν δεν θέλεις να δώσεις κάποιο πολύ σοβαρό ποσό, για αυτόματο μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς τα orient και seiko, ιδίως τα πρώτα, γιατί οι μηχανές τους είναι σίγουρα οι καλύτερες αυτόματες σε αυτά τα χρήματα. Η orient έχει αρκετά μοντέλα σε τιμές μέχρι €350, πολλά είναι κάπως κακόγουστα, αλλά έχει και μερικά εκπληκτικά. Αν θέλεις κάτι σε πιο σπορ-καταδυτικό, το seiko monster που ανέφερε ο φίλος παραπάνω είναι τρομερό ποιοτικά, αλλά κοαι οι δύο εταιρίες έχουν μερικά τρομερά κομμάτια (orient "mako" 6500 και 7500, seiko samurai).
xouzel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ενδεικτικά παραθέτω αυτό και τον διάδοχό του ΠΟΛΥ μικρά όμως !!!! Αν προσέξεις, το καθαρό μέγεθος της πλάκας είναι 30-31 χιλιοστά !! Μέγεθος γυναικείο, για μένα, ιδίως αν κάποιος έχει χοντρό καρπό.
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κατάλαβα πώς το εννοείς, αλλά το ρολόι σίγουρα δεν δείχνει μικρό, γιατί ουσιαστικά δεν έχει στεφάνη, οπότε η συνολική επιφάνεια του κρυστάλλου είναι αρκετά μεγαλύτερη από το συνηθισμένο για ρολόγια των 42mm. Όντως το "καθαρό" κομμάτι του καντράν που αφορά την ώρα είναι μικρό συγκριτικά. Γνώμη μου, μην ανεβείς με τίποτα σε διάσταση πάνω από τα 44mm, η μόδα των ovesized έχει περάσει και σιγά σιγά ακόμη και οι εταιρίες που βγάζουν fashion watches επιστρέφουν στο συνηθισμένο για ανδρικά 42-44. Το μεγαλύτερο καντράν συγκριτικά με την υπόλοιπη κάσα τους την έχουν τα λεγόμενα pilot watches. Υπάρχουν μικρές ευρωπαϊκές εταιρίες (Steinhart, Stowa) που βγάζουν τέτοια, αν σου αρέσουν εμφανισιακά. Σε πιο dress έχουμε και αυτό. Επίσης ρίξε μία ματιά και στα ελβετικά Fortis, αρκετά ακριβά, αλλά πολύ καλά.
Sebu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 @Sebu: Αν αγοραζες αυτο http://www.amazon.co.uk/Hublot-Minute-Repeater-Tourbillon-704-OQ-1138-GR/dp/B006CDT0SC/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1323963936&sr=1-1 εγω προσωπικα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης πριν σου κοψω το χερι θα σε ρωταγα αν θες τοπικη ή ολικη αναισθησια Αν ειχα λεφτα για αυτο (εννοειται δεν θα ηταν το μοναδικο μου ρολοι) θα ειχα λεφτα για να με συνοδευει ομαδα καταδρομων για προστασια
Reissistm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό τι σας λέει? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00526MWTO/ref=s9_simh_gw_p241_d0_g241_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1AWM2N0EP8GNX24DAWGK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128133&pf_rd_i=468294 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, όποιος ξέρει ας πεί μιά κουβέντα! http://www.amazon.co.uk/Accurist-Chronograph-Strap-Watch-MS825R/dp/B003LC6RHE/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1324026841&sr=1-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα