-nick- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Autechre - Untilted (2005) Αψογο,αψεγαδιαστο πειραματικο IDM. Τρελο Braindance και ειναι απο τα καταλληλοτερα αλμπουμ που θελει να ακουσει κανεις απο την μεταγενεστερη εποχη τους μιας και ναι μεν ειναι απιστευτα πειραματικο και εγκεφαλικο αλλα παραμενειο προσβασιμο και δεν εχει την δυσπεψια που διακατεχει το Confield ή το Draft 7.30
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι χιονάνθρωπος μπροστά σε σόμπα http://www.youtube.com/watch?v=oOT2-OTebx0&feature=relmfu James Blake - James Blake post dubstep, vocals, electronic, downtempo, οτι θέλετε, τι φοβερό λέμε!
thanocaster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ας βάλω άλλα δυο, τελείως άγνωστα, από τελείως άγνωστη μπάντα. Παίζει να είναι και απλά πρόμο, τόσο άγνωστα είναι. Και πραγματικά τα ΕΧΩ ΛΥΩΣΕΙ.
-nick- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Prolapse - Backsaturday Πολυ ωραιο μιγμα Post-punk με kraut και noise rock Ιδιαιτερα φωνητικα (αντρικα με σκωτσεζικη προφορα και γυναικεια )
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Primal Scream - Screamadelica Λίγο απ' όλα, ροκ, αλτέρνατιβ, λίγο μπιτ, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου The Thrills - Let's Bottle Bohemia Χαζοχαρούμενο αλτέρνατιβ, το άλμπουμ άξιζε περισσότερη αναγνώριση από αυτήν που πήρε τελικά
thomasG4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Primal Scream - Screamadelica Λίγο απ' όλα, ροκ, αλτέρνατιβ, λίγο μπιτ, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου The Thrills - Let's Bottle Bohemia Χαζοχαρούμενο αλτέρνατιβ, το άλμπουμ άξιζε περισσότερη αναγνώριση από αυτήν που πήρε τελικά +1 για το screamadelica. Απίστευτος δίσκος!
Nephelia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 συν στον sellers πφφφ από που να αρχίσω και που να τελειώσω !!! έχω τόσα αγαπημένα και όλα από διαφορετικά genres. Ααααας αρχίσω : LATIN: Δίσκος Toney Lasley-Latin Moon rare έκδοση από το 1996,ένα από τα αγαπημένα cd στο αυτοκίνητο. Cuba Con Leche-VA Leonardo Favio-Baladas de Amor,cd που παίζει επίσης μόνο στο αυτοκίνητο Mana-MTV unplugged αυτά και κάτι άλλα latin compilations από την putumayo POP-VOCAL-swing-soul και τα σχετικά: Pure Easy-VA Best Of Otis Redding Vikki Carr Sings the Standards Johnny Cash-Unchained Lauren Hill-MTV Unpluggedσκέτος οργασμός η φωνή της με συνοδία μόνο μια κιθάρα και πολλάαααααα πολλά άλλα
Nephelia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν τι άλλο να σκεφτώ έναν παλιό δίσκο της Τουρκάλας Sezen Aksu,τοağlamak güzeldir,από τις καλύτερές τις δουλειές κατά την γνώμη μου,και αυτό μόνο στο αυτοκίνητο παίζει συνήθως ένα best of με κομμάτια που διάλεξα μόνη μου από το γκρουπ Rachel's,στο genre instrumental,λίγο πιάνο λίγο βιολί και καμμένα μυαλά τους προτείνω όπωσδήποτε
thanocaster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Άλλη μια ΔΙΣΚΑΡΑ που είχε λυώσει στο ρηπίτ για αρκετά χρόνια και ακόμα λυώνει ενίοτε: Blackfield - Blackfield Ναι, καλά, άντε περίγραψέ το τώρα... Ας πούμε κιθαριστικό, ατμοσφαιρικό ροκ(?) από τον μοναδικό Στήβεν Γουίλσον και τον Άβιβ Γκέφεν.
Tzimmys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Metallica, ride the lighting... Η πρώτη κασέτα!! που πήρα. Παιδάκι ακόμα, νομίζω Γυμνάσιο... Από τα λίγα άλμπουμ μέχρι και τώρα, που όλα- μα όλα τα κομμάτια, ήταν δυναμίτης... Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του '84 και έγινε χρυσό στις το Νοέμβριο του 1987.
ex3Lmei Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 και συνεχιζωω... Υ.Σ. Εεε..κατι ξερουμε και μεις οι μπασιστες!
wizzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Να θυμίσω (φιλικά) στον ex3Lmei ότι καλό θα ήταν να κάνει και μια σύντομη περιγραφή των albums που παραθέτει. ΟΚ, κάποια μπορεί να είναι προφανή σε πολλούς (π.χ. Led Zeppelin, Queen, Judas Priest, System of a Down), αλλά σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα ήθελε μια σύντομη αναφορά για να ξεκινήσει να εξερευνεί διαφορετικά ακούσματα. Όπως έγραψε και η Yin: [...] Ε, ποστάρετέ τα εδώ με το εξώφυλλο, το genre και λίγες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη ή τον ίδιο το δίσκο ώστε να μην την πατήσει κανένας μεταλάς και βάλει να ακούσει τσιφτετελοτρανς με στοιχεία κινέζικου ποστ ροκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα