kalogeros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό βιβλίο για jQuery, κατά προτίμηση στα αγγλικά. Να σας πω ότι η εμπειρία μου στον διαδικτυακό προγραμματισμό είναι αρκετά μεγάλη, οπότε τα προτεινόμενα βιβλία δεν είναι ανάγκη να ξεκινάνε με το τι είναι JavaScript ή τι είναι DOM.
aghahowa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 προτείνω το jQuery_Novice_to_Ninja της sitepoint
kalogeros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 προτείνω το jQuery_Novice_to_Ninja της sitepoint Δηλαδή θα γίνω Ninja; Τέλειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=eZvOM1e3LJw Πέρα από την πλάκα τώρα, εγώ σκεφτόμουν αυτό. Αυτό που προτείνεις το έχεις διαβάσει;
pOLoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 πολύ καλό το jQuery Novice to Ninja το είχα πάρει πέρυσι
aghahowa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το έχω διαβάσει και είναι εξαιρετικό. Και το smashingmagazine βγάζει καλά βιβλία αλλά το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει.
Haldol Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Το Smashing Magazine νομίζω δεν έχει βιβλίο για jQuery. Θα συμφωνήσω και εγώ για το JQUERY: Novice To Ninja από την SitePoint, είναι εξαιρετικό βιβλίο και σε καλή τιμή (το αγόρασα πέρυσι σε προσφορά — τρέξε, έχουν πολλές προσφορές αυτές τις μέρες!). Ξεκινάει από τα βασικά βέβαια, κάτι που δε σε νοιάζει, αλλά εμβαθύνει αρκετά πιο μετά. Το βασικό για μένα είναι το ότι είναι πολύ χαλαρό στην ανάγνωση και παρουσιάζει κάτι σαν ένα φανταστικό case-study για να σε διδάξει, κάτι που το κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό. Ξεκινάει εξάπτωντάς σου την περιέργεια, τελειώνει με εσένα να γνωρίζεις πλέον πάρα πολύ καλά το framework και να μπορείς να κάνεις με αυτό ό,τι θέλεις.
pOLoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 έχει καλές προσφορές http://www.sitepoint.com/sale/ , αλλά οι περισσότερες για pdf είδα αυτή τη προσφορά, και πάνω που χάρηκα και πήγα να το παραγγείλω , συνηδητοποίησα ότι είναι μόνο τα pdf
Haldol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Έχει και για κανονικά βιβλία πολλές προσφορές πάντως, δεν είμαι μόνο e-books.
kalogeros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Άρα καταλήγουμε στο jQuery: novice to ninja. Το βρήκα στο google σε pdf και το κατέβασα ήδη. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει και η ανάγνωση. Θα πάω και στον Παπασωτηρίου να ρωτήσω σε τι τιμή μπορεί να μου το φέρει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
neverlastn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πράγματι το Novice to Ninja είναι το καλύτερο εισαγωγικό. Σήμερα αγόρασα και το Early Access βιβλίο "Secrets of the JavaScript Ninja" http://jsninja.com/. Είναι από αυτόν που έχει γράψει το jQuery! Έχει γράψει επίσης το "Pro JavaScript Techniques". Μην ψαρώνετε από τα Ninja και Pro... είναι καλύτερο να μην καταλαβαίνεις το 60% του βιβλίου παρά να είσαι στο σκοτάδι και να χαραμίζεις τον χρόνο σου γιατί δεν ξέρεις τα 2-3 tricks που έχουν αυτά τα βιβλία μέσα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις άμεσα. Για παράδειγμα δες εδώ - τα tricks είναι απλά και άμεσα εφαρμόσιμα από beginners αλλά σίγουρα δεν τα λέει ένα beginners βιβλίο μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα