Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρωγόταν το τελευταιο επεισοδιο.

τα γεννητούρια ειχαν πλακα αλλα το ποιο αστειο πρπει να ηταν ο BILLITH αχαχχαααααχχααα

tumblr_m9egsplzxi1qhtblwo1_500.png

Στην αρχή νόμιζα ότι ο...Billith είχε βυζιά και γενικά γυναικείο σώμα με τη φάτσα του Bill και τα χρειάστηκα λίγο!! :whistle:

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
  • Moderators
Δημοσ.
και αμα υπαρχει μεταφρασμενο στα Ελληνικα?

Εδώ δείχνει πως ναι, υπάρχει και μεταφρασμένο (δεν ξέρω για την ποιότητα) μέχρι το 10ο. Επίσης, δεν είναι απαραίτητα η χαμηλότερη τιμή, από google αποτέλεσμα το βρήκα:

http://www.greekbook...ords=TRUE BLOOD

• Moderators
Δημοσ.

Εμπνευσμένοι τίτλοι όμως.

Σε πιο προσωπικό σχόλιο για τη σειρά, δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που την άφησα. Δεν μου έχει λήψει καθόλου, ίσως χόρτασα από όλο αυτό το σκηνικό. Δεν προβλέπεται να την ξαναπιάσω.

Δημοσ.

Έχει χάρη που δεν παίζονται πολλές άλλες (άξιες) σειρές αυτό το διάστημα που το βάζουν και ασχολούμαστε ακόμα

Δημοσ.

μα ειναι καλοκαιρι θελουμε κατι ποιο αναλαφρο..για να προετοιμαστουμε για το βαρυ πυροβολικό του χειμώνα. :devil:

:huh:

Δημοσ.

εμμμ καινουργιο προγραμμα και καινουργιες σεζον?

ειδες κατι καλο?

γιατι εγω μονο αυτο με το ξενοδοχειο ισως δω...

Δημοσ.

παντως τα βιβλια καπου σε ενα βιβλιοπωλειο τα ειχα πετυχει και στα ελληνικα κιολας , καπου σε φορουμς διαβαζα ομως οτι δεν ακολουθει επακριβως το στορι των βιβλιων...τι να πω ,παντως καλουτσικη ειναι ή μαλλον ηταν αυτη η σεζον αν και πιστευω οτι η επομενη θα ναι η τελευταια ποσο να το παρατραβηξουν πια?!

Δημοσ.

ειδες κατι καλο?

γιατι εγω μονο αυτο με το ξενοδοχειο ισως δω...

ειχα ακουσει για μερικα απο το μαιο αλλα αρκετα τα εχουν προγραμματίσει σε midseason κατασταση.οπως το the following, next caller,για το ξενοδοχειο λες το bates motel?δεν ξερω δεν με τρελαινει η ιδεα.προς το παρον περιμενω για την επομενη σεζον της nikita, parks & r, american horror story και μερικα αλλα..ααα καπου πηρε και το ματι μου για το 666 park avenue αν και το στορι θυμιζει πολυ devils advocate δεν φαινεται κακο..και φυσικα ο σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης ξεκινα αυριο αντ1 :P (αληθεια ποιος θα κατσει να δει αυτη τη βλακια???)

Δημοσ.

παντως τα βιβλια καπου σε ενα βιβλιοπωλειο τα ειχα πετυχει και στα ελληνικα κιολας , καπου σε φορουμς διαβαζα ομως οτι δεν ακολουθει επακριβως το στορι των βιβλιων...τι να πω ,παντως καλουτσικη ειναι ή μαλλον ηταν αυτη η σεζον αν και πιστευω οτι η επομενη θα ναι η τελευταια ποσο να το παρατραβηξουν πια?!

δεν βλεπω λογο να μην το τραβηξουν οσο τα αντιστοιχα βιβλια...ας παει και 10-12 σεζον, δεν με χαλαει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...