postagain Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 επισημο τρειλερ για τη νεα σεζον http://youtu.be/tGgt_jllHcA 2
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Στον προηγούμενο κύκλο μας τα "χάλασε" λίγο η εγκυμοσύνη της Anna Paquin.
Kasrith Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Στο 1:07 τα αδέρφια είναι στον καναπέ?! Η σειρά όσο κ αν έχει πάρει την κατήφορο τα τελευταία χρόνια, πάντα είχε γαμάτο soundtrack
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Στο 1:07 τα αδέρφια είναι στον καναπέ?! Η σειρά όσο κ αν έχει πάρει την κατήφορο τα τελευταία χρόνια, πάντα είχε γαμάτο soundtrack βρε ουστ 1
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Θεωρώ πως η σειρά έχει πολύ καλή εξέλιξη χαρακτήρων. Και προσωπικά μου άρεσε πολύ ο 5ος κύκλος. Τον θεωρώ έναν απ' τους καλύτερους. Έχω υψηλές προσδοκίες και για τον 6ο.
thermo-sifounas Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εγω παλι θεωρω οτι η σειρα εχει παρει τον κατηφορο για τα καλα αν και βλεπεται ευχαριστα για το κιτς/αστειο κομματι της υποθεσης Ειναι απαραδεκτο ομως σε μια σειρα δωδεκα επεισοδιων να περνανε 45 λεπτα χωρις εξελιξη. Ο τελευταιος κυκλος ηταν απαραδεκτος για μενα Sent from my iPhone using Insomnia
equilibrium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 To trailer φαινεται αποδεκτο, αλλα κουρασε αρκετα η σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα