GeorgeVls Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιοπρεπεστατο τελος για μια ξιοπρεπεη σεζον, ανωτερη των δυο προηγουμενων, με τα επιπεδα καφριλας και βλαχιας να σπανε καθε ρεκορ. Αγαπαμε τρου μπλαντ για αυτο που ειναι, και δεν εχουμε παραλογες απαιτησεις. Ποτε δεν ηταν σειρα μεγαθηριο και ποτε δεν θα γινει... Ε όχι δεν είναι και μεγαθήριο το true blood με τόσα βραβεία και τόσο προσεγμένη παραγωγή. Τα επίπεδα καφρίλας και βλαχιάς οφείλονται στις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών και δεν είναι λόγος να πάρουμε την σειρά στη πλάκα. Προσωπικά μου άρεσαν οι 3 πρώτες season από την 4η και μετά, ειδικά με τη 5η, άρχισε να χάνει το αρχικό της ενδιαφέρον.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ειδες κατι καλο? γιατι εγω μονο αυτο με το ξενοδοχειο ισως δω... Ε και μόνο οι σειρές που παρακολουθούμε ήδη δεν φτάνουν? Sent from my HTC Sensation 4G
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ε και μόνο οι σειρές που παρακολουθούμε ήδη δεν φτάνουν? Sent from my HTC Sensation 4G μα ποσες βλεπετε...?
anthony_88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ε όχι δεν είναι και μεγαθήριο το true blood με τόσα βραβεία και τόσο προσεγμένη παραγωγή. Τα επίπεδα καφρίλας και βλαχιάς οφείλονται στις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών και δεν είναι λόγος να πάρουμε την σειρά στη πλάκα. Προσωπικά μου άρεσαν οι 3 πρώτες season από την 4η και μετά, ειδικά με τη 5η, άρχισε να χάνει το αρχικό της ενδιαφέρον. Εγω φιλε George για καλο ειπα αυτο που ειπα. Σοβαρα βραβεια η σειρα πηρε στην πρωτη σεζον μονο αν δεν κανω λαθος. Απο την αλλη, μεχρι και περυσι, αυξανε την τηλεθεαση της απο σεζον σε σεζον, κρατωντας τη φετος σταθερη σε πολυ καλα επιπεδα, με μικρη ανοδο στα τελευταια επεισοδια. Θεωρω οτι η 5η σεζον ηταν καλυτερη απο την 3η και την 4η, ειχε αρκετες ενδιαφερουσες στιγμες και λιγες βαρετες. Η βλαχια και η καφριλα ειναι το αλατοπιπερο, για μια σειρα που ποτε δεν ηταν και ουτε ηθελε να γινει ας πουμε Breaking Bad. Δεν θεωρω παντως οτι εχασε φετος το ενδιαφερον της. Θα μπορουσε να πει κανεις οτι υπαρχει μια καμψη απο τα τελιωματα της τριτης σεζον, αλλα επαναλαμβανω, οσο δεν βαριεμαι βλεποντας τα επεισοδια και οσο πιο πολυ κωμικοτραγικο γινεται, τοσο λιγοτερο θα διαμαρτυρομαι. Βρισκω ακραιες τις αποψεις τους στυλ, ''αυτο ακομα παιζει;'' ή ''πωπω, μα ποσο βαρετο πια''. Βεβαια, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Θα δεχθω αδιαμαρτυρητα οτι υπαρχουν πολλες καλυτερες σειρες αυτη τη στιγμη, ωστοσο τελικα, αν το βλεπεις ξεροντας τι να περιμενεις, δεν εχεις πολλους λογους να παραπονιεσαι νομιζω. 3
GeorgeVls Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ok φίλε μάλλον κατάλαβα λάθος. Για μένα όμως το true blood είναι, οκ ήταν καλύτερα, απ τις μεγάλες σειρές, σίγουρα δεν είναι breaking bad αλλά δεν παύει να είναι απ τις καλές και ποιοτικές σειρές πρώτης γραμμής. Αυτό το που λες το περιμένω όταν βλέπω supernatural, χαλαρή σειρά και χαβαλετζίδικη. Το true blood μου έκανε τρομερή εντύπωση και είδα ασταμάτητα τις τρεις πρώτες seasons. Προσωπικά θεωρώ την πέμπτη την χειρότερη μέχρι στιγμής και μετά την τέταρτη. Τα προβλήματα άρχισαν από τότε που άκουσα το όνομα Λίλιθ στο λαιμό μου έκατσε. Οι τρεις πρώτες ήταν οι αγαπημένες μου, αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Ας ελπίσουμε για μια καλύτερη 6η season. Νομίζω κάπου διάβασα ότι στην τέταρτη season άλλαξε σεναριογράφος ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
marantonis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ε οχι και ποιοτικη σειρα το True Blood. Για τις πρωτες 2 σεζον να το δεχτω. Απο 'κει κι επειτα ειναι κυριως ενα b-movie με σπλαττεριες, καφριλες και γαμησια, με υποθεση που μονο σοβαρη δεν ειναι αλλα τραβιεται οσο δεν παει με σκοπο να παραμενει ελκυστικη, σκοτωντας οποιαδηποτε αληθοφανεια οσον αφορα τη λογικη συνεχεια των γεγονοτων κλπ. Εγω γουσταρω, αλλα για να βλεπω τον ερικ να αποκεφαλιζει 100 βαμπιρ το δευτερολεπτο, τον αλλο να μεταμορφωνεται σε μυγα και τον τζεισον να φοραει πορτοκαλι γυαλια και σκουφακι και να γελαω. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 πρωτη φορα βλεπω b-movie με τετοιες κορυφαιες ατακες...
gatokoritso Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 μαλλον το τυπος με το καπελο και το μουσι??θα δουμε maybe... but then again: who is the tyrrant?
aratak Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η season που έρχεται θα αντιστοιχεί σε βιβλίο ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα