thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν περιγράφω άλλο. Όποιος δεν ξέρει τί είναι να πάει να κάνει λοβοτομή.
thanocaster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Άλλη μια καταχώρηση που την κουβέντιαζα πρόσφατα και για κάποιο λόγο μου διέφυγε να το ποστάρω εδώ: Grandaddy - Sophtware Slump αμερικάνικο ίντυ, κόνσεπτ δίσκος με τρελά νοήματα και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ατμόσφαιρα ΥΓ> Αν μιλάγαμε για ένα δίσκο των Φλόυντ παίζει σοβαρά να ήταν στο τοπ 5 τους.
EyeofOne Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο topic. Αν και πλέον σπάνια κάθομαι να "απολάυσω" μουσική όπως έκανα πλαιότερα αλλά απλά αρπάζω οτι τύχει στο ραδιόφωνο ή στην καύτερη περίπτωση μέσω shuffle σε καμιά παλία playlist όσο δουλέυω, το μόνο album που ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια με κάνει να σταματάω οτι κάνω και να το ακούω ολόκληρο είναι το Master of Puppets - Metallica
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 jamie woon - mirrorwirting soul, sexy, electronica, best of 2011, ambient, experimental ωπα ωπα ξεχασα stateless - matilda ειδικα αυτο το song for the outsider [ω θεε] multigengre αν και μιλανε στην ψυχη σου
xavier Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 http://www.myspace.com/xavthesinner/blog εδω περα ποσταρω τα τραγουδια που κολλησαν στο winamp καθε χρονια...νομιζω ειναι παρωχημενο να μιλαμε για δισκους...λες και αγοραζει κανενας...
thanocaster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Χμ... χμμ... Ας μην κουβεντιάσουμε για το αν αγοράζει κανείς δίσκους... Θες να μας ποστάρεις εδώ τα άλμπουμ που έχεις λυώσει και προτείνεις και σε άλλους; Έτσι, για να μένουμε και οντόπικ...
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 http://www.myspace.c...vthesinner/blog εδω περα ποσταρω τα τραγουδια που κολλησαν στο winamp καθε χρονια...νομιζω ειναι παρωχημενο να μιλαμε για δισκους...λες και αγοραζει κανενας... δισκους κανεις cd ομως ολο και καποιος θα βρεθει
YiN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ολόκληρο δίσκο μπορείς να ακούσεις και σε mp3. ontopic παρακαλώ.
ni_kuho Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δύο από τα καλύτερα μαύρα που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Outkast - Speakerboxxx/The Love Below Διπλό album. Ίσως ξεχειλώνει λίγο σε κάποια σημεία και σε άλλα να φαίνεται πόσο λείπει η συνδρομή του δεύτερου μέλους (το Speakerboxxx είναι ευθύνη του Big Boi ενώ το Love Below του Andre 3000) αλλά αξίζει να του αφιερώσετε μερικές ακροάσεις. Clipse - Hell Hath No Fury Παραγωγή από Neptunes, αν σας λέει κάτι.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Προτεινω το καλυτερο imo post rock album ολων των εποχων και αυτο που επηρεασε τους Mogwai,Godspeed και αλλους μετεπειτα.Προκειται για ενα album που δεν πρεπει να λειπει απο τη συλλογη κανενος. Telstar Ponies - Voices From The New Music Κλασικο θεωρειται πλεον το απιστευτο Last Outpost. http://www.youtube.com/watch?v=ADI7CauKDpI
YiN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Nine Inch Nails - The Fragile Industrial, industrial rock, alternative, electronic όλα σε ένα. Από τους αγαπημένους μου δίσκους έβερ. Επίσης, Kiss the Anus of a Black Cat - Nebulous Dreams Λατρεύω. Από genres βρίσκω ότι ανήκει στα εξής: neo folk, apocalyptic folk, dark folk και τέτχοια. Προσωπικά μου είναι δύσκολο να το κατατάξω, το μόνο που ξέρω είναι ότι το Miserere έχει κάνει ζημιά στον ψυχικό μου κόσμο.
Sellers Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Matt Elliott - The Broken Man Για να γίνετε και εσείς σαν τον καλλιτέχνη: Ταμαμ για γιορτινές μέρες το άλμπουμ. Ενδεικτικά ένα που έφαγα κόλλημα, με τον λακωνικό τίτλο: ''If anyone tells me"it's better to have loved and lost than to never have loved at all" i will stab them in the face''
thanocaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Πριν το βάλετε να το ακούσετε, προμηθευτείτε μερικά τέτοια:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα